Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 23:27:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Да планираме снимките на сватбата - 2 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да планираме снимките на сватбата - 2 част (Прочетена 191738 пъти)
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
Re:Да планираме снимките на сватбата - 2 част
«
Отговор #330 -:
декември 11, 2012, 14:01:53 »
Цитат на: bilyana_l в декември 11, 2012, 12:59:20
А къде планирате фотосесията между църквата и ресторанта? Ако църковният ритуал започне навреме и ресторанта е достатъчно близо, може да и да ви стигне времето! Съветът, който ние винаги даваме е, че снимки с гостите може да си направите и в ресторанта, но там само на вас двамата - по-трудно!
Снимките на младоженците и кумовете - имам предвид фотосеията я планираме м/у църквата и ресторанта, а снимките с гостите пред ритуалната или в ресторанта. Тоест периода 13:30- 14:20 да е за фотосесията - поне аз така си го представям.Защото ресторанта е буквално на едно кръстовище разстояние от другата страна на булеварда- сигурно да е максимум километър ама няма толкова може би. Ние нарочно избрахме така църквата че да са близо поне те че ритуалната е далеч ама тя ни е любима и решихме да не се отказваме от нея пък и сме си оставили около 15-20 минути път м/у ритуалната и църквата- ритуалната е Красно село, а църквата и ресторанта са в Подуяне ( св. Богородица ) и Хаджи Димитър ( ресторант Акорд )- един булевард ги дели- така че за 5-10 минути са предостатъчно да стигнем ресторанта.
Активен
bilyana_l
Сватбар
Стани звезда на своя празник!
«
Отговор #331 -:
декември 11, 2012, 21:47:37 »
Да де, ама самото място на фотосесията къде ще бъде?
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #332 -:
декември 11, 2012, 22:27:47 »
Цитат на: bilyana_l в декември 11, 2012, 21:47:37
Да де, ама самото място на фотосесията къде ще бъде?
Ох извинявай не съм те разбрала - ми до църквата има като паркче - иначе и самият ни фотограф каза че ще поразгледа, но като се пораззелени - демек март април и ще разгледа къде би могло м/у ресторанта и църквата да се направят снимките - все пак той има по-добър поглед над това къде могат да станат хубави снимки от гледна точк ана светлина и т.н.- мисълта ми е че ще е накъде на път м/у двете ако се откажем от паркчето до църквата.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #333 -:
декември 11, 2012, 23:39:20 »
Има в района поне 2. Едната наистина е на пешеходно разстояние от Акорд.
«
Последна редакция: декември 11, 2012, 23:44:08 от Deliysky
»
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #334 -:
декември 12, 2012, 12:35:10 »
Според вас проблем ли е, ако фотографа, който наема за сватбата ми, не е от района? Мисълта ми е, че сватбата ще е на морето, а той е от планинско градче и най-вероятно никога не е снимал морска сватба и не знам какво ще се получи от снимките.... И при положение, че не познава района...аз ли ще трябва да си избера и да му кажа къде да направим фотосесията или той ще трябва да дойде по-рано и да огледа възможните места???
Активен
bilyana_l
Сватбар
«
Отговор #335 -:
декември 12, 2012, 13:07:10 »
Цитат на: Cucka_Mucka в декември 12, 2012, 12:35:10
Според вас проблем ли е, ако фотографа, който наема за сватбата ми, не е от района? Мисълта ми е, че сватбата ще е на морето, а той е от планинско градче и най-вероятно никога не е снимал морска сватба и не знам какво ще се получи от снимките.... И при положение, че не познава района...аз ли ще трябва да си избера и да му кажа къде да направим фотосесията или той ще трябва да дойде по-рано и да огледа възможните места???
Ами не би трябвало да е проблем за него - все пак не му е първото ходене на море, предполагам!
При всички положения, мястото за снимки е добре да го обсъждате заедно, всеки според неговата гледна точка и така да изберете най-доброто! Ако има вариант фотографа да дойде по-рано с вас, може да отделите един ден и са разгледате района, дори да напарвите някакви пробни кадри! Но отбележети си и вие някои места, които ви харесват, а той после ще ви каже дали стават или не! За кое място става въпрос?
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #336 -:
декември 12, 2012, 13:10:01 »
Поморие
Сватбата ще бъде в Атриум, но за снимките още не сме мислили...може на лодките...или просто на плажа
Активен
bilyana_l
Сватбар
«
Отговор #337 -:
декември 12, 2012, 18:14:54 »
Аз не съм ходила изобщо в Поморие
Но снимките на плажа или другаде покрай морето винаги са
Аз бих търсила скали, антични руини също! Може да си направите и готина trash - the -dress сесия след сватбата!
Активен
Evriala
Сватбар
«
Отговор #338 -:
януари 24, 2013, 11:50:17 »
Нашата сватба ще е в ямбол и много ми се иска да има снимки на Кабиле. Завърших археология и последните ми разкопки бяха там и мисля,че ще е много яко!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #339 -:
януари 24, 2013, 16:33:38 »
Mucka<3 , виждала съм страхотна фотосесия на лодките в Поморие - много красиво. Там и центъра на града е много красив, можете да си направите нестандартна сесия.
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #340 -:
януари 24, 2013, 20:56:20 »
Инловче, и аз за лодките си мислих
И задължително на плажа
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #341 -:
януари 25, 2013, 09:19:07 »
Да, ние март месец, след църковният брак и като се е постоплило малко, ще си направим и втората фотосесия - едната част от снимките мислех да са точно в Поморие. Всъщност ще започнем от Поморие, Несебър и ще завърши в Св.Влас. Ако си оставите повечко време за снимки и на вас не ви пречи да отскочите. Миналата година в Ахелой имаше гостуващ цирк, та гледах, че едни младоженци си правят в него фотосесията, много идейно
Активен
bilyana_l
Сватбар
«
Отговор #342 -:
януари 25, 2013, 11:26:43 »
Цитат на: Evriala в януари 24, 2013, 11:50:17
Нашата сватба ще е в ямбол и много ми се иска да има снимки на Кабиле. Завърших археология и последните ми разкопки бяха там и мисля,че ще е много яко!
Evriala, щом живота ти е свързан с археологията, една такава фотосесия ще се получи отлично и ако имате възможност я осъществете!
Цитат на: InLove_Girl в януари 25, 2013, 09:19:07
Миналата година в Ахелой имаше гостуващ цирк, та гледах, че едни младоженци си правят в него фотосесията, много идейно
Супер
Активен
katerinaatan
Сватбар
«
Отговор #343 -:
януари 25, 2013, 20:08:40 »
Аз все повече започвам да се навивам за едно заведение на плажа във Варна. Не е кой знае какво, но снимките сигурно ще станат много хубави. А и не искам нещо стандартно...
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Re:Сватбата - как точно протича всичко ?- III -та част
«
Отговор #344 -:
януари 31, 2013, 22:25:45 »
Ами надявам се да се договорим с трейшън клифс, да ни разрешат да снимаме на Агата бийч, защото аз страшно много го харесвам и според мен в околностите на Варна няма по перфектно място за младоженческа феерична и романтична дотосесия, а точно към 19:00 часа той трябва вече да е празен, хората да са се прибрали от плаж, дано се договорим, иначе остава Бендида там позволяват да се правят сесии имам мн познати, които там си правиха сесиите.
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...