Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 22:22:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Готови ли сте за осмомартенски подаръци?  (Прочетена 70388 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 01, 2011, 14:48:47 »

AnGeL oF lOvE  а от кой е подаръка мила.
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: март 01, 2011, 14:54:25 »

От fiamaa са нещата  girl_wink
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 01, 2011, 16:53:27 »

bouncinggirl
Влизам си аз във форума и какво да видя лично съобщение от gucci с покана за кафенце, за да ми даде подаръка от момичето което подарява на мен (без да споменава име) yahoo.
влизам в темичката за подаръците и ....

Малко е по различен от стандартните джунджурийки и се надявам на моето осмомартенче да му хареса.Поднасянето му също  tease blum

дали е fiibi_bg ? или самата gucci? приемам залагания хихихихихи, очаквайте продължение.....
оле тези подаръци са супер тръпка!!!!!!

AnGeL oF lOvE , много хубав подарък си получила мила - много осмомартенски smile

Относно подаръка за моето осмомартениче днес потегля към своя получател, дано й хареса.
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 01, 2011, 17:30:09 »

Честито  AnGeL oF lOvE ти си първата дама с подарък  Love girl
vilenceto  ще чакаме продължение, стана ми интересно  danceg

И аз успях днес да пусна колетчето, утре вече ще е при моето подаръче, дано й хареса и да пише отзиви  give_rose
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: март 01, 2011, 18:59:26 »

И моят подарък е почти готов, верочтно утре ще го завърша и ще опаковам и пращам! То след това са празници и няма да имам време за друг ден...Честито на вече получилите подаръци! Bravo AnGeL oF lOvE много е хубав подаръкът ти!
vilenceto, нямам търпение да споделиш продължението на историята по получаването на твоя подарък! Чакаме и снимков материал!

Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 01, 2011, 19:35:12 »

Ехаааа, раздвижване в темата! И първия подарен подарък! AnGeL oF lOvE, честит да ти е! Много женски и нежен е!
Vilenceto, нали ще си кажеш как продължи историята, че събуди интереса на всички ни! Ех, че хубаво!  yahoo Кой каза, че понеже празника е наскоро след коледните празници, не може да носи същите заряд и еуфория със себе си! Хайде и аз се мобилизирам, че следват много почивни дни и да не укъснеят с доставката на пратката за моето мартенче!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #111 -: март 01, 2011, 19:55:35 »

Моля мартеничето, което ще ми подарява, да не ми изпраща подаръка до петък включително, тъй като имам спешна командировка  sad От събота сутринта(05.03) вече "ще съм на линия". Ако все пак вече го е пратило, нека пише на Маги, която да ме предупреди на лични, за да мога да се обадя на съпруга ми да го вземе. Благодаря за разбирането  smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 01, 2011, 20:04:38 »

vilenceto не позна.на 8.03 ще разбереш какво се случва.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 02, 2011, 10:50:33 »

yahoo Получих си подаръкаааааа  judges goody Много благодаря миличка, много ми харесаха всички неща които си  ми пратила  LOVING kiss2 ето и една снимчица, за да се похваля:

Е стигна до теб най-накрая  blum радвам се, че се е харесал. Избора ми беше доста труден, тъй като си новичка във форума, но хванах един жокер за цвят бордо  good със здраве да си ползваш всичко  give_rose
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: март 02, 2011, 16:40:36 »

И аз вече съм готова с подаръка, но ще го пусна в понеделник, защото сега са почивни дни и незнам дали ще пристигне.
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 02, 2011, 18:53:32 »

Аз искам предварително да се извиня на моята осмомартеничка. Подаръка и е купен, но за съжаление няма да мога да го пратя в близките 2-3 дни, понеже имаме малко финансови проблеми  blush И ако дойде малко след 8-ми март, надявам се да не м и се разсърди много..  cray
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 04, 2011, 19:23:08 »

Имам си подаръъъъъъъъъъъъъъккккккккккккккк!!!!!! yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Благодря на Петя, за милия подарък!
Освен за мен се е сетила и за моята малка госпожица!
Подаръкът е една спирала за обем за мен, книжка за Пипи и Картичка с мило пожелание за празника!
Книжката вече е в употреба - Пипи веднага си я взе, разгледа я внимателно и сега я разнася и апартамента.  funnytooth funnytooth funnytooth
Моята спирала ще пробвам още утре, ще ходя на рожден ден и ще се направя на мацка Wink
Снимка ще кача малко по-късно като успея да снимам подаръка, защото сега Пипи се навърта около мен и ме дърпа да ставам от компа Wink
Още веднъж благодаря за милия подарък, който ме изненада много приятно!
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #117 -: март 04, 2011, 21:22:29 »

Моят подарък е готов, но от два дни безуспешно се опитвам да го изпратя sad Ако знаете за някоя куриерска фирма, която ще работи утре, моля споделете. Ако не, значи ще трябва да го пратя в понеделник с надеждата да стигне точно на 8-ми pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 04, 2011, 21:28:11 »

Моята мартенка, ще си получи подаръка или точно на 8-ми март или ден-два по-късно, за което се извинявам, но не прецених правилно почивните и работните дни blush

То и моят подарък още се бави по трасето, но аз си чакам, знам, че не съм забравена good
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 04, 2011, 23:27:07 »

Общо взето всички ще изчакаме до понеделник и ще пращаме и след вторник ще има да гледаме подаръци /с 1-2 дни закъснение може да са/, но май не предценихме правилно празниците. smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: