Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 10:27:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Тема на сватбата II-ра част
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Тема на сватбата II-ра част (Прочетена 225173 пъти)
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
Re:Тема на сватбата II-ра част
«
Отговор #435 -:
юни 06, 2014, 08:26:40 »
Да, и аз за тях си мислех. В началото исках да е слънчогледова сватбата, но се отказах. Реших, че може да е жълта темата и с други различни цветя. Рози също би трябвало да има
Vikito_19, при вас каква ще е темата?
Активен
Vikito_19
Сватбар
«
Отговор #436 -:
юни 06, 2014, 15:59:29 »
Нямаме конкретна тема, цветовете са слонова кост и светло зелено. Цветята искам да са бели кали. Но ми предстои среща с декораторката и с нея ще доуточним украсата и цветята. За цветята си мисля и за бели и бледо зелени гладиоли /много ми харесват/ или в краен случай бели лилиуми.
До две седмици ще имам по ясна представа
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #437 -:
юни 07, 2014, 12:13:41 »
Feli
скоро гледах много красива украса в жълто с жълти кали, много изчистена и стилна
с жълти лалета също ще е красиво, но не знам кога е датата и дали ще има по това време
Vikito_19
сподели какво си избрала след срещата
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #438 -:
юни 08, 2014, 17:47:41 »
На калите не зная каква им е сезонността, но лалета няма да има
... Сватбата е през септември. В интерес на истината не държа на конкретни цветя, всяко цвете с красотата си. Важното е да са жълти и да греят
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #439 -:
юни 28, 2014, 15:37:44 »
Момичета,
Тема на сватбата не може да бъде друго освен самата сватба. Може би имате в предвид, основен мотив в декорацията. Определени цветове или цветя не могат да бъдат тема, освен ако не снимате филм, пишете есе, доклад, научна разработка или др. за тях.
Активен
JustRain
Сватбар
Публикации: 187
«
Отговор #440 -:
юни 30, 2014, 22:52:22 »
Нашата тема е Есен.
Вмъкнали сме дискретно посланието в голяма част от нещата - поканите, тебълите, украсата, букета.
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #441 -:
юли 02, 2014, 12:42:31 »
Нашата "тема" или може би по-скоро слоган на сватбата е "любов през граници". Или иначе казано ще се опитаме много семпло и без да се натрапва да "съберем на едно място" неговият роден град и моят роден град. Първоначално си мислехме в цялата декорация да включим много снимки, но в последствие решихме да има само на масите. Гостите от чужбина ще бъдат настанени на маси, носещи имена на места от моят роден град (тейбъл картичката ще бъде със снимка и кратко описание на мястото) и обратното.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #442 -:
юли 02, 2014, 15:24:34 »
Mina_ това е супер идея
поздравявам те
Малко са подобни с нашата идея за "Стара София", само че ние няма да имаме чужденци, и само ще сложим снимка и име на даденото място от 20те години на миналия век (маса "Военен клуб и градска градина" + чернобяла фотография от това място). Решихме да няма номера
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #443 -:
юли 02, 2014, 15:48:54 »
milenkata
, и нашата идея се роди от решението ни да няма номера на масите. Отначало и аз мислех да слагаме стари снимки на Русе, тъй като гостите от чужбина ще имат възможност да разгледат града с очите си. И виждайка стара снимка на мястото, което вече са видяли би било интересно. Но така ще се различават от другите снимки и мисля, че ще ги направим с актуални снимки. Мисля, че по този начин цветово ще има повече синхрон между снимките от двете места.
А вашата идея за "Стара София" звучи чудесно и съм сигурна, че ще се получи прекрасно!
Активен
vilifly
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #444 -:
юли 05, 2014, 17:44:32 »
РЕКЛАМА
«
Последна редакция: юли 05, 2014, 23:18:35 от Деница Звездица
»
Активен
Anuk
Сватбар
«
Отговор #445 -:
юли 05, 2014, 23:33:10 »
Всички теми и идеи са супер, от слънчогледи, ябълкова тема, градинска ... всяка е супер и със сигурност ще стане страхотна сватба във всеки един цвят или елемент : )
Когато трябваше да мислим над цвят, идея или тема за самата сватба минахме през всички цветове на дъгата. Всички до един харевам и нося, но нито един не си представях за обединяващ елемент на сватбата- да бъде на цветя, столове или шаферски рокли. И тъй като колкото и да бъде романтичен този ден и заобиколен от любов, някак нежните и бледи тонове никак не са ми в стила, а М. каза че е съгласен с мен и няма проблеми стига на мен да ми харесва : ) Изведнъж се сетих за тема черно и бяло и точки. Няма по - голям фен от мен на тази тема, а как не се сетих по - рано
Изхождайки, че в ежедневието нямам вид дреха, която да не е в този стил и десен, решението беше повече от елементарно : )
Всеки до момента откликва добре и доста с интерес за скорошната ни сватба и цвета, които избрахме, та нямам търпение да видя крайния резултат : )
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #446 -:
юли 06, 2014, 09:33:23 »
Сватбата е събитие, съвкупност от събития и много по-обширно понятие от вашата украса в ресторанта. Сватбата не може да бъде подчинена под шапката на някакъв детайл. Сватба без украса може, но не и обратното. Мисля, че прекалено много се "заигравате" с детайли, които не заслужават такова внимание. От там идва и грешката с ТЕМА НА СВАТБАТА, което е абсолютно погрешно и невъзможно като понятие. Самата украса е детайл от сватбата, а не обратното. Може би ТЕМА НА УКРАСАТА е малко по-приемливо като понятие, но тогава темата не може да бъде друга освен сватба поради факта, че причината поради която се прави украсата е самата сватба. В този смисъл тема на украсата е сватба, а всичко останало са мотиви (подробности).
Надявам се да приемете поста ми като градивна критика и отговорите ви да не са изпълнени с гняв и омраза.
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #447 -:
юли 06, 2014, 09:48:23 »
Така
Момичета избрали сте си прекрасни теми на сватбата - много красиво ще се получи и гостите ще го оценят
Мина и Милена - идеите ви звучат страхотно и нямам търпение да се похвалите с красиви снимки
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #448 -:
юли 06, 2014, 10:31:47 »
Цитат на: AIVEN в юли 06, 2014, 09:33:23
Сватбата е събитие, съвкупност от събития и много по-обширно понятие от вашата украса в ресторанта. Сватбата не може да бъде подчинена под шапката на някакъв детайл. Сватба без украса може, но не и обратното. Мисля, че прекалено много се "заигравате" с детайли, които не заслужават такова внимание. От там идва и грешката с ТЕМА НА СВАТБАТА, което е абсолютно погрешно и невъзможно като понятие. Самата украса е детайл от сватбата, а не обратното. Може би ТЕМА НА УКРАСАТА е малко по-приемливо като понятие, но тогава темата не може да бъде друга освен сватба поради факта, че причината поради която се прави украсата е самата сватба. В този смисъл тема на украсата е сватба, а всичко останало са мотиви (подробности).
Надявам се да приемете поста ми като градивна критика и отговорите ви да не са изпълнени с гняв и омраза.
Не съм съгласна с теб. Точно тези малки детайли определят темата на сватбата.
Много хубави снимки има в началните страници тук,където ясно се показва колко много видове теми може да има.
Идеята за мен с тема за сватбата е младоженците да направят своята украса или цялата сватба от най-малкия детайл,както на тях им харесва и така да покажат индивидуалност и същевремено каква двойка са.
Примерно има я морската тема,при която навсякъде присъстват мидички,морски звезди и т.н.
Може и цялата сватба да се върти около тази тема. Самата двойка обича морето или свързват любовта си с морето. Това е нещо близко до сърцето им.
Наскоро гледах снимки на сватба на извесни личности,която беше в гора и всичко беше направено като в прикразка,съобразена с въпросното място.
Цялата сватба зависи като цяло и от декорацията и от самата ти тема.
Какви цветове искаш и каква декорация. Естествено,не всички държат на темата и декорацията.
И дори от София да си можеш да избереш да не се жените в обредна зала или в църква в центъра.
Може да избереш изнесен ритуал някъде или да се венчаете в някое манастирче сред природата.
Има всякакви варианти.
За мен украсата и темата за сватбата са свързани. Украса е следствие от темата на сватбта.
Поне такова е моето мнение.
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #449 -:
юли 06, 2014, 12:00:15 »
Anuk
, звучи страхотно! Поздравявам те за избора! И аз обожавам точки и съм сигурна, че ще се получи нещо супер свежо и различно!!! Кога ви е сватбата? Вече и аз съм нетърпелива да видя крайния резултат
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Нагоре
Изпечатай