Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 11:26:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: поздрав за родителите - имахте ли такъв?  (Прочетена 113768 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #75 -: април 01, 2009, 00:05:33 »

Аз също съм в затруднено положение. Първо мислех поздравът да бъде благодарствена реч, произнесена от мен, но откакто се замислих за сватби и като започна да си го прадставям не знам какво ми става  Oh my ... Това не съм аз! Гласът ми затреперва, очите ми се насълзяват и ще ревна още малко. Никога н есъм била такава!!! А сега дори тук като чета и ми се пълнят със сълзи очите. cray Речта отпада. Тънците също. Какво да имисля?!?!? Помагайте!

Мислех нещо от сорта да сондирам коя им е любимата българска певица/певец/ и да я поканим да пее, но за песен - две май няма да се навие никой...пък и хонорара какъв ли ще е ....все пак този вариант не отпада, защото ще е мило според мен.
Другият вариант беше да им осигурим уикенд някъде като почивка и там само билетите да им дадем. Като ще кажа няколко думи и смисълът ще е нещо като на Бера, че са ни гледали, сега ние ще се отплащаме аккто можем...

Давайте идеи!
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 01, 2009, 11:42:30 »

Съгласна съм с двете ви. Да избереш подарък на родителите ни е много по - трудно от колкото цялата организация на сватбата. Това със текстчето е страхотно междудругото. На мене ми хрумна нещо от сорта на:
Режем си тортичката, хапваме си и т.н. И ДиДжея призовава родителите ни на танц. Тогава или аз, или партньора ми грабваме микрофона и на някоя романтична песничка изрецитивраме това, което сме искали да им кажем толкова години. И накрая идва зарята.
Ето комплексна работа.
БеРа, малко попромених идеята ти smile Какво ще кажете?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #77 -: април 02, 2009, 14:41:38 »

Момичета, искам мнение!!!  scratch one-s head Какво ще кажете ако на родителите подарим по едно златно сърце, което не е за верижка, а си стои в кутийката, гравирано отгоре "с благодарност и нашите инициали"??? Идеята ми е да извикам майките и да кажа няколко думи акк това сърце е символ на нашата любов и безкрайна благодарност към родителите ни, че винаги ще бъдат в сърцата ни и както те са ни гледали с обич и търпение, така и ние ще гледаме нашите деца един ден....не съм го измислила, но акцентът ще е върху благодарността ни и любовта ни към тях. За речта - ще я измисля лесно, но за самото сърце кажете какво мислите!
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 02, 2009, 15:52:24 »

Amelia на мен идеята много ми допада. smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #79 -: април 02, 2009, 15:53:00 »

yahoo yahoo yahoo Много се радвам, че имам позитивен отговор!
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 02, 2009, 16:21:25 »

На мен също много ми харесва идейката за сърчицето и речта. Много е оригинално. Такива неща от сорта на реч, подаръчета, благодарности и т.н. винаги ще трогнат родителите ни. Аз съм за подаръка ти Амелиа
Активен
kaliakra
Новак
*
Публикации: 16

Моето момиче казва: "Бау, бау" :)

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 04, 2009, 14:22:28 »

Здравейте, много ми допадна идеята за поздравите на родителите и закупуването на подарък. Аз не мисля да купим подарък но ще направим по- специални покани които ще бъдат изненада за тях, като в това число е и брат ми .Те ще представляват по скоро благодарствени , а мисля и на сватбата след кратки поздравления да ги "почерпя" с песен в мое изпълнение  Wink
Активен
mariana_popova
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #82 -: април 08, 2009, 20:33:22 »

Момичета, искам мнение!!!  scratch one-s head Какво ще кажете ако на родителите подарим по едно златно сърце, което не е за верижка, а си стои в кутийката, гравирано отгоре "с благодарност и нашите инициали"??? Идеята ми е да извикам майките и да кажа няколко думи акк това сърце е символ на нашата любов и безкрайна благодарност към родителите ни, че винаги ще бъдат в сърцата ни и както те са ни гледали с обич и търпение, така и ние ще гледаме нашите деца един ден....не съм го измислила, но акцентът ще е върху благодарността ни и любовта ни към тях. За речта - ще я измисля лесно, но за самото сърце кажете какво мислите!

страхотна идея бравооо  Bravo
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #83 -: април 08, 2009, 20:58:26 »

yahoo Радвам се, че ви допада идейката. Това решихче, че ще остане като подарък.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 10, 2009, 12:09:55 »

Ние нямахме поздрав към родителите! Въобще и не ни е минало през ума...Ние не спазихме много от традициите по простата причина, че не ги знаехме. И кумувете се притесняваха, че не са наясно с тези неща, но въпреки това се получи страхотна сватба....
Активен
fifi```
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 10, 2009, 12:20:13 »

Аз съм избрала с коя песен ще поздравим майките ни, сега трябва да намеря нещо подходящо и за татковците  Blush
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 11, 2009, 11:46:34 »

Диди сподели кой са песните,че и аз много се чудя,а не мога да се сетя за нещо подходящо! crazy
Активен
fifi```
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 11, 2009, 11:49:28 »

Може да ви се струва малко скучна, но аз много я харесвам тази песен  blush http://vbox7.com/play:53643d00
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 11, 2009, 11:59:44 »

Как ще е скучна,песента е страхотна!като малка постоянно е пеех на майка blush!Браво Диди,аз въобще не бях се сетила за нея! good
Активен
fifi```
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 11, 2009, 12:04:59 »

Как ще е скучна,песента е страхотна!като малка постоянно е пеех на майка blush!Браво Диди,аз въобще не бях се сетила за нея! good

И аз постоянно я пеех  blush, да си призная, ако не бях я чула една вечер по телевизията, изобщо нямаше да си спомня за нея.
Сега остава нещо и за татковците, но се чудя какво  singer
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: