Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 01, 2024, 01:06:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какво предпочитате - вратовръзка или папионка?
Вратовръзка
Папионка
Нямам мнение

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вратовръзка или папионка?  (Прочетена 297822 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 23, 2008, 10:00:17 »

Като попрочетох малко мнения тука и се поуспокоих. smile
Защото аз съм против вратовръзки и папионки в августовската жега и съм казала на милото да не се притеснява, че трябва да слага.
Понеже като цяло идеята ми за лятна сватба навън, в леко небрежен стил, не се вързва с някакви супер официални облекла, съм му казала, че ако иска, и сако може да не слага.
Казах му - искам те с една хубава ризка с къс ръкав и някой панталон, всичко в стил "спортно-елегантен".

Успокоих се, че и на други съфорумки  половинките са били без вратовръзки и сака smile.

Само дето свеки нястоява за костюм, че ще видим. Как да го подложа милото на такова мъчение през август, кажете?
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 23, 2008, 11:48:54 »

аз съм за вратовръзките.................с папионка ми е малко странно!
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 23, 2008, 11:57:48 »

По принцип харесвам вратовръзка, но при положение, че например сватбата е лятна, би било неуместно толкова строг външен вид.
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 23, 2008, 12:14:17 »

според мен зависи от това какъв е стила на сватбата............нашата е лятото но това не значи че мъжът ми няма да е официално облечен!
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 23, 2008, 12:41:55 »

според мен зависи от това какъв е стила на сватбата............нашата е лятото но това не значи че мъжът ми няма да е официално облечен!

Е, да, ако сте в някой ресторант с по-изикана обстановка, е логично да е официално облечен. На мен по принцип и роклята ми смятам да е по-скоро тип "плажна", отколкото булченска и затова смятам, че не върви в един момент милото да се окаже по-официален от мен  funnytooth

Всичко трябва да се съобрази със стила на сватбата, ресторанта и най-вече желанията на младоженците  Wink
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 23, 2008, 16:24:09 »

С милото сме се разбрали, че ще изтрае вратовръзката до ресторанта smile Разбира се, ако се чувсвтва зле нямам против да е без. Още не сме обикаляли магазини, но мислим между 1 и 6 май да го направим.

Kiksi, в твоя случай е добре по някакъв начин да предупредте гостите, че няма да сте много официални. Малко ще е странно ако те са с вратовръзки, а младоженецът не. Осбено кумът и кумата, които са заедно с младоженците на повечето снимки.
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 23, 2008, 18:15:25 »

С милото сме се разбрали, че ще изтрае вратовръзката до ресторанта smile Разбира се, ако се чувсвтва зле нямам против да е без. Още не сме обикаляли магазини, но мислим между 1 и 6 май да го направим.

Kiksi, в твоя случай е добре по някакъв начин да предупредте гостите, че няма да сте много официални. Малко ще е странно ако те са с вратовръзки, а младоженецът не. Осбено кумът и кумата, които са заедно с младоженците на повечето снимки.

Въобще не се бях замисляла за това smile
Благодаря, че ме подсети. Е, ние пак смятаме да сме официални, но не прекалено...Дано ме разбирате какво имам предвид.
И силно се надявам да намерим някакъв баланс в това отношение с гостите и най-вече с кумовете, че за снимките наистина би могло да се получи много комично smile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #157 -: април 23, 2008, 21:33:20 »

Ние днес купихме костюма, ама това в друга тема...
Та моя любим ще бъде с нещо дето му викат пластрон. Аз не го бях чувала преди, то е нещо като вратовръзка, но по широко и късо и възела стой по-широк и набран. Май се носи само под елеци. Изглежда по следния начин

* _H8M0866_2.jpg (30.61 KB, 330x430 - видяно 9485 пъти.)
« Последна редакция: април 23, 2008, 21:42:34 от KlaraFina » Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 23, 2008, 21:48:36 »

и моя ще е с такъв пластрон и елек и  двете ще са в един цвят , също и кърпичката  DANCE
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 24, 2008, 10:27:54 »

и моят младоженец беше с пластрон, елек и кърпичка в един цвят good
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 24, 2008, 10:52:49 »

Valentinka ,на твоят мъж много ми харесаха (гладала съм албума ти ), защото са червени ,а при нас цялата сватба ще е бяло и червено ,а и букета ми също (точно като твоя  give_rose Bravo)
даже ги показах на моя любим, хареса му но той лично отказа да е с червено,  NO
 какво да се прави  tease , сега са същите като на снимката горе и с червена бутониерка пак ще се
върже   yahoo danceg
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 24, 2008, 11:41:45 »

и на мен това ми беше резервния вариант, но той взе, че се съгласи да е с червено Yes Yes
Но и белите са много хубави, даже аз самата се колебав първоначално good
Сигурна съм, че много добре ще се получи!!! give_rose
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #162 -: април 25, 2008, 21:34:49 »

Чак сега зацепвам, че фишу и това, на което аз казвам пластрон са едно и също нещо. Все се чудех вие на какво казвате фишу, ама като не ми се е налагало до сега да мисля за официално мъжко облекло... 
Активен
krasy_kosatkata
Любопитен
*
Публикации: 31

our love is just heaven sent

« Отговор #163 -: май 02, 2008, 10:52:10 »

на мен също страшно много ми харесват тия фишута пластрони или както там се казват ама милото нещо не е съгласен  cray дано като отидем да мери и се види да се хареса и  danceg
ама не храня големи надежди че като го знам какъв е инат ...... lacnl8
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: май 14, 2008, 16:12:38 »

определено съм ЗА вратовръзка  good
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21   Нагоре
  Изпечатай