Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 11:24:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: поздрав за родителите - имахте ли такъв?  (Прочетена 113767 пъти)

lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: април 11, 2009, 12:14:39 »

Аз за моя съм решила Елтън Джон,защото той просто го обожава,а свекъра ми,да ви кажа чесно хич и нямам желание да го поздравявам с нещо.Ама това е дълга тема на разговор....
Активен
fifi```
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: април 11, 2009, 12:22:23 »

Е това нещо ми се върти в главата за татковците http://vbox7.com/play:2470fd33 , но първо ще го обсъдя с мъжо, че не знам неговия татко дало е почитател на това.......
Или пък с нещо сръбско, защото някви по-чувствени песни за мъже не са подходящи  blum
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: април 11, 2009, 19:24:29 »

Момичета, искам мнение!!!  scratch one-s head Какво ще кажете ако на родителите подарим по едно златно сърце, което не е за верижка, а си стои в кутийката, гравирано отгоре "с благодарност и нашите инициали"??? Идеята ми е да извикам майките и да кажа няколко думи акк това сърце е символ на нашата любов и безкрайна благодарност към родителите ни, че винаги ще бъдат в сърцата ни и както те са ни гледали с обич и търпение, така и ние ще гледаме нашите деца един ден....не съм го измислила, но акцентът ще е върху благодарността ни и любовта ни към тях. За речта - ще я измисля лесно, но за самото сърце кажете какво мислите!

Амелия, това е наистина страхотна идея  hiphip hiphip
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #93 -: април 11, 2009, 22:32:57 »

Благодаря!  give_rose
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юни 13, 2009, 08:41:04 »

Амелиа, идеята ти е супер! Страхотен спомен за родителите ви!
Ние също имахме поздрав за тях, освен специалната песен.Бяхме поръчали 3-ма гайдари.Като засвириха цялата бях настръхнала, и понеже родата на милото са родопчани, като засвириха и се завихри едно родопско хоро,и всички те започнаха да пеят...получи се страхотно и най-важното е че никой не подозираше за тая изненада. yahoo
Активен
Nocturnal_dove
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юни 13, 2009, 11:28:14 »

За майките избрахме песента на Глория - " Майка" ...
За баща ми поздравът ще е на Сашо Роман - "Побелях и остарях"
За свекъра и свекървата специален поздрав с любимата им песен на Jason Donovan - Sealed With A Kiss.
А за мама и тати съм харесала една стара градска песен "Красив роман е любовта"... но още не е 100% сигурно че ще е тя...

Искам мнение... много ми се искаше да купим някакъв подарък на бащите... На татко купихме Бутилка водка Руски Стандарт + 2 чашки (вървяха си в комплект) , а на свекъра бутилка уиски TEACHERS в метална кутия..купих им и по една картичка с която да им благодарим (то на едните няма за какво ама да не ги делим)...та искам да ви питам мислите ли че ще им хареса... Ще ги повикаме специално един по един...като след всеки пускаме поздрава (в смисъл: даваме му подаръка с благодарности сълзи и тн, и след това пускаме специален поздрав за родителите на булката...и после за неговите) Какво ще кажете.
« Последна редакция: юни 13, 2009, 11:50:14 от Nocturnal_dove » Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #96 -: юни 13, 2009, 12:08:35 »

На нашата сватба присъстваха само мамите.... не открих по-подходяща песен за моята мама на Роси Кирилова - "Най- добрата дума"....от кумова срама и.... за да няма сърдити поздравихме и свеки с нея  tease
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #97 -: юни 13, 2009, 13:09:40 »

Амелиа, идеята ти е супер! Страхотен спомен за родителите ви!
Ние също имахме поздрав за тях, освен специалната песен.Бяхме поръчали 3-ма гайдари.Като засвириха цялата бях настръхнала, и понеже родата на милото са родопчани, като засвириха и се завихри едно родопско хоро,и всички те започнаха да пеят...получи се страхотно и най-важното е че никой не подозираше за тая изненада. yahoo

Благодаря ти, Криси! Вашата изненада също е била невероятна! Аз не съм от Родопите, но и аз настръхвам като чуя тамошната музика!

