Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 23:49:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински рокли -16"
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински рокли -16" (Прочетена 263794 пъти)
pinkbird
Професор
Публикации: 415
Отг: "Булчински рокли -16"
«
Отговор #375 -:
април 12, 2011, 21:29:36 »
NooeLa
, щом най-близките ти те харесват и най-важното казваш, че ти се е плачело от щастие, не виждам какво те спира да си купиш мечтаната рокля.
Мнението е много субективно нещо. Не бих казала, че всички рокли тип принцеса са кичозни. За мен кич са тези рокли, които tweety bird показа. Повечето принцески рокли са толкова нежни и изчистени като визия
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #376 -:
април 12, 2011, 21:35:35 »
Nooela, можеш ли да споделиш цена на роклята от Принцес, защото мисля тези дни да ходя и една от роклите, които ще меря е точно тази, а цените им не са от най-ниските
Активен
NooeLa
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #377 -:
април 12, 2011, 21:40:58 »
Конкретно този модел струва 750лв.
Като цяло като влезнеш в магазина няма много рокли, накачени са по закачалките, но имат каталози
Добре шият!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #378 -:
април 12, 2011, 21:41:26 »
Аз исках нещо подобно, като в горната част няма да е с бродерии, както на снимката, а с много малки и нежни перлички или прозрачни камъчета. Моделът, който мерих и наподобява тази рокля, стоеше наистина перфектно
1_3_10.jpg
(51.73 KB, 330x496 - видяно 467 пъти.)
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #379 -:
април 12, 2011, 21:44:16 »
Благодаря Nooela, аз съм запозната с техни творения и знам, че са много добри, шият с изключително качествени материали
а тази цена е просто супер що се отнася до тяхно произведение
Активен
grazia_m
Ентусиаст
Публикации: 101
Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!
«
Отговор #380 -:
април 13, 2011, 08:32:05 »
Здравейте момичета! От доста време не съм писала във форума, но имах много работа и не ми е останало много много време да влизам в нета. При мен нещата непрекъснато търпят промени. Сега последно решихме да не изтегляме по-напред сватбата, а да си остане на есен, както сме си го решили по принцип и искрено се надявам до тогава да не стане нещо и плановете да се провалят
Така че сега ще имам вече достатъчно време да си намеря рокля. Мисля си към края на май да започна с обикалянето и да си набележа какво точно искам, за да може когато остават 2-3 месеца до сватбата да съм почти готова с избора си на рокля. А и както казах по-рано лятото няма как да обикалям, защото съм от морето, доста далече от София, а и ще имам страшно много работа. Така, че за сега остава обикалянето за роклята да е след 1-2 месеца
Задължително ще пиша, като започне голямото пробване.
Активен
tcveteto
Ентусиаст
«
Отговор #381 -:
април 13, 2011, 08:37:56 »
Здравейте момичета, като "бивша" вече булка не ми остава друго освен да се радвам на красотите, които показвате.
lawyer
аз също харесах такъв гип рокля за сватбата си и бях с подобна
. Има снимка на роклята в галерията ми ако някой иска да погледне - тя е точно такава каквато описваш - обемна, но не от големи обръчи, а от много плат(тафта), прищипана долна част на места, асиметрична талия и прозрачни камъчета по бюстието.. Истината е че и аз се притеснявах от обръчите, но не изпитах никакво неудобство от тях, след първия половин час не ги забелязваш даже, за танците също не ми попречиха
. Повече се притеснявах да не се свлече бюстието, защото роклята беше цяла, но въобще не мръдна цял ден и вечерта. Пожелавам ви да намерите РОКЛЯТА, за която наистина сте мечтали
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #382 -:
април 13, 2011, 10:13:27 »
Здравейте всички...айде и аз да изрева тук....
Имам представа каква да е роклята, не искам да ми шият - искам да е готова, да я облека и да се харесам в нея и евентуално малки корекции... Искам да е лека,ефирна,но все пак да е тип "принцеса", като полата да е от тюл, а нагоре да няма изстъпление от брокати,камъни,дантели и т.н. И...2рата, която мерих ми хареса (аз така или иначе при разглеждани сигурно 100 и нагоре рокли само 2 ми хванаха окото за мерене), бях с колежка, тя ме снима, аз щастлива пращам снимките на мама...И...тя не я харесва
Държи си на мнението,че била натруфена, скъпа и не мога ли да си избера по-хубава (по-евтина,ще речеш,че те ще я плащат).И сега незнам - тръгвам пак по магазините, но друга не мога да си харесам,към края на месеца ще отида до Асеновград, но ако и там няма рокля за мен - май ще си поръчам тази, която ми е на сърце. Но ми е криво...как може да не я харесва?!? Имам чувството,че мен не харесва. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Иска ми се да зачета мнението й, но пък сватбата си е моя...И как да се чувствам най-красива на своя ден, като ще знам, че майка ми не ми харесва роклята
Активен
lilkada
Ентусиаст
Публикации: 147
«
Отговор #383 -:
април 13, 2011, 10:31:29 »
petia_vj, ако цената е нещото, което не й харесва винаги можеш да кажеш, че са ти направили голяма отстъпка и можеш да я вземеш за 200 лева примерно
Това важи и за другите рокли, които пробваш - щом не е с теб в магазина просто не й казвай коя рокля колко струва докато й ги показваш на снимки. Моята майка също беше харесала една изцяло дантелена рокля и ме убеждаваше да купя нея, но не я послушах
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #384 -:
април 13, 2011, 10:36:52 »
И аз искам всички да ме харесват в това, което съм избрала, но не винаги става.
Просто приеми, че са различни хората и няма как да угодиш на всички. Да, знам, че става въпрос за майка ти, но не мисля, че е по-добър вариантът да си с рокля, която харесва на майка ти, но не и на теб.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #385 -:
април 13, 2011, 10:49:05 »
tcveteto, твоята рокля е била на смолянската модна къща "Аз и ти"
аз премерих точно този модел, само че в Асеновград и в цвят екрю. Въпреки, че ми беше малко голяма и не беше моя размер, мога да кажа, че това е най-удобната рокля, която съм слагала. Толкова лека, въпреки обрачите и плата, а цената е супер ниска за такова качество- 450 лв. Други техни модели не ми харесаха, може би защото аз отидох с конкретен такъв в главата и си търсех само него
Ще обиколя още, тъй като имам време до 04.09, но определено тази рокля си заслужава!
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #386 -:
април 13, 2011, 10:56:32 »
Вариант да съм с рокля, която харесва на майка ми, а не на мен няма
Благодаря ви, момичета, полудяла съм вече, до края на месеца трябва да реша, че няма време....
Активен
djina
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #387 -:
април 13, 2011, 17:22:57 »
Здравейте момичета,
и аз да се разпиша тук
Petia_vj Не се предавай, мила
и аз имах подобен казус.
Първия ден след като решихме да се женим, влезнах в първия магазин, премерих две рокли и за втората казах "Това е моята!!!" повече и не влезнах в магазин, след време отиваме със бъдещата свекърва, т.к. иска тя да я плаща и тя се цупи, не харесва , за друга си мечтала... както и да е аз си казах "тази" и си я платихме и сега съм много щастлива, въпреки че леко се притеснявам - друг всъщност така и не е виждал все още роклята ми.
Но аз си се харесвам и това е най- важното
Тези дни трябва да е готова вече.... Нямам търпение
:danceg
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #388 -:
април 13, 2011, 17:35:55 »
Аз не мога да си представя как може някой да ти се налага за нещо, което не той ще облича.
Много често в предаването Кажи да на роклята, майките или който и да е било (защото в Америка сватбата се плаща от страната на жената) ще кажат какво искат , дори и да я плащат нямат право да се местят, това е един ден и всяка трябва да си се хареса. Може да каже тази е по-хубава от онази или нещо от този род, но не и да казва какъв модел ще й отива. Вярно, че всяка майка иска най-доброто, но ако някой не се харесва как може да избере роклята само и само защото на майка й й харесва.Ако булката си купи рокля, която не харесва, просто си представям каква мъка ще е на сватбата й. Проваля й целия ден.
Активен
Temi82
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #389 -:
април 13, 2011, 22:40:36 »
Момичета, вече си имам рокля -
http://collections.morelle-mariage.com/imageshd/cosmobella/7257-full.jpg
Платих капаро, след като купя обувките ще отида за корекция. Роклята е от "Арети", страхотни са там, особено момичето, което ме обслужи - Мартина!
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...