Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 07:10:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Свършената и несвършена работа
> Тема:
Моите номер едно за София
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Моите номер едно за София (Прочетена 306670 пъти)
buburina
Новак
Публикации: 15
Отг: Моите номер едно за София
«
Отговор #90 -:
май 29, 2012, 14:24:00 »
За съжаление и Нашият ден вече отмина. Тук искаме да споделим кратките си впечатления и да изкажем своите специални и сърдечни благодарности към всички, които допринесоха за това сватбата ни да се превърне в един незабравим празник.
Парк Хотел Витоша
– подходиха с изключително коректно и професионално отношение към организацията и самото провеждане на сватбеното ни тържество, всичко беше на необходимото и очаквано ниво, вкусна и изобилна храна, управителят на ресторанта, който беше на смяна при нас беше изключително отзивчив и насреща за всичко. Получихме отлични отзиви и от гостите ни. Комуникацията преди и по време на сватбата беше изключително лесна и добра. И при нас единствено в началото в ресторанта беше доста топло, предполагам климатиците не са смогнали на разгорещените гости
Фотограф – Ники Митев
, за него по-подробно в темата за фотографи, много сме доволни и от снимките, и от начина му на работа. Всичко беше топ.
Видеооператор – Илиян Матушев
, много креативен, професионалист и усмихнат човек, направил е страхотно видео.
Диджей – Стоян Петров
, каквото и хубаво да кажем за DJ Стоян пак не би било достатъчно. Невероятен, радваме се че се доверихме на него, преизпълни всичките ни очаквания.
Украса – Фирма „Луксозно”
, съобразиха се с всичките ни желания, освен че всичко беше прекрасно, в ценово отношение те се оказаха най-добрият вариант от всички останали фирми, които гледахме и то без никакъв компромис по отношение на качеството. Удоволствие е да се работи с Нели Георгиева, помогна ни с много ценни съвети, изключително мил и любезен човек.
Рокля и костюм – Бутик „Палома фешън”
(на ъгъла на Пиротска) – и от тях сме много доволни, никакви забележки, освен една малка, а именно че роклята на края трябваше да бъде и изгладена от тях, но не беше, или поне не особено добре, но бял кахър. Иначе и роклята, и костюмът бяха прекрасни, собственичките и персоналът са много любезни и мили.
Фолклорна формация „Зевзеци”
, оркестър за извеждане на булката – много готини, бяха облечени в народни носии, свиреха прекрасна народна музика, просто професионалисти.
Грим
– само суперлативи за
Диана Борисова
, Make Up Studio „Fiore“
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #91 -:
юни 27, 2012, 19:27:45 »
Ето, че дойде време и аз да се разпиша тук!
Искам да изкажа нашите големи благодарности на всички, без който денят ни нямаше да бъде същият.
Ресторант "Интервю"-
Страхотни професионалисти, коректно отношение, перфектно обслужване. Съобразиха се с всяка една наша прищявка, храната беше вкусна, поднесена навреме и огромни порции. Постоянно имаше нов лед по масите и салфетки. Благодарим на управителя и на целият персонал!
Агенцията за украса към ресторанта
- съжалявам, но и забравих името. Момичетата са невероятни. Направиха ресторантът приказка, точно такъв какъвто си го представях.
Дж Илиян
- направи страхотен купон, справи се отлично с ритуалите, гостите не седнаха цяла вечер. Браво
Фолклорна Формация "Зевзеци"
- оркестър за извеждане и танцьори. Страхотни, усмихнати, облечени в народни носии, невероятни музиканти, създадоха настроение още от сутринта.
Грим Анжел
- невероятно талантлива гримът ми не мръдна до сутринта
Прическа
- Николета от един салон в "Обеля" направи чудо с косата ми
Венчавка
- Църква "Света Великомъченица Параскева" прекрасен ритуал, чувствен и истински
Бутик Немезида
- за страхотните бутониери, късметчета и подаръци за гости, направени в наш цвят и стил.
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268
«
Отговор #92 -:
юли 04, 2012, 16:04:07 »
Мисля, че така и не писах тук, а е важно да споделя за хората, от които съм доволна. Това са пчоти всички, но специални благодарности на:
- Ди Джей Владо
http://www.djvlado.com/-
страхотен е, много гости ме питаха къде го намерихме толкова готин...Бях му дала списък с песни и спрямо него и нас, танцуващите, нацели 100% вкуса ни и дансингът беше пълен 9 часа (и до край не се изпразни,но вече не издържахме). Освен това самият той идваше да танцува с нас на някои хора и рок песни.
- Ресторант "Глория Палас"- не знам защо му пада така рейтингът по формуте напоследък. Ресторантът е страхотен, много по-прилични цени от другите в този клас ("Лебед", "Аякс"), страхотно обслужване, искаха да ни върнат дори отворените бутилки алкохол на другия ден- много коректни, каквото пожелахме, това стана. И огромен дансинг, както исках, специално разпределиха масите, за да има място. За децата пък имаше цял кът с няколко маси и простор за игри (тъй като бяхме само 80 души).
- Торти "Чочко". Малко закъсняха с доставката, но тортата беше адски вкусна, отново получихме много комплименти от гости. Освен това я направиха както пожелахме, всичко е възможно при тях, а цената е повече от добра- под 3 лв на парче
- Сватбен център София- оттам купих почти всичко, рокля, халки, бижута, обслужването им е на ниво, а изборът- огромен. Препоръчвам с две ръце. Освен това заедно измислихме как да коригираме роклята по мой вкус, нямаше "ооо, така не може"...и стана съвършена
Активен
DaBulka
Професор
«
Отговор #93 -:
юли 04, 2012, 18:42:40 »
Ще похваля две сватбени услуги, които ползвах в София. Едната е бижутерско ателие diddo, които направиха халката ми. Стана много красива и е гравирана сякаш лично от "Властелина на пръстена"
.
Също искам да похваля и Сватбен център София. Днес бях там. Обслужването беше отлично! Купих си обувки, но мерих и официални рокли, като казах, че няма да купувам. Бяха изключително отзивчиви и мили.
Активен
mari_m
Сватбар
Re:Моите номер едно за София
«
Отговор #94 -:
август 23, 2012, 10:20:04 »
Тъй като знам тази тема как съм я следила преди сватбата, веднага давам инфо и за нашите номер едно
Специални благодарности за страхотната работа и професионализъм на:
- Хотел "Вега" и ресторант "Стара София" - целия екип на хотела, и в частност от управителя на ресторанта Васко, до последния сервитьор, допринесоха сватбата ни да се превърне в приказка! Всички гости казаха, че обслужването и храната са били на най високо ниво! Сервитьорите обслужваха непрекъснато масите и в същото време го правеха незабележимо! Безупречна работа и поведение! За всеки по специален повод ще ги изберем отново!!!!
- Сватбен център София - оттам купихме всичко за мен, от обувките през жартиера до роклята и воала! За малката булка също! Чашите, бъклицата, фуркетите и други дребни неща, които може би забравям са също оттам! Момичетата обслужват невероятно, винаги усмихнати и най важното дават обективни оценки! Много коректни, така че ги препоръчвам на всички бъдещи младоженци!
- Зевзеци - ей без тия страхотни сладури ви казвам нищо не става! Зареждат те още от вкъщи та после и в ресторанта! Казано с една дума: взривяват "публиката"! Горещо ги препоръчвам!!!!
- Водещата Ваня и диджей Дани от гр. Стара Загора! Ваня е жена от класа, безупречна визия, безупречен стил на водене!!! А Дани е роден за професията си! Гостите ни подчертаха, че избора ни за водещ и диджей е право в десеткята! Беше купон от първата секунда до последната минута!
- Грънчаров и син - от тях използвахме услугите за декорация на ресторанта и залата за изнесения ритуал, булчинските букети, бутониерките, украсата на колата!! Адмирации!!! Допринесоха за страхотната обстановка! Дори надминаха очакванията ми и им благодаря сърдечно! Тази част е една от най важните: как ще изглежда ресторанта! А те се справиха блестящо!!!
- Прическа и грим - салон "Мърфи"! Мърфи е страхотен професионалист....няма нужда да му обясняваш какво точно искаш....показах му само роклята и това беше достатъчно! Златни ръце има! Гримьора той ми го осигури: Петър, който е и художник, наистина ме нарисува: финно и леко, и същевременно открояващо се! Благодарности!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #95 -:
август 27, 2012, 19:06:11 »
Дойде и моят ред
:
Ресторант Холидей Инн
- блестящи
ДИджей Емил Андреев
- страхотен професионалист
Гримьорка- Надя Сивкова
- много добра и с усет
Рокля и костюм-
Модна къща Нимана,Карлово,
страхотни цени, бързо обслужване и корекции
Фотограф - Петър Савов
, уникален усет към детайла и мноого търпение
Активен
mari_m
Сватбар
«
Отговор #96 -:
август 28, 2012, 12:27:16 »
забравих да добавя и още:
- Работилничка Мечтатели - без Ели нямаше да се справя! Чудесно се работи с нея, с такава лекота разбира какво точно искаш и го прави безгрешно! Поканите, украсите на чашите и бутилката шампанско, етикетите по бутилките и кумската ракия, украсата с картички и панделките към всички подаръчета за гостите, кошничката с късметчета, тейбълите по масите...дано не забравя нещо, че те са толкова много неща! Всичко беше прекрасно!
- Артекс студио - работят много бързо и качествено. От тях поръчахме дървени магнитчета, няколко дни преди сватбата! Изпратиха ни ги по куриер за отрицателно време!Благодарности!
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308
«
Отговор #97 -:
октомври 09, 2012, 14:06:57 »
Успешна ( и вече отработена
) формула за перфектна сватба:
1.
Фолклорна формация "ГЛАГОРЦИ"
- танцьори при извеждане на булката; ритуал по посрещане в ресторанта+ народна певица + фолклорна програма.
формация Хаджии
- оркестър за извеждане на булка + гайда по време на посрещането в ресторанта. Много добра комбинация Глагорци + Хаджии= бяха страхотни, лъчезарни, с невероятен дух и настроение. С една дума ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
2.
Фолклорна формация "ЕРЕМИЯ"
- фолклорна програма със зурни и тъпани. Много различно и нестандартно
3.
Шоу агенция "Art Masters"
- емоционално интернационално танцово шоу.
4. За любителите на народната музика - Пепи Христозова - чаровна, красива и земна
5. букет, бутониери, украса кола и ресторант -
Левеке дизайн ООД Стелиана Левеке
- за творчеството, красотата и слънчевото настроение, които вложи в нашия приказен ден
6. фотограф
Boni Bonev
- имаме засега 10 снимки. Уникални са! Чакаме с нетърпение другите всеки момент
7.
Влади от VolkVision
- за една седмица получихме сватбения си филм и сме изключително доволни. Мисля, че рядко се среща бърза+ качествена услуга
8. Костюм - Агресор
9. Рокля - модна къща Каприз
10. х-л Принцес, зала Диамант - мога само положителни отзиви да напиша, както от нас (младоженците), така и от гостите. Храна, обслужване, организация, сватбената торта, включително редица комплименти от хотела (стая в сватбената нощ, погача за посрещане, вази, обличане на маси и столове + панделки)
Всички гореизброени бяха коректни, както по отношение на финансовата част, така и по отношение на качеството на услугата си. Когато работиш с хора, които обичат работата си и са професионалисти, за младоженците остава само 1 - да се наслаждават на сватбения си ден
«
Последна редакция: октомври 09, 2012, 14:13:26 от Lady_sunflower
»
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #98 -:
октомври 09, 2012, 21:18:31 »
Тази темичка съм я изтървала
Ето и нашите номер едно:
Покани
-
http://svatbenipokani.eu
, много добро обслужване и качество, на горкото момиче й звъннах сигурно 10 пъти, искахме на два пъти допълнителни бройки покани и тя беше страшно мила и любезна.
Грим и прическа
- Слав, този човек няма да спра да го боготворя!
DJ
- Стоян Петров. Страхотен професионалист, изтърпя и най-малките ни капризи и ни изпълни всички желания. Много сме му благодарни.
Торта
- Mr Dino. Тортата ни беше уникално вкусна и всички гости казаха, че по-хубава торта (и не само на сватба) не са яли. Вярваме им, много беше вкусна
Пък и комуникацията с фирмата беше много лесна и ефективна.
Алкохол
- Меик 98. Прекрасно обслужване, голям избор, добри цени, какво повече да искаме
Видео
- Влади от Volk Vision. Освен че е снимал всичко, отношението към нас не беше като с ходещ портфейл, а наистина беше много мил, помогна много с дребни неща, свързани с организацията и изобщо супер точен човек. Филмът е хубав, не е нещо претенциозно, но си заслужава парите.
Рокля
- Романтика Фешън. Тук съм със смесени чувства, защото роклята си я обожавам, хареса ми обслужването от няколко продавачки, но има две, които с удоволствие бих удушила
Ресторант
- Континентал Плаза. И тук сме със смесени чувства, защото ресторантът е добър, сервитьорите - страхотни, локацията и храната също, но при комуникацията със собствениците имахме няколко неприятни моменти.
Още не сме си видяли професионалните снимки, за да похвалим и фотографа
«
Последна редакция: октомври 09, 2012, 21:20:35 от flyin
»
Активен
aleksandroff
Ентусиаст
Публикации: 102
«
Отговор #99 -:
ноември 10, 2012, 13:11:56 »
Сватбата отдавна отмина, отмина и еуфорията около нея...
приятното чувство и спомените остават. Разглеждах вчера снимки и емоциите ме завлядаха отново... затова реших днес да сипя похвали - напълно заслужени.
Искам да изкажа огромни благодарности на хората, без които този ден нямаше да е същия
фотограф - Камен Вълканов
www.studiovalkanov.com/
прекрасни снимки, прекрасен човек - много усмихнат и със страхотно чувство за хумор
Видео - Виктор Попов
www.victorpopov.com/
тук имам малко забележки на като цяло съм доволна - издразни ме факта че операторът няма превоз и ни искаха 5 лева за такси. на фона на сумата която платихме-5 лева не са нищо, но принципът е важен
Ди джей - Стоян Петров
www.djstoian.com/
възпитан и страхотен професионалист - гостите ни не спряха да танцуват
торта
- от Гаврош -
http://radistambolov.eu/gallery/thumbnails.php?album=7
вкусна и красива - друго няма какмо да добавя
булченски букет
- от Марианчето - няма магазин все още - но го направи точно такъв какъвто го пожелах Благодаря тиииииии
сватбена агенция Пърфект ивент
-
www.perfectevent.bg
декорация, координация и организация
отзивчиви, коректни, усмихнати, любезни, много гъвкави и страхотни професионалисти. Много ми харесаха топлото им отношение - накараха ме да се чувствам специална.
украсата бе изключително красива и надхвърли очакванията ми!!!
костюм - Drago & Rado
-
www.dragoirado.bg/
костюмът е перфектен! както и ризата , както и вратовръзката
рокля - Bridal Fashion
- bridalfashion.bg/
много мили е компетентни момичета
обувки булка и младоженец - Бронкс
подаръци гости - шоколадова къща Валентино
ммм.. колко вкусни бяха
друго не ми идва наум... освен искрено да ви благодаря!!!
аааа забравих да благодаря на
фолклорна формация Зевзеци
имаше доста чужденци на сватбата ни - а те успяха да ги разтанцуват
създадоха страхотно настроение с изпълнението си!
«
Последна редакция: ноември 10, 2012, 13:22:49 от aleksandroff
»
Активен
aleksandroff
Ентусиаст
Публикации: 102
«
Отговор #100 -:
ноември 10, 2012, 14:08:36 »
уфффф как можах да забравя
Грим
- Зоран Коцов
точен, прецизен - а аз бях толкова красива
Прическа Жоро Петков
http://joropetkov.com/new/index.html
най-добрия в България
маникьор - Марианчето от The snakes
тя ми направи най-божествените маникьор и педикьор
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #101 -:
май 27, 2013, 10:44:16 »
Ресторант
- Park Inn by Radisson - обслужване на високо ниво, прекрасен ресторант, бонус младоженски апартамент с огромни размери
http://www.parkinn.com/hotel-sofia
DJ
- DJ Стоян Петров - най-добрият, прекрасно представяне, много добър водещ, познава добре настроението на "публиката" си и умее да съчетава музиката безупречно
http://www.djstoian.com/
Грим и прическа
- Слав Анастасов - безгрешен, неповторим стил, различен, уникален - прекрасен
http://slavmakeup.com/
Маникюр
- Лили от Vi Vision Studio
https://www.facebook.com/vi.vision.studio
- френски шилак с дантелена декорация - страхотен резултат
Активен
bgeorgieva
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #102 -:
май 30, 2013, 19:23:44 »
Здравейте!
През август ще съм кума на сватба в София и участвам дейно в подготовката. В момента с булката сме изправени пред сериозен избор и реших да попитам и тук за мнение по два въпроса:
1. Колебаем се в избора на водещ - вариантите към момента са Найден Найденов и Владимир Миронов. Имате ли някакви отзиви за някой от тях?
2. Изборът на торта е между сладкарници "Неделя" и "100 грама сладки". Коя бихте препоръчали?
Благодаря Ви!
Активен
videoto
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #103 -:
май 30, 2013, 19:56:52 »
Един глас за найден найденов
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #104 -:
май 31, 2013, 09:04:22 »
Цитат на: bgeorgieva в май 30, 2013, 19:23:44
1. Колебаем се в избора на водещ - вариантите към момента са Найден Найденов и Владимир Миронов. Имате ли някакви отзиви за някой от тях?
2. Изборът на торта е между сладкарници "Неделя" и "100 грама сладки". Коя бихте препоръчали?
има си отделни теми тук в форума и за 2та ти въпроса, намери ги и моля пиши там, тук не е мястото.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
Нагоре