А как мислите, да ги поздравим и с една песен или за всяко семейство да има по една - тяхна любима? Няма ли да е тъпо първо едните, после другите да се нижат като на парад някакъв? Ох, не мога да го измъдря.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 28, 2009, 23:23:40 »

Ох, момичета... Последния път като посетихме нашите баща ми заяви, че не може да танцува и не иска. Те не знаят, че искаме да ги изненадаме, обаче аз много се сковах като каза така. Сега не знам какво да измисля. ОСвен изненадите да са различни. Понеже знам, че свекито обича да танцува на тях да е танц, а пък на нашите да им подарим нещо ли... Ох, и аз не знам angry shok
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юни 29, 2009, 10:55:06 »

Струва ми се, че не върви на едните песен, а на другите подарък - материален. Баща ми също ме помоли да не го включвам за танци, но каза, че може поне 1-2 блуса да изтънцува.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юли 02, 2009, 11:08:54 »

А защо не танц за едните и някаква игра за другите-нещо което да направят заедно?Но по кратичка за да не се почувстват другите пренебрегнати.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юли 02, 2009, 18:30:47 »

Ох, момичета... Последния път като посетихме нашите баща ми заяви, че не може да танцува и не иска. Те не знаят, че искаме да ги изненадаме, обаче аз много се сковах като каза така. Сега не знам какво да измисля. ОСвен изненадите да са различни. Понеже знам, че свекито обича да танцува на тях да е танц, а пък на нашите да им подарим нещо ли... Ох, и аз не знам angry shok
Според мен лично ако искаш да е подарък- подарете им песен, а баща ти нека да реши тогава дали ще танцува или не. Може да се притеснява човека и затова така да говори, но не мога да повярвам, че има някой, който да не може да танцува блус, не е казано, че трябва да са някакви сложни танци. а и като чуе, че е специално за него, съм сигурна, че ще му стане приятно.
Другият вариант е и на двете семейства материален подарък, аз също мисля, че не върви за едните танц, а за другите друго. Някак си не е правилно. Но това си е лично мое мнение, може и аз да греша!
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юли 11, 2009, 22:39:48 »

Ама знаете ли и какво друго ми хрумна, момичета. Нали след първия танц бащата трябва да танцува с булката и майката с младоженека (или нещо такова беше)?! Е, значи все пак иска не иска ще трябва да танцува huhhuh.gif Не знам какво ще правим с този въпрос. Но наистина много ми се иска да ги изненадаме с нещо. Мисля, че и на двамата родителите ни са направили много за нас и продължават да го правят, а това е ден в който ние ставаме едно семейство с него и "напускаме гнездата си". Иска ми се да им "връчим прощален подарък". Не знам... Ще намерим изход... Все някак си crazy
Активен
Nocturnal_dove
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юли 14, 2009, 13:04:57 »

Аз също много исках да направим подарък на родителите си..и накрая измислихме следното Купихме по една бутилка скъп алкохол (опаковахме ги като подарък),на сватбата всеки извика своя баща(аз моя и мъжо неговия) и им ги подарихме с послание за благодарност и т.н. (към подаръците имаше и картичка) това беше частта с бащите...веднага след подаряването на подаръка прозвуча специален поздрав за майката...Мъжо покани неговата на танц (тя свеки се разплака) танцуваха само двамата...а понеже аз нямаше как да поканя мама да танцуваме отидох и и пях през цялото време (тя също плака и беше много трогната)...   smile
Активен
diva_79
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #104 -: юли 21, 2009, 22:23:25 »

Разбира се, поздрава е задължителен според мен.Ние ги поздравихме с песента на Лили Иванова иВасил Найденов " Стари мой приятелю",. Избрах я нея, защото се пее стари мой приятелю виж колко са пораснали децата ни.." !
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: