Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 17:54:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Да планираме снимките на сватбата - 2 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да планираме снимките на сватбата - 2 част (Прочетена 191556 пъти)
Hekseskud
Професор
Отг: Да планираме снимките на сватбата - 2 част
«
Отговор #15 -:
февруари 07, 2011, 13:42:21 »
posum
, никак не ви е лоша идеята. Ние също ще заложим на следсватбена сесия, заради напрежението в самия ден, а и защото искам малко по-арт снимки, които няма как да станат за 1 час само, при това в мръсотията на София
Затова - в планината дани затрупа снега...С фотографката ни следим времето за да укучим нещо що-годе благоприятно.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #16 -:
февруари 07, 2011, 19:35:44 »
Ние се отказахме от следсватбена фотосесия...7 дни след нашата сватба сме на друга, ще имаме гости и няма как да отделим време. А и май предпочитам фотосесия в деня на сватбата...
Активен
Боян Павлов
Любопитен
«
Отговор #17 -:
февруари 08, 2011, 00:00:32 »
Всъщност това, което трябва да планират младоженците е, да оставят достатъчно време между църквата и ресторанта. Идеалният вариант е да се съберат между 2 и 4 часа и то в края на деня.
Фотосесия не означава непременно да отидеш на една полянка и да се снимаш в неестествена поза. Затова е добре да има повече време, за да се обходят повече интересни места и да се направят по-различни снимки.
Другото, което трябва да планират младоженците е добър сватбен фотограф.
За беда в 90% от случаите добър означава само добра "пакетна" цена.
Активен
eviaz
Ентусиаст
отче наш които си на небесата.........
«
Отговор #18 -:
февруари 10, 2011, 18:28:09 »
ами да защото е криза и няма пари боян
и ние избрахме наи евтината пакетна цена какво да се прави
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #19 -:
февруари 11, 2011, 11:23:58 »
Цитат на: eviaz в февруари 10, 2011, 18:28:09
ами да защото е криза и няма пари боян
и ние избрахме наи евтината пакетна цена какво да се прави
От 1988г сме в криза и никога досега не сме излизали от нея. При това икономическа, а не финансова ( каквато е световната). Не знам къде четете и защо не мислите малко като четете.Промиват ви мозъците и им вярвате. Каква криза бе хора, в мътни води се изкарват повече пари.Има хора, с тая криза станаха милионери.
А и кафетата и ресторантите все пълни.Това ли е измерението за криза? Знаете ли, четох един форум на чужденците живеещи в БГ. Имаше въпрос "Какво ви направи впечатление в БГ" . Отговорът беше - Българинът много пуши и много се оплаква. Е това мислят хората за нас. Иначе българинът бил много работлив. Да бил е, ама синът му е много мързелив. И затова сме в криза, сериозна!
«
Последна редакция: февруари 11, 2011, 11:52:56 от Deliysky
»
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #20 -:
февруари 11, 2011, 11:33:30 »
Моля не се отклонявайте от темата!Ако искате да пишете за криза има Седмична тема,месечна тема и други теми за чат!Благодаря ви!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #21 -:
февруари 11, 2011, 21:06:37 »
Делийски, нито аз, нито годеникът ми пушим, пием, излизаме по кръчми и едва свързваме 2-та края със заплатите си, при все, че сме у нашите и 1 лев не даваме за домакинството. Така че приказките ти са мн обобщаващи и неточни.
Аз не знам дали сме в някакъв пакет, не знам какво предлага фотографът. Каза ми толкова за капаро, дадох му, като се замисля дори не знам каква цена ни иска
. Но знам, че си заслужава цената, ще спестя от друго, но от снимки - тц!
Активен
ssvetlanaa
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #22 -:
февруари 25, 2011, 15:14:35 »
Хорааа помагайте,някой да ми препоръча фотограф и оператор за максимум 1000лв,че вече се хващам за главата...
Активен
Cardissimo
Любопитен
Cardissimo
«
Отговор #23 -:
март 18, 2011, 11:06:20 »
Здравейте
Аз лично мисля, че наистина е по-добре да се наеме професионалист за тази работа, още разходи но поне ще имате читави снимки на един от най-важните ви дни. отколко да дадете накой апарат на братовчеда и той да реже глвите на снимките понеже е на 4-то голямо
Активен
Wonder
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #24 -:
март 20, 2011, 14:22:30 »
Ние заложихме на Ангел Ненов, като той ще ни снима и в деня на сватбата, и също така ще ни прави следсватбената фотосесия. Когато се срещнем с него, ще обсъдим къде и как е най-подходящо да се направят снимки за следсватбената сесия, имайки предвид нашия личен вкус. Сигурна съм, че ще даде добри съвети!
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #25 -:
март 20, 2011, 18:48:31 »
Някой да има идея за място в София, където да има нещо като езерце? Може и изкуствено да е...
Активен
silikonka
Ентусиаст
«
Отговор #26 -:
март 28, 2011, 18:56:38 »
Офф ,аз искам снимки от типа "за списание" . Искам фотосесея за списание..толкова да са хубави. Но не зная какво да кажа на фотографа...Искам да съм като принцеса...но секси принцеса...Искам и булоо,което да се вее от вятъра...Май много искам ....
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #27 -:
март 28, 2011, 19:36:39 »
Ами не, не искаш много
Само че фотосесия за списание обикновено се прави не само от един фотограф и булка, която не е професионален модел(макар че ако на снимката си ти, данни имаш). По-горе и в други теми е писано как такива снимки си стават с екип от стилист, гримьор, фризьор, асистент, често в повече "от един брой"
Както и достатъчно време за такава фотосесия, макар че май си зависи от модела...Е, изключения са възможни при много, ама много талантлив фотограф с опит и повече от добра техника
Та можеш да споделиш с фотографа си каквото написа тук и да помислите как да осъществите такива снимки. Мисля, че ти търсиш нещо като "couture wedding photography" и "glamour wedding photography". Пробвай да ги напишеш в google и ще ти излязат примерни снимки.
Активен
silikonka
Ентусиаст
«
Отговор #28 -:
март 28, 2011, 19:56:27 »
Цитат на: michelle в март 28, 2011, 19:36:39
Ами не, не искаш много
Само че фотосесия за списание обикновено се прави не само от един фотограф и булка, която не е професионален модел(макар че ако на снимката си ти, данни имаш). По-горе и в други теми е писано как такива снимки си стават с екип от стилист, гримьор, фризьор, асистент, често в повече "от един брой"
Както и достатъчно време за такава фотосесия, макар че май си зависи от модела...Е, изключения са възможни при много, ама много талантлив фотограф с опит и повече от добра техника
Та можеш да споделиш с фотографа си каквото написа тук и да помислите как да осъществите такива снимки. Мисля, че ти търсиш нещо като "couture wedding photography" и "glamour wedding photography". Пробвай да ги напишеш в google и ще ти излязат примерни снимки.
Много мило
Относно снимката -да моя е
За жалост ,аз няма да мога да си наема личен гримиор,фризиор и така...В деня на сватбата -разбира се че ще се отбия при тях,но екип не мога да наема....Да се надяваме фотографа да си свърши добре работата
Ще споделя какво искам от него (или поне ще се опитам да му обясня) Сега още събирам снимков материал.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #29 -:
март 28, 2011, 20:09:31 »
Цитат на: Mariaid в март 20, 2011, 18:48:31
Някой да има идея за място в София, където да има нещо като езерце? Може и изкуствено да е...
Самоцитирам се, ако случайно някой ме е пропуснал...
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Нагоре
Изпечатай