Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 13:51:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Готови ли сте за осмомартенски подаръци?  (Прочетена 69880 пъти)

CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: март 09, 2011, 15:47:34 »

Имам си подарък  yahoo  yahoo  yahoo. Много благодаря hoty. Имам си обички и колие с перлички + много сладка мартеничка и картичка и всичко това в зелена опаковка /ммммм любим мой цвят/. hoty, ако никой друг не ме изненада до сватбата с някакво бижу - май ще съм с твоите.  yahoo
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: март 09, 2011, 16:15:34 »

Слънце, опаковката направо е феноменална, очите ми останаха...Ти ли я майстори?
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: март 09, 2011, 16:43:43 »

Имам си подарък  yahoo  yahoo  yahoo. Много благодаря hoty. Имам си обички и колие с перлички + много сладка мартеничка и картичка и всичко това в зелена опаковка /ммммм любим мой цвят/. hoty, ако никой друг не ме изненада до сватбата с някакво бижу - май ще съм с твоите.  yahoo
CabuHka, много се радвам, че ти харесва подаръка!  yahoo Много малко инфо успях да събера за теб и реших да заложа на женски подарък, който да не е натрапващ се и да е по-нежен.  Girl_hide Видях снимка на роклята ти за предстоящата сватба и реших, че ако не си си избрала вече бижута за този специален ден, аз мога да ти ги подаря.  @}->--Ей така, да си имаш нещо "форумско" на този ден Wink Надявам се да ти харесват и да си ги носиш със желание. give_rose
Извинявам се, че не пристигна точно на празника, но така е, като не можах да се организирам по празниците... pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: март 10, 2011, 15:04:57 »

Привет, дами!!! give_rose

Всички сте получили/направили прекрасни подаръци Bravo Bravo Bravo

Аз чак днес успях да пратя моят подарък blush но по стечение на обстоятелствата така се случи!!!
Важното е, че не съм забравила моята Мартенка и се надявам да й хареса това, което съм й избрала и да не ми се сърди за забавянето!!! Girl_hide

Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: март 10, 2011, 16:10:32 »

Здравейте, при мен се получи малък проблем.
Обръщам се към момичето,което праща на мен подарък : получих днес бележка в пощата и отивам аз, но от гишето ми казват, че фамилията ми е сгрешена /аз съм Церова, а съм написана като Ферова/ и немога нищо да получа  beating
Нека момичето,което ми праща /пише пратка 2118 или 2/18 - незнам как точно се чете/ да отиде до нейната поща и да съобщи за тази грешка - фамилията ми е Церова.
И ако може по някакъв начин /може и чрез Маги/ да разбера дали ще се оправи ситуацията и кога да очаквам евентуално подарък.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 10, 2011, 17:35:30 »

Пепина по адрес не могат ли да сравнят, егаси шеметите....Ясно е че става дума за правописна грешка  huhhuh.gif
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: март 10, 2011, 17:52:38 »

Сега Маги ми писа,че това не е моя подарък  Oh my ... а аз друга пратка не чакам  crazy
Утре ще ходя пак до пощата ,да видя какво е това нещо .
Извинявам се на момичето за объркването.  give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: март 10, 2011, 17:59:42 от pepina83 » Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 11, 2011, 09:27:15 »

Аз пък вчера получих направо Уведомление №2 (?!?) да отида да си взема пакетчето от пощенския клон.  yahoo
От кога ли го държат като самотен заложник в пощата и чак сега ме уведомяват. Отивам да го спася и да го заведа вкъщи  girl_wink
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: март 11, 2011, 09:45:49 »

Bravo Чакаме те със снимков материал smile
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 11, 2011, 11:06:16 »

Засега мога само да разкажа, тъй като апарата, с който съм временно в момента не може да се свърже с компа, за да покажа.
Та - първо благодаря на Rosit@ за прекрасната изненада! От нея си имам един много женски подарък - красиво портмоне, което определено няма как да остане незабелязано и дава заявка (и съответно и стимул за мен) да бъде винаги пълно! Освен това от днес ще започвам сутрините си с ароматен насипен гурме чай с който ще се Bright-вам & Refreshing-вам. И официално и пред свидетели обещавам отпивайки го "да се усмихвам и да си казвам, че днешния ден ще бъде по хубав от вчерашния". Благодаря ти!
Айде струва ми се, че има още кой да се хвали в темичката? Някой да не се скатава, а?!
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 11, 2011, 14:05:35 »

Успяяяях  yahoo yahoo yahoo
Ето го и мадамския ми подарък, на който не мога да се нарадвам вече цял ден! Портмонето вече е подредено - има уникално много секции - супер хитро и логично е направено. Отвътре е с розова подплата - голямо фръцкане ще падне с него  Girl_hide
Чаят също вече е дегустиран - страхотен е!

Има още някоя и друга снимка в галерията ми.
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 11, 2011, 14:32:18 »

всички подаръци са супер , момичета  Bravo да са ви честити и със здраве да си ги ползавате.
хайде чакаме следващите изненадани

п.с. вече имам записан час за процедурката от fiibi  yahoo , отново ти благодаря, мила, сега като стана една хубавка, милото няма да може да ме познае  DANCE
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: март 11, 2011, 15:57:03 »

И аз най-накрая купих подаръка  good но ще го пусна в понеделник да пътува към моята мацка. Дано й хареса  blum
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 11, 2011, 17:26:26 »

И аз си имам подаааааарък!!! yahoo yahoo yahoo

Но ще го видя утре, тъй като е на служебния адрес на мъжа ми!!! good

Моята Мартенка, да е спокойна, че подаръкът й е пристигнал, където трябва!!! good
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 11, 2011, 19:10:21 »

И аз имам подаръъккк  yahoo

Наистина, каква игра на съдбата smilesmile Wink. Благодаря ти Веси, за страхотния подарък. Толкова е хубав  yahoo. Имам си вече масажор за лице, който има ексфолираща четка, почистваща гъба и масажор. Много е хубав, наистина. Също така си имам супер сладурска женска чантичка с гланц, стик за устни и сенки в бледо розов нюанс. И да не забравям - хубава картичка. Всичко е чудесно, мерси много  give_rose. Определено ще си ги ползвам с голямо удоволствие.  yahoo
За съжаление няма да мога да пусна снимки  give_rose

Аз да си кажа на моето Мартенче - за голяма жалост подаръка ще позакъснее малко. Надявам се скоро да пристигне и да донесе радост. А пък след това ще обясня нещо специфично за едната част от подаръка. Надявам се, да не съм направила грешка и да се хареса  give_rose
« Последна редакция: март 11, 2011, 19:22:42 от StAsSi » Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: