Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:50:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Fanimira (^^) !!!  (Прочетена 33709 пъти)

m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: август 20, 2007, 10:12:54 »

Фани имали снимки давай да гледаме че нямам търпение smile smile
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 20, 2007, 10:15:12 »

ОООО ФАНИ  добре дошла !!!! smile чакаме снимчици !!! smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: август 20, 2007, 10:23:04 »

в събота едно идване на хора още от сутринта, къщата се напълни няма стая къде да се гримирам като се върнах от фризьора!!!!!! laugh добре че времето беше хубаво че излязоха на двора, тате беше сложил пластамсови масички, е още тогава беше почерпен народа  tease пускаха им музика на макс, нали е сватба, трябва да е весело!!!!! ядене пиене танци и по едно време чуваме музика и клаксони на коли идват да ме вземат!!!!!! беше около 4 часа в събота, а страната на младоженеца били тръгнали в 3, но вървяли пеша пред колите с музикантите и за час едвам успели да дойдат!!!!!!!!! после беше едно заключване на врати, криене на ключове искане на пари на всяка крачка!!!!! е много трудно ме дадоха!!!! милото като ме намери и се загуби всякакъв звук и картина!!!!! мислех че ще припадне!!!! добре че почнахме да се снимаме и да го занимаваме че да се окопити малко laugh после излязохме пред нас и пак едни хорца танци и тогава стана ситуацията с обувката, но аз до последно не издавах фронта и си танцувах внимателно, после почнаха да ми дават злата, домакински уреди пари, аз само си седях на едно столче в средата и си ги прибирах в чантата и ми беше много забавно!!!!! laugh
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: август 20, 2007, 10:55:18 »

като се свърши даряването вече трябваше да ме земат  Bravo  на прощаване даже тате плака, беше много трогателно!!!!!! абе дори комшиите идваха да се простим разплакани, е как да не плачеш  cray държах се докато не видях тате разплакан и после отпуснах душата но беше само за малко, после пак купона си течеше   yahoo
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: август 20, 2007, 11:32:54 »

вечерта пак танци, вече у свекито и купон до към 2,  danceg само хвърлих роклята измих си косата и съм спала като пън до 8 на другия ден, после пак прическа и грим, забавихме ритуала заради чашите, без малко тел. да развали всичко с това звънене по никое време  pardon аз и настъпах и отчупих голямото пърче  tease после поздравления, цветя, снимки, отидохме на кафе докато чакаме да се съберат хора в ресторанта, при чупенето на чашите декора малко пострада, вазата се оказа много близо!!! laugh е нямаше сериозни щети  blum  диска на нашата песен не щеше да тръгва и се наложи да пускат друга, но от това пиене без ядене ми беше толкова весело че не съм направила световен проблем от това!!!!!! после луди танци до 6 и половина, че почти забравихме за тортата и букета, добре че по едно време братовчед ми се сети за тортата, и аз оттам за букета, а не знам дали ди джея щеше да се сети, защото и двамата с тоя дето снимаше с камерата бяха се напили  laugh laugh laugh но беше много весело, Party time singer drum violin Elvis афтър парти почти до сутринта!!!!!! натанцувах се за няколко години напред!!!!!
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #50 -: август 20, 2007, 11:36:55 »

Честито!!!  CHEERS
Разказа ти звучи прекрасно, пожелавам ви и любовта ви да е такава цял живот!  girl_in_love girl_in_love girl_in_love heart heart heart
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: август 20, 2007, 15:01:02 »

Ех Фани, пак си същата - веселячка и по разказа ти съдя че голям купон е паднал!  yahoo
Въпреки някои изцепки /винаги ги има, а и при мен имаше такива/ пак е било страхотна сватба!!!
Чакаме снимчици!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: август 20, 2007, 15:04:28 »

ее Фанче купона е бил щур CHEERS Dance супер сте си изкарали браво на вас give_rose хубаво е че не си се ядосала много за песента ама то като се има впредвид как сте си изкарлаи едва ли нещо е можело да те ядоса DANCE
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: август 20, 2007, 15:13:36 »

да, момичета така си беше!!!!! а тоя с камерата все му се пречкаха хората и минаваха пред камерата и той все негодуваше и протестираше, даже ги блъскаше!!!!!  laugh laugh laugh laugh когато кумата хвърляше късметчета се сблъскаха с една леличка без малко да изтърве камерата!!!!!
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: август 20, 2007, 15:19:52 »

лелел е за такъв оператор не бях чувала честно  Oh my ... да мрънка и да избутва хората..ама че то неговата работа е да се слее с тълпата и да снима снима снима а не да говори че му пречат то точно така става май-хубаво
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: август 20, 2007, 15:24:29 »

ами никой не му се връзваше!!!! всички си гледаха купона, то от музиката не се и чуваше мрънкането tease  като видях резултата добре се е получило, не е изтървал нищо!!!!!!! но най-добре се е справил след като се напи!!!!! girl_wink
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 20, 2007, 16:11:24 »

ами никой не му се връзваше!!!! всички си гледаха купона, то от музиката не се и чуваше мрънкането tease  като видях резултата добре се е получило, не е изтървал нищо!!!!!!! но най-добре се е справил след като се напи!!!!! girl_wink
Ами то...той може да си знае човека, че когато пийне по- добре му се получава работата... laugh laugh :laugh:и затова така.... yahoo
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: август 20, 2007, 16:29:01 »

така е аз познава много пиееници които си вършат мноог по добре работата (и по съсредоточено мани останалото)след като гаврътнат малко и така в бюрата им винаги има я водчица я ракийчица така е и една колежка на мама тя по половин кило не пада как работи и шофира тая жена...
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: август 20, 2007, 19:09:48 »

Ей Фани!
Направо настръхнах докато ти четях разказа особено онова с татко ти направо ме  cray!
Браво сладурка много се радвам за купона ,който сте си направили и чакам снимкииииииииии!
Пожелавам ти семейното щастие и огнище да не угасват никога!!!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 20, 2007, 21:00:26 »

Ох, миличка, все ми се иска да отделя време да ти прочета цялата темичка (че нали знаеш, че си имам специална слабост към теб  girl_wink ) но все не ми остава време напоследък. Надявам се не ми се сърдиш и приемаш най-сърдечните ми пожелания за тонове любов и щастие! Обичайте се и бъди все такъв прекрасен и искрен човек! Сигурна съм, че с майка като теб децата ти ще направят нашата мила родина още по-прекрасна и ще допринесат за добротата и ценостите на българския народ!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: