Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:34:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: поздрав за родителите - имахте ли такъв?  (Прочетена 113777 пъти)

КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #45 -: ноември 14, 2008, 10:16:48 »

Може би си я пропуснала, но я има. Ето линк с песента, а ако не успееш, мога да ти я изпратя по пощата.
http://store2.data.bg/irinaxristova/Muzic/Bg-muzic/Neli%20Rangelova/

Нона Йотова има една прекрасна песен за майката, но не се сещам как се казваше. Имам я вкъщи, мога да я потърся довечера ако ти е интересна. 
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: ноември 14, 2008, 10:18:54 »

Кате, а след концерта на Лилито снощи - можеш ли да кажеш някоя нейна песен, подходяща да се пусне за поздрав към родителите - такава, не за баща или майка, ами те четиримата да си танцуват на нея като позрдав от нас?
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: ноември 14, 2008, 10:20:40 »

ameliaa това е още едно предложение с песента на Нели Рангелова
http://dada2.com/search?q=pismo%20do%20tatko
Активен
КатиНка

« Отговор #48 -: ноември 14, 2008, 10:23:54 »

Кате, а след концерта на Лилито снощи - можеш ли да кажеш някоя нейна песен, подходяща да се пусне за поздрав към родителите - такава, не за баща или майка, ами те четиримата да си танцуват на нея като позрдав от нас?

Бубка, тя пя нови песни предимно, които сега пусна на диск. Имаше една много хубава с текст на Мартин Карбовски, песента е за жената, но не й знам заглавието. Ще потърся нещо по въпроса и ще ти кажа после. Иначе Лили основно пя за любов и май всичко нейно става.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: ноември 14, 2008, 10:30:49 »

Аз лично направих поздрав към нашите родители с песента на АББА денсинг куин защото обожавам тази песен и все пак е от тяхното време и много и се зарадваха smile
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: ноември 14, 2008, 10:31:07 »

Мерси много, Катитка и Рени79!
Изтеглих си я!
Активен
КатиНка

« Отговор #51 -: ноември 14, 2008, 10:40:14 »

Бубка, виж това - http://www.vbox7.com/play:983aa389 и това http://www.vbox7.com/play:78fa1dab
Мисля, че са подходящи  Wink 
dideto , и на мен тази песен ми е много любима, особено за кареоке, а на нашите обожават АББА  danceg Баща ми например много обича да танцува туист и май това е неговата стихия в танците. За него бих пуснала нещо много специално  danceg 
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: ноември 14, 2008, 10:49:24 »

Мерси, Кате!
Сега ще ги прослушам.
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: ноември 19, 2008, 23:51:07 »

ние нямахме и сега съжеляваме и двамата, но просто в тази суматоха забравихме и двамата а пък и  не бяхме обсъдили с водещата да ни подсети
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: ноември 20, 2008, 14:06:15 »

Ние имахме поздрав за родителите! Беше инициатива на водещата, за което й благодаря! give_rose
Песента беше на Лили Иванова - Стари мой приятелю! Много подходяща, като се има впредвид, че и моите и неговите родители са разведени отдавна! И четиримата пяха...беше много вълнуващо! smile
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: ноември 23, 2008, 13:02:36 »

Момичета,ние също нямахме такъв поздрав и честно да ви кажа ми беше много съвестно за това. sad
Но намерих решение и компенсирах,като казах на видеооператора за диска,още в самотоначало/почването/ да има следния надпис:

Искаме да благодарим на нашите родители...следват имената на моите,а после и на неговите...
които допринесоха нашата приказка ,да се превърне в реалност!
Помагаха ни... и се съгласяваха с всички наши решения и прищевки!Обичаме ви!/този текст се появяваше на изречения и беше много сполучливо/ good
Няма да забравя и сълзите в очите,на всеки един от нашите родители,като гледаха за първи път диска cray
Абе,добре,че съм си умничка... blum
Активен
salasar
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #56 -: декември 05, 2008, 00:30:38 »

:danceg:ние нямахме такъв поздрав.но пък си бяхме подготвили много топли думи за-родителите.приятелите и всички.които присъстваха на нашия приказен ден!Станахме и на фона на прекрасна музика благодарихме на всички.че по един или друг повод са били причина да сме се събрали.благодарихме на родителите за всичко.на което са ни научили-било то лошо или добро.Благодарихме на приятелите си за подкрепата в трудните моменти ......и си нямате на идея всичко това как се отрази на всички give_rose heart
Активен
du6eva
Ентусиаст
**
Публикации: 148

nie sme du6etata

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: декември 06, 2008, 23:37:41 »

е ние нямахме поздрави за родители те, но те милите си знаят че им благодарим good
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: декември 08, 2008, 16:38:27 »

Здравейте, ние бяхме избрали песен-поздрав за родителите,веднага след песента за кумовете.Песента беше на Силвия Кацарова и Васил Найденов "Огън от любов" ,а по-късно имаше поздрав за бащата на булката и друг за майката на младоженеца.Мислим че се получи доста добре и всички бяха доволни.
Активен
du6eva
Ентусиаст
**
Публикации: 148

nie sme du6etata

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: декември 08, 2008, 19:00:15 »

yovelina това с песента е много оригинално,много ми хареса  good
пък и песента е била много хубава Bravo
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Нагоре