Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 00:49:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ГАБРОВО
Страници: [
1
]
2
3
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ГАБРОВО (Прочетена 92055 пъти)
marti4ka
Регистриран
Публикации: 1
СВАТБА В ГАБРОВО
«
-:
август 03, 2007, 15:15:55 »
Хайде да се открием и да обменим малко информация.
Търся си фотограф, ди джей и оператор. Да препоръчате някой добър?
«
Последна редакция: май 12, 2011, 14:00:26 от fiibi_bg
»
Активен
ronilaz
Любопитен
Публикации: 24
Отг: Има ли булки от Габрово
«
Отговор #1 -:
февруари 26, 2008, 17:44:27 »
кога ти е сватбата? до къде си стигнала? къде ще е? моята е на 03.05 и аз не съм много напреднала...имам ресторант и рокля
Активен
mileto_stoianova
Ентусиаст
«
Отговор #2 -:
февруари 27, 2008, 09:35:13 »
Аз живея в Габрово в момента,но ще съм булка в Ловеч.Организацията ни обаче основно кипи тук.Така че ако искаш инфо за нещо или просто обмяна на идеи пиши на лични.
Активен
ronilaz
Любопитен
Публикации: 24
«
Отговор #3 -:
март 23, 2008, 06:58:33 »
здравей, аз съм от габрово и сватбата ми ще е на 03.05. ти до къде си стигнала?
Активен
abi78
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #4 -:
март 28, 2008, 13:12:09 »
Може ли да ми препоръчате гримьори от Габрово и какви горе долу са цените за булченски грим?
Благодаря ви много
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #5 -:
март 28, 2008, 16:26:52 »
хей момичета аз не съм от Габрово но водещата ни и диджея са от там..............бяхме на сватба която водеха и останахме много доволни ................водещата се казва Станислава-някой от вас да я е наел?Ще се радвам ако споделите
Активен
Denny_s
Регистриран
Отг: булка от Габрово
«
Отговор #6 -:
април 21, 2008, 07:32:56 »
Цитат на: nat4b в март 19, 2008, 15:28:13
имали булки от габрово.трябвами помощ!!!!
Аз съм от Трявна. Фотографи и гримьори повече в Габрово отколкото при нас. За музиката се спряхме на едно момче Галин от Плачковци, който е невероятен специалист. Преди сме били свидетели как аранжира музиката и решихме без да се колебаем. Мисля, че имам телефоните на екип от Габрово ще потърся и ще ги кача. Иначе много ми хареса отношението на хората от агеннцията, която се намира над автогарата - "Карина". Голямо разнообразие и велико спокойствие. А за рокли да не говорим ... Ако търсите място все още (не знам кога ви е сватбата) ние се спряхме на ресторант "Ралица" в Трявна. Много елегантно и компактно място с капацитет за 140 човека. Според мен от всички места в района - това най-подхожда за събитието. Друго място е Парк-Хотел Дряново, но незнам дали се провеждат такива събития там. Може да провериш и Имението във Велико търновско. Всичко зависи от бюджета ви. Нашата сватба е на 10.05. има само 19 дни дотогава. А междудругото - в Габрово правят страхотни торти в сладкарница ... забравих й името. Някъде около хотел Балкан ако не се лъжа, а да не те заблудя май се казваше Ренесанс. За цветя съм чувала, но все още не съм го търсила - магазин "Омайниче".
Активен
mileto_stoianova
Ентусиаст
«
Отговор #7 -:
април 21, 2008, 15:01:25 »
Аз също мога да похваля сватбена агенция "Карина".Изключително мили и отзивчиви са.Там намерих изключително разнообразни и красиви неща.Та даже май и сватбената рокля,но още не съм напълно убедена.
Активен
iv07
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #8 -:
април 30, 2008, 21:50:53 »
момичета нуждая се спешно от вашата помощ!нашата сватба ще бъде в дряновски манастир(и гражданския брак,и църковния,тържеството ще бъде в ресторанта им и ще останем в хотела),обаче сме от варна.трябват ми координатите на тази сватбена агенция "катерина" или сайт?др агенции също ще ми бъдат от полза.става дума само за украсата.благодаря предварително!
Активен
didiivanova
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #9 -:
май 08, 2008, 16:23:00 »
Здравейте всички.аз също съм от Габрово и на мен ми предстои сватба,но моята е чак през месец юли.радвам се ,че има такива като вас момичета,които споделят мнения и впечатления.и аз се лутам и обикалям по сватбенните агенции и ми се иска да направя нещо по-различно и нестандартно.за наша радост вече и тук в Габрово има хубави агенции като "Карина".мога само да ви пожелая на всички успех и много ,много усмивки на сватбенния ден и красиви спомени след това.
Активен
iv07
Новак
«
Отговор #10 -:
май 09, 2008, 16:30:58 »
Цитат на: didiivanova в май 08, 2008, 16:23:00
Здравейте всички.аз също съм от Габрово и на мен ми предстои сватба,но моята е чак през месец юли.радвам се ,че има такива като вас момичета,които споделят мнения и впечатления.и аз се лутам и обикалям по сватбенните агенции и ми се иска да направя нещо по-различно и нестандартно.за наша радост вече и тук в Габрово има хубави агенции като "Карина".мога само да ви пожелая на всички успех и много ,много усмивки на сватбенния ден и красиви спомени след това.
eй дидииванова нямаш ли и координатите на тази агенция "карина"?телефон или e-mail?моля те!
Активен
didiivanova
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #11 -:
май 12, 2008, 13:30:07 »
скъпа ив07,много бих искала да ти помогна , но за жалост самата аз незнам телефоните им, намират се до автогара габрово,попринцип е най-хубаво да отидеш на място така или ина4е.скоро ще видя украсена от тях сватба,но знам 4е са добри.хайде успех
Активен
iv07
Новак
«
Отговор #12 -:
май 23, 2008, 12:44:27 »
мимичета отново въпросче-коя сладкарница в габрово ще ми препоръчате?и ако може адрес.благодаря!
Активен
mileto_stoianova
Ентусиаст
«
Отговор #13 -:
май 23, 2008, 15:17:26 »
Нямам представа за адрес,но мога да кажа къде се намира сладкарница "Ренесанс".Намира се до "Лирекс Компютърс".Това е малко след хотел"Балкан",в посока към болницата.Там са много добри.Тортите се правят на място.Всъщност това са торти на "Мина Елит".Опитвала съм доста и ги препоръчвам.Дано успях да обясня!:).Освен това незная до колко познаваш града,но до ресторант"БЧК" също има сладкарница,в която правят много хубави торти.Провери и там.Дано да съм ти била полезна.
«
Последна редакция: май 23, 2008, 15:38:55 от mim4ok
»
Активен
Elleanor
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #14 -:
май 30, 2008, 12:48:12 »
Здравейте момичета и аз ще съм габровска булка през юли
Резервирала съм ресторанта и DJ, за рокля ще гледам утре. Но нямам фотограф. Моля ако имате наблюдения от някой добър фотограф да ми пишете.
Вие до къде стигнахте?
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
11
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg