Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 00:38:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Готови ли сте за осмомартенски подаръци?  (Прочетена 70131 пъти)

Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #90 -: февруари 22, 2011, 17:42:08 »

Дами хаиде време не остана !!! Аз да се похваля не само купих, опаковах - това е една мноого трудна мисия в моя дом , но и изпратих подаръка  danceg danceg danceg
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: февруари 22, 2011, 18:16:49 »

Дами хаиде време не остана !!! Аз да се похваля не само купих, опаковах - това е една мноого трудна мисия в моя дом , но и изпратих подаръка  danceg danceg danceg

Веси,  Bravo Bravo Bravo
Сега ще чакам да си покаже подаръка твоята "Мартенка" heart
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: февруари 23, 2011, 15:06:39 »

Аз от няколко дни оглеждам по магазините. Вече намислих в общи линии какво искам да подаря и остава да купя всичко необходимо и да го съчетая. И искрено се надявам да изненадам приятно моята избранница  Girl_hide То ще се чуе!
Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #93 -: февруари 23, 2011, 15:11:19 »

Надничам да видя какво става тук... малко затишие пред буря ми се струва, ма да видим...

Моята Лейди, още не съм и купила подарък, ама още не съм изчела всичките 8458346573646253123724 нейни мнения във форума tease tease Но вече си стягам гащите и почвам да търся най-хубавият подарък за нея.
Знам че съм много  Offtopic , но искам да ви кажа, че от както започнахме с разменянето на подаръците, осъзнах как виртуалното общуване е една огромна завеса и за мен всички сте "образите от другата страна на монитора". Чета ви всеки ден и знам коя е болна, коя е щастлива, коя е на работа, коя е бременна... но пак сте далечни и непознати. Докато с размяната на подаръци се докосвам директно до нечий личен свят. Нещо повече.. участвам в ново преживяване и емоция в него.

П.С. сега изчезвам преди fiibi_bg да ми се е скарала...  blum blum      fiibi_bg gu6 gu6
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #94 -: февруари 23, 2011, 15:31:01 »

Milizandra, и аз съм в твоето положение по отношение на моето осмомартениче   blum
 Сега може да ми се карате, ама и аз ще дам подсказки за подарък. Изненадите чудесно нещо, но при мен има една много опасна зона-аксесоари, бижута, козметика, абе все женските нещица са ми малко специфични като предпочитания, а не знам дали по това, което съм писала във форума може да се прецени какви харесвам. Обичам да майсторя различни неща-от картички до малки предметчета за подарък, кукли за деца и т.н. Рисувам. Обичам ръчно изработените неща, което ще рече, че ако човечето, което ми подарява също майстори, ще го улесня. Но в крайна сметка щом е с лично послание и от сърце, направо би ме разтопило само красиво писмо с картичка  smile
 Станах нахална, извинете... blush
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: февруари 23, 2011, 15:59:57 »

Измислих подаръка,измислих подаръка.Само трябва да измисля как да го осъществя:)
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: февруари 26, 2011, 19:03:07 »

Такаааааааа...хайде малко да пораздвижа тази толкова хубава темичкааааа! blum
Аз днес окончателно приключих с подаръка и ми остава само да го изпратя,което се надявам благополучно да стане в понеделник.Искам адски много да се извиня на държавата,която ще го очаква,че ще позакъснее малко и ще пристигне няколко дни след празника,но...просто бях много затруднена от към време и идеи!Още веднъж се извинявам! give_rose
п.с.А вие до къде стигнахте момичета?
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: февруари 26, 2011, 20:32:30 »

ООооо аз моя го изпратих още вчера, та чакам скоро включване от девойката. Да си призная, хич не ми беше лесно тъй като мацката е прясна, прясна във форума и подсказки и жокери почти нямаше  pardon е дано да се е харесал  blum
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: февруари 27, 2011, 00:53:56 »

Аз също съм готова с избора и покупката на подаръка, но ще мога да го пратя чак в понеделник  blush Много четох за коята държава и се надявам това което ще получи да и хареса. Съобразила съм се и с мястото където ще отиде колета smile постарах се и искренно се надявам да и хареса  girl_wink
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: февруари 28, 2011, 15:34:16 »

Хелоууууууууу...пак голямо затишие има тук.Защо не споделяте по-подробно около вашата подготовка на подаръка? beating
Аз най-после днес успях да го пратя и дано стигне благополучно до моята държава и най-вече дано й хареса подаръка.Мислих и го омувах много дълго време...изборът е на половинката ми и се надявам да се хареса! blush
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: февруари 28, 2011, 15:44:36 »

Ох аз съм до никъде и моята държава не пише и в това време немога да изляза с Алекс. Та май в последния момент ще купувам и дано се хареса на мацката  blum
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 28, 2011, 15:49:40 »

Eмили, не се притеснявай, при нас положението е подобно. Заради малката, в това време, рядко излизаме,но днес успях да купя подаръка, ще го опаковам и дано утре да не вали, че да мога да го пусна. danceg
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 01, 2011, 11:42:15 »

Честита Баба Марта!  yahoo
Имаме напредък с подаръка! От снощи е опакован. Остава да прибавя картичка към него и да го пусна към притежателката му, за да може да пристигне до празника при нея!
Като гледам вече има изпратили подаръци - сега остава започнат да се появяват и похвалили се с подаръците си! На мен започва да ми става все по-пролетно и празнично и с нетърпение чакам да споделиите емоциите си около подаръците.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 01, 2011, 13:18:09 »

Моя подарък е почтииии готов.Малко е по различен от стандартните джунджурийки и се надявам на моето осмомартенче да му хареса.Поднасянето му също  tease blum

Ще чакам отзиви скоро smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 01, 2011, 14:07:04 »

yahoo Получих си подаръкаааааа  judges goody Много благодаря миличка, много ми харесаха всички неща които си  ми пратила  LOVING kiss2 ето и една снимчица, за да се похваля:

* IMG017.jpg (72.89 KB, 640x480 - видяно 275 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: