Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:40:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: поздрав за родителите - имахте ли такъв?  (Прочетена 113780 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: октомври 08, 2009, 11:58:51 »

При нас в началото имаше поздрав след нашия първи танц и този на кумовете, един общ за двете семейства едновременно, поздравът беше на Лили Иванова "Стари мой приятелю", мисля че им хареса и си го спомнят добре, но още по-емоционално беше по-късно, когато имаше по един поздрав към майката на булката ("Майчице свята" на Мими Иванова) и един към майката на младоженеца ("Майчице" на Георги Христов), като ние съответно танцувахме с родителите. Беше много вълнуващо! smile
Активен
Iwka
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #121 -: януари 10, 2010, 06:39:30 »

Ох,момичета, поревах си на тази тема. Страхотни и много прочувствени изненади за родителите.
И на мен ми се ще да ги зарадваме с нещо, харесаха ми много кошниците, които бяха показани по-напред. А сега се чудя и дали да не им подарим един уикенд някъде, да си починат и те след сватбата и да си отдъхнат от цялото тичане.   
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 10, 2010, 10:07:00 »

Iwka уикенда е прекрасна идея!
Предполагам,че повечето туристически обекти вече предлагат вариант,в който плащаш услугата,а родителите ти се възползват в удобно за тях време!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 25, 2010, 08:12:09 »

Задължително ще има жест към майките ни - те са много силни и страхотни жени, затова го заслужават, ако не и повече smile Само не знам какво ще бъде. Тъй като са сами и двете, може (ако половинката също одобри идеята) да ги пратим двете някъде за един уикенд. Уж се разбират добре.
А песен на самата сватба за тях ще има със сигурност give_rose
Активен
Тулумба
Любопитен
*
Публикации: 46

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 27, 2010, 16:06:43 »

Нашите родители се запознаха вечерта преди сватбата. Организирахме официална вечеря за тях и  кумовете и подарихме на всяко семейство по една голяма кошница с вино, чаши, бонбони,благодарствено писмо и ваучер за почивка или екскурзия.

Отделно на сватбата имаше музикален поздрав за всеки от тях.
Активен
galka_f
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 11, 2010, 10:01:46 »

Относно поздрава за родителите и аз имам голям проблем .  girl_impossible Моля помагайтеееееееееееееее.В деня на сватбата ни,родителите ми имат годишнина от тяхната сватба.Някой ако може да ми даде някаква идея как да ги изненадам.Ако имате и предложения за пожелания ще съм Ви безкрайтно благодарна. good
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #126 -: февруари 11, 2010, 12:13:43 »

И аз като вас, в търсене на идеалната изненада за нашите родители, прерових цялата тема и се спряхме на следния вариант: След като минат танците с родителите (това е обичаен ритуал), водещата приближава към масата на родителите ни, като ще каже нещо от рода на "Вашите деца, искат да ви благодарят за грижата и вниманието, с които сте ги отгледали" и ще прочете следните думи-стих на дамян Дамянов:

Да кажа като някои поети,
че имаш сняг в косите,ме е срам.
Ще падат,ще се стопят снеговете.
Косите ти все бели ще са, знам.

Не е то сняг.Там косъм подир косъм
и кичур подир кичур е белял
със дните, що на всяка майка носят
едничка радост, хранена с печал.

Едничка радост:чедото да види
от пътищата в най-добрия път.
И нему хорско зло да не завиди.
Умът му мисли зли да не мрачат.

Затуй,когато вечер аз заспивам,
от мен отнемаш с топла длан скръбта
и някъде в сърцето си я скриваш,
но като сняг над тебе пада тя.

Бил ран,бил късен,нивга не забравя
снегът добрата майчина глава.
Светът пред него три поклона прави.
Не! Сняг не е. Слънце е това!

След което едновременно, всеки на своята майка ще подари златно сърчице (те имат фини златни синджирчета на които да ги носят), а на бащите импровизирана кошничка с вино и бонбони. Засега това е окончателния вариант на който сме се спрели heart.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: февруари 11, 2010, 14:24:29 »

biersdorf  Bravo много добра идея. стиховторението ме трогна и съм сигурна че много от присъстващите щепроронят по някоя сълза а и родителите ще се трохнат много.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: февруари 11, 2010, 15:10:05 »

biersdorf, на мен така ми се разтуптя  heart като го прочетох и  cray
Направо ще трогнете майките си. Аз ти предлагам този текст да го напечатате в картичка, която да им подарите с останалите неща, за да могат често да си я прочитат и с умиление да си спомнят за този миг, защото в момент на вълнение човек не всичко чува и помни. girl_wink
Активен
gerganat
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #129 -: май 11, 2010, 15:42:28 »

Момичета, имам нужда от съвет-ще се омъжвам за чужденец и искам един общ поздрав за кумовете и за двете двойки родители, но не знам каква песен да избера. Дайте идеи.
Активен
neviadv
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: декември 16, 2010, 14:00:43 »

Една позабравена във форума тема, която за мен е много на преден план и много ще се радвам ако ми помогнете. Ситуацията е следната: с милото искаме да имаме песен за родителите  Bravo, проблемът обаче е с моите майка и татко. Те са разведени, всеки от тях си има половинка с която ще е на сватбата, но на мен не ми е избистрена идеята как ще танцуват. Обмислям няколко варианта: 1. на милото родителите заедно, аз с моя татко, а чочо с майка ми 2. всеки с половинката си ( от родителите ми), 3. майка и татко да танцуват заедно, но това има вероятност да обиди настоящата му половинка  girl_impossible   4. да няма поздрав за родителите, а с две песни, най-вероятно една след друга аз да танцувам с татко, чочо с майка, а на следващата аз да танцувам с баща му, а чочо с майка си  huhhuh.gif Не мога да си представя нито един от вариантите  nea, нещо зациклих  cray . Как мислите вие, кое е най- подходящо, ако има такова де ?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: декември 16, 2010, 16:56:34 »

Според мен, най-добре ще бъде всеки да танцува с половинката си good
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #132 -: декември 16, 2010, 17:24:08 »

При нас пък е друго - родителите на половинката са разведени, баща му живее в чужбина с друга жена, която няма да бъде на сватбата. Та се чудя (ако той въобще дойде) дали да им уредим един танц...А иначе майка му няма нова половинка!  crazy
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: декември 16, 2010, 17:54:15 »

Да дам една идея. На мъжо родителите също са разведени и на сватбата имаше танц за тях, но не сме ги карали да танцуват заедно, а вместо това, баща му танцува с мен, а той с майка си. Така се получи доста добре и не беше неловко smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #134 -: декември 16, 2010, 17:55:24 »

Аз ъсъм виждала баща му точно веднъж и ми е малко неудобно...  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: