Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 01:44:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински рокли -16"
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински рокли -16" (Прочетена 263826 пъти)
abs_
Любопитен
Публикации: 35
Отг: "Булчински рокли -16"
«
Отговор #345 -:
април 08, 2011, 15:09:39 »
Малко да допълня за размерите във Voila. Мисля, че най-големия има беше 44 (но може аз да бъркам), но всички техни рокли могат да се преправят с +/- 2 номера, а отделно ми казаха, че има по около 15см. оставен плат за разширяване. Мен това много ме касаеше, защото бях бременна в 5ти месец на сватбата и не знаех колко ще порасна до деня.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #346 -:
април 08, 2011, 16:59:01 »
Като влезеш в стаята с булчинските рокли в "гардеробчето" до прозореца има рокли с номера около 50 и нагоре. Оттам също можеш да си избереш модел и да ти го направят по вои мерки. На мвн също не ми стана директно роклята, която пробвах, на бюста не ми се закопча хич, но с придържане добих малко представа, дано не е била грешна.
Активен
cherry_dream
Сватбар
«
Отговор #347 -:
април 08, 2011, 16:59:29 »
Aз още не съм пробвала рокли. Имам обаче един въпрос. Много ми се иска да имам принцеска рокля
обаче не знам, според вас подходящи ли са за ниски момичета? Аз съм 163 см, около 43-4 килограма...
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #348 -:
април 08, 2011, 17:05:23 »
Според мен ако е супер голяма няма да стои много добре, предвид това, че си и слабичка. Но то зависи и от структурата ти все пак, говоря малко наизуст.
Излез и пробвай, така ще добиеш най-добра представа. Но за мен А-линията би била по-подходяща, знам ли...
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #349 -:
април 08, 2011, 17:23:26 »
Цитат на: Mariaid в април 08, 2011, 16:59:01
Като влезеш в стаята с булчинските рокли в "гардеробчето" до прозореца има рокли с номера около 50 и нагоре. Оттам също можеш да си избереш модел и да ти го направят по вои мерки. На мвн също не ми стана директно роклята, която пробвах, на бюста не ми се закопча хич, но с придържане добих малко представа, дано не е била грешна.
Май наистина е по-удачно по-голям размер да пробвам, отколкото по-малък.. Запазих си час във Виола, планирах да ида и до Холидей, Принцес и Арети.. Дали ще успея за 4-5 часа да ги обиколя
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #350 -:
април 08, 2011, 18:09:11 »
Ох мацки вие колко го хвалите това ателие Виола, на Попа е нали? Ние ходихме с една приятелка миналата година да мери рокли и направо
Имаше една възрастна жена, май е собственичка, която я убеждаваше, че е все тая дали е цяла роклята или е от 2 части и постоянно си нартапваше мнението, иначе момичето беше внимателно, но пък цените им бяха едни надутии.. Една от супер специалните им рокли в едно ателие ни предложиха да го ушият за 1/3 от цената и то с включени платове
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #351 -:
април 08, 2011, 18:20:19 »
cherry_dream
, според мен е най-добре да пробваш, за да видиш дали ще се харесаш
Аз съм висока колкото теб, само имам едни 10 кг отгоре,
но съм си слабичка и си взех точно рокля тип принцеса (ако имаш предвид тези с многото тюл) и според мен, а и според приятелките, с които бях на пробите ми стои много добре и е точно за мен.
Активен
cherry_dream
Сватбар
«
Отговор #352 -:
април 08, 2011, 19:21:54 »
Знам, че е така, просто в момента няма как да пробвам, много ми е мерак, но до края на юни съм в Копенхаген и изобщо не знам къде да търся такива магазини и дали няма да ме таксуват само да пробвам
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #353 -:
април 08, 2011, 19:57:33 »
госпожица
, може би се бъркаш.
Ателие "Воала" е на "Цар Асен". Там са доста любезни и внимателни.
Аз съм си харесала там рокля в случай, че върна тази, която съм поръчала от интернет.
Активен
sillia
Любопитен
«
Отговор #354 -:
април 09, 2011, 19:12:31 »
Определено се бъркаш за ателие Воала, те все пак са сравнително нови (май нямат и година), въпреки огромният интерес, който има към тях, което е показателно за това колко са мили и готини. И не са на Попа. А това на Попа май е Bridal Feshion, но не мога да съм сигурна, защото и тяхното отношение не беше лошо.
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #355 -:
април 09, 2011, 21:59:03 »
Привет девойки
както обещах пиша за днешните емоции.
Първа спирка - Atelier Voila. Посрещнаха ме две момиченца, страшно любезни и приятни, предложиха ми вода/кафе/чай/сок и казаха, че имаме 2 часа за мерене! Иха! Аз толкова си отделям веднъж на шест месеца за покупка на дрехи по принцип. Огледахме роклите и избрахме 6-7, от които 1 беше тип русалка, 1 тип принцеса и останалите А-линия. В русалката не можах да влезна изобщо - запецна ми на д-то, в принцесата се почуствах като огромна снежна топка която скоро ще се превърне в лавина и ще помете всичко след себе си
Но пък А-линията се оказа това, което наистина ми пасва най-много. Бяхте прави
Едно от момичетата извади фотоапарат и ме снима с някой от роклите, и то по няколко снимки (направо цяла фотосесия стана), но ще ми ги пратят утре, че днес просто не успяха. Харесах от там два модела, като получа снимките ще ги пейстна в галерията. Между другото тяхната съблекалня беше най-голяма и най-удобна! Момичетата ме изпратиха до вратата - не ми се тръгваше от там честно казано
Спирка номер две - Холидей. Добре че предварително видях в нета че са се преместили, на две крачки от първото ателие са. Посрещна ме някаква какичка, на която хич не й се занимаваше с мен. Предварително си бях избрала от нета няколко модела, но й казах, че не се ограничавам с тях и бих погледнала всичко, което според нея би ми отивало. От всичките 10-12 рокли които бях избрала имаше само 3, останалите били или продадени или от новата колекция, който щяла да пристигне в средата на май. А тук да уточня, че тъй като съм много висока и роклите щели да ми бъдат къси за мен трябвало да се шие, а това отнемало поне 2 месеца минимум. Все пак там си харесах 2 рокли, но страшно ми се скапа настроението като ми отказаха да ме снимат - не им разрешавали. Не разбирам само защо - моделите ги има на сайта им все пак.. Така че от тях снимки нямам.
Спирка номер три - Принцес до Южният парк. Там ме посрещна една стилна лелка, разгледахме каталога, показах й няколко модела, които бих мерила + списъкът си (и за там си имах приготвен един такъв
). Обаче успях да премеря само една рокля - дойде едно момиче, което имаше записан час (аз такъв нямах) и се разбрахме да мина друг път. Но роклята който премерих беше страшно тежка и голяма, хич не ми беше удобно с нея
Но пък се влюбих в огледалото им - изглеждах в него точно като момичетата от каталога - искам такова за вкъщи
Та това е за днес от мен. Очаквам с нетърпение снимките, и, живот и здраве, ако кумата си е в БГ другата седмица, ще се минем с нея по същите ателиета, че да си каже и тя мнението..
Активен
nonnita
Сватбар
I'll be there till the end...
«
Отговор #356 -:
април 10, 2011, 08:18:13 »
pleasure, чудесно е, че си намерила модел, който да чувстваш като свой
А на тези от Холидей можеш да им пожелаеш успех в продажбата им на рокли!!! Аз не съм ходила там, но това според мен е чиста доза антипрофесионализъм! Запиши си час за Принцес и не се притеснявай повече. Ще си намериш своята рокля, сигурна съм! Аз също като теб имах своите притеснения, защото нямам никаква възможност да спортувам преди сватбата, постоянно съм на работа и не исках това да си личи точно на този ден, но след като премерих всички възможни модели, осъзнах, че винаги можеш да си намериш нещо, което да ти стои добре, каквито и несъвършенства да имаш! Тъй че, чакаме с нетърпение снимките и скоро да се похвалиш, че си имаш чудесна рокля, в която се чувстваш прекрасна, каквато си
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #357 -:
април 10, 2011, 12:40:46 »
http://files.mail.ru/L8OGJ3
http://files.mail.ru/LQNV0W
ето линкове към снимките.. къси са ми, ама някаква представа може да се добие..
«
Последна редакция: април 10, 2011, 12:43:29 от plesure
»
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #358 -:
април 10, 2011, 17:34:40 »
Разгледах снимките
Представата, която аз добих е, че ти трябва рокля с акцент на талията. Панделка, коланче, набор или каквото там им е хрумнало на дизайнерите. От новите снимки най-много ми хареса в роклята с хоризонталния набор в талията и златната бродерия. А от снимките в галерията ти освен лилавата рокля и бялата с коланчето и прозрачните презрамки също много добре ти стои.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #359 -:
април 10, 2011, 17:55:24 »
Ако мога и аз да дам мнение
Най-много те харесах с роклята на Мон Амур. Мисля, че на теб ти трябва някаква по-нежна рокля, която да акцентира върху твоята женственост. Роклите от ателие Воала несъмнено са хубави, но според мен някоя от тях не е "твоята". Много са обемни и заедно с високия ти ръст не правят добра комбинация. Моят съвет е да пробваш рокли като последната от галерията ти, които да падат свободно и да стоят естествено
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...