Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 22:19:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките VIII-ма част  (Прочетена 176939 пъти)

soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 03, 2011, 18:45:02 »

Ами и мен малко ме притеснява това най-вече с отслабването на пръстите (на предсватбена диета съм blum), обаче и да си меря халката чат-пат и да не я меря, като реши да ми се върти на пръста, няма да го избегна, а точно преди ритуала няма да се занимавам с корекции.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 03, 2011, 19:22:36 »

Ние в събота ще обикаляме. Стискайте палци да си капарираме нещо.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 03, 2011, 19:52:37 »

Имате силно палцестискане от мен good
Активен
mileidi
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #63 -: март 04, 2011, 18:10:22 »

...е да ше изчакаме разбира се аз просто изразих нетърпението си... girl_wink girl_wink girl_wink
Активен
lulu_f
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #64 -: март 04, 2011, 19:52:55 »

beating beating Момичета, ще се гръмна вече. Миналата седмица ходихме в едно ателие където изработват халки по модел на клиента. Питах изрично каква е цената на грам - 60лв. И днес отиваме с идеята да поръчваме. Аз съм разчертала всичко с милиметри, сечения, размер на камъните - абе свършила съм цялата работа. А там ми казват "ама за такава изработка цената ще е около 90 лв/грам". Направо ми падна ченето. А халките не са нищо необикновено, даже в ателието имаха 2-3 подобни модела(само ширината и цветовете бяха различни). Е, каква е тая инфлация - 50% за седмица. Направо съм бясна.
А аз исках да ми ги изработят там, защото магазина където си ги харесахме цената беше 78лв/грам. А тия направо ме застреляха.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: март 04, 2011, 22:58:44 »

Именно заради такива ситуации щях да пиша да побързате с халките и само давам зор  на младоженеца да ги взимаме нашите. Цената на златото се вдига зверски и отделно нашите златари спекулират много. Ще става все по- и все по- скъпо!!! sad
Активен
lulu_f
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #66 -: март 04, 2011, 23:05:07 »

Абе да се вдига , да се вдига - колко да стане? Аз съм убедена, че този човечец реши да пробва дали ще мине номера му - ако мине, добре. Само дето много се изхвърли и загуби клиенти за 6-700лв. Защото ако ми беше казал цена 70-75лв/грам щях на момента да се съглася. Ама, то бива бива алчност, но трябва да има граници.
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #67 -: март 05, 2011, 12:28:48 »

Oh my ... леле какви кожодери. Наистина цената на златото много се е вдигнала, но и те прекаляват. Нашият златар ни обясни още в самото начало, че цената на грам е между 60 и 80 лв. в зависимост от модела- ако е много изкилифинчен е по- скъпо. Нашите са по 60 лв. Това е нашият модел, но ние решихме да са изцяло в жълто полирано злато и остава да си избереме дали тази линия да е от матирано злато (към това клоня за сега) или и тя да е като останалата час от халката- полирана (това не ми се струва удачно, защото според мен ще се губи ефектът от линията). http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=245298&cat=3&page=9  На 10.03 трябва да са ни готови. Нямам търпение да си ги видя. yahoo
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: март 05, 2011, 12:44:50 »

super_bianka, видях, че твоите халки са на Сара Трейд smile понеже сме от Пловдив и съм решила да отскоча до Раковски, за да им видя моделите, можеш ли да споделиш дали цената на всичките им халки е 60 лв./грам и имат ли изложени всички модели, за да се пробват? Също така, ако някоя булка е ходила в Carissima, ще моля да сподели впечатления за цени и изработка - въпреки, че там са по-скъпички си мисля, че си заслужава, защото свекърът ми ги познава и казва, че работят с наистина качествени материали smile Моята сватба е чак септември, но започвам да се замислям дали да не си ги купя още сега  crazy
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: март 05, 2011, 12:51:31 »

Ох  и ние сме в неведение още с халките ,но хубавото е ,че имаме злато и ще ни излезе по-евтино само труда.
Ще трябва тия дни да видим ,някой златар в София blush
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**

« Отговор #70 -: март 05, 2011, 13:19:39 »

lawyer халките ни не са на Сара Трейд, просто в техния сайт успях да намеря модел, който е почти на 100 % като нашия. Ние също занесохме злато и сега ще ни излезне по- евтино.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 05, 2011, 16:35:20 »

Поръчахме си халкитеееееееее yahoo.
В първия магазин се държаха мн надменно, а ходихме с препоръка от роднини на собственика. Казаха ни 90 лв на пръстен за изработка или 90 лв/гр, аз разбрах едно, половинът - друго.
Във втория магазин - на златар, от когото сме си купували мн бижута, отношението беше различно, а и ни бутна 5 лв/гр от цената. Общо ще са 13 или 14 грама.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: март 05, 2011, 18:41:19 »

Посумче, честито и на вас! Абе тия златари нещо са се смахнали - аз гледам, че изкупната цена на златото май вече не се качва, не знам как се търгува златото на борсата, ама все пак май пикът на поскъпването му мина, какво се побъркаха тези хора. Вече правят спекулации, струва ми се и цена над 60 лв за грам е прекалено висока... Ние като обикаляхме през януари пак ми правеше впечатление, че си правят свободни съчинения покрай цените, ту ни искаха 55, ту 70, но поне 90 не са ни казвали. Така или иначе 90 лв вече е съвсем прекалено за злато 585, т.е. обикновено 14 каратово diablo
Активен
Wonder
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #73 -: март 05, 2011, 19:40:44 »

Ех, че открих тази тема късно и пуснах въпроса си в друга тема, но нека да попитам пак и тук:
Момичета, можете ли да ми кажете някой златар/бижутер във Варна, който работи с платина (качествено), защото ще ми трябва за да ни гравира халките, които са от платина и изискват по-специална обработка? Ако не, трябва да обяснявам тук на кирилица как да го гравират... Принципно си идваме за сватбения ден и по-точно една седмица преди датата, затова ми трябва информация за някой, който работи бързо и точно поради ограничението ни във времето.
Благодаря ви предварително за отговорите!
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**

« Отговор #74 -: март 06, 2011, 01:29:18 »

Честито посумче.  Bravo Bravo Bravo Сподели моделче. smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: