Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:27:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: поздрав за родителите - имахте ли такъв?  (Прочетена 113773 пъти)

d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 13, 2008, 14:35:49 »

Ние поздравихме мама и тате с Al Bano i Romina - Liberta, а на милото родителите с огън от любов на Силвия Кацарова  danceg
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 13, 2008, 14:46:21 »

Аз много искам да ги поздравим, обаче бащата на милот не танцува нищо, много е готин, но за танци не го търси и не знам какво да правя. Не върви да поздравя само моите родители  huhhuh.gif
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: септември 08, 2008, 12:35:04 »

Мисля да имаме поздрав за родителите, на която милото да танцува с майка си, а аз с баща ми! Искам да е нещо специално, но нищо не ми хрумва!
Активен
moiatasvatba
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #33 -: септември 18, 2008, 12:26:58 »

Най-добре го обсъдете предварително, за да не се получават конфузни ситуации, а и амите родители да не се шашнат..Но силно се съмнявам някой от тях, колкото и да не е по танците, точно на този празник да откаже...
Относно песните, ако попаднете, което Ви пожелавам, на готин ди-джей-професионалистите си имат предложения за всяко нещо като музикален репертоар..
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: септември 19, 2008, 12:55:59 »

Ние имахме поздрав за родителите, но не сме го уговаряли предварително. Просто DJ-я след нашата песен пусна и една за родителите. Ако не се лъжа беше Огън от любов. После имаше още доста поздрави за тях. Да не говорим, че татко доста и пя разни народни песни.
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: септември 19, 2008, 15:25:52 »

Ние също имахме такъв поздрав, но не сме го замисляли предварително. Като влизахме в ресторанта и DJ-я ни попита да поздрави ли родителите с някоя песен и ние се съгласихме, беше песен по негов избор (една песен на Тоника) и се получи хубаво.
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 102

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: септември 29, 2008, 15:21:48 »

Аз също смятам да има поздрав за родителите на милото. Приготвила съм песента "Още те обичам" на Тони Димитрова и Орлин Горанов. Сякаш тази песен е писана за тях.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: септември 29, 2008, 15:49:22 »

аз мисля да направим изненада на родителите...примерно след рязането на на6та торта да ги поканим най тържествено и да им поднесем парче от тортата като ги захранваме...или не6то подобно...и а примерно родителите на мъжлето а той моие или всеки неговите си ...6те видим...и подтекста 6те е че както те са ни хранили и са ни глезили толкова години сега е ред ние да ги поглезим малко  heart heart heart и някви такива сладки не6та които 6те казваме за повече  cray   smile
и след това 6те ги поканим на дансинга със специална песен блус за тях...която не знам о6те каква 6те е ама може би не6то от тяхното време което им е лиубимо...  smile
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: октомври 08, 2008, 13:12:54 »

връзката ми с баща ми е много силна и затова аз държах да го поздравя с песента на Нели рангелова "писмо до татко". това стана след разрязването на тортата.
Активен
salasar
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #39 -: ноември 13, 2008, 18:06:56 »

здравейте на всички!Ние имахме поздрав за родителите.но не беше песен.а се изправихме и казахме едно слово с думи за благодарност-към приятелите и най-вече към родителите и това беше удар право в целта-всички бяха доволни и ронеха сълзи от щастие!!!
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #40 -: ноември 13, 2008, 18:21:40 »

О момичета, тази песен на Нели Рангелова (бях я забравила) напртаво ме  cray cray cray cray cray. Аз сега се разплаках, а представям си ако я пуснем за танц с татко. Ние си имаме адски силната връзка и съм сигурна, че ще се трогне много ( а и мама и другите ще си  cray). Иначе лщбимата песен на татко е "Огън от любов" и мисля тя да е за танц на родителите, а за тази ще се почудя.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: ноември 14, 2008, 09:04:19 »

Diavolitsa , наистина песента на Нели е  много силна, и няма да ти казвам как си поплакахме докато танцувахме. имаше гости които казаха че е било много трогателно.
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: ноември 14, 2008, 09:32:19 »

А някой може ли да ми каже от къде да си изтегля песента "Писмо до татко"? blush
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #43 -: ноември 14, 2008, 09:37:42 »

А някой може ли да ми каже от къде да си изтегля песента "Писмо до татко"? blush
Има я в дата.бг, аз я намерих там.

Има няколко изпълнители, които ще бъдат позрав за нашите родители - Михаил Белчев, фамилия Тоника, Васил Найденов, Емил Димитров, Лили Иванова и все от този период изпълнители.
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: ноември 14, 2008, 09:41:19 »

Аз я търсих там ,но я няма! cray
Може ли да ми дадете  и други предложения с подобна тематика?
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: