Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 17:30:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011  (Прочетена 178076 пъти)

van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: юли 02, 2011, 12:04:49 »

Ехооооооо girl_wink, здравейте дами! Първо да ви успокоя, че още не съм родила, чакаме още, багажа ми вече е в колата........
Вчера бях на последната консултация, и хемоглобина ми вече се е покачил и е 112, което е супер, чувствам се добре, почивам си и така........А и ми казаха, че бебка е около 3300, но може още да расте, ако чака още една седмица, така че направо незнам колко ще порастне още smile
Засега все още искам естествено, та да видим. Това е от мен засега. Много  air_kiss на всички!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #421 -: юли 02, 2011, 16:47:27 »

Ванчи съвсем малко остава, лелеее аз се вълнувам много покрай теб yahoo много е голяма бебка браво, стискам палци и чакам новини за теб smile
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юли 04, 2011, 21:00:24 »

Ехо, как сте дами? Засичам ви по другите теми, но тук никакви ви няма. Я бързо всички по един отчет smile Аз почти не пиша тук, защото пиша в моята бебешка тема и да не се повтарям, но другите къде сте?

Ванчии, ти как си? Имаме ли новина вече? Чакаме те с нетърпение и стискаме палци да знаеш!  give_rose
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юли 05, 2011, 11:05:06 »

yahoo Здравейте мамиииии, бързо давам отчет след днешния преглед yahoo
При нас всичко е наред ,слушахме тоновете бебка е добре отговаря си точно на седмиците-днес съм  точно 29г.с. Обаче сме мн шавливи на прегледа като легнах и така се шаваше малката че едвам дочухме тоновете , но всичко е наред. аз съм + 800гр от предния път до тук + 8кг  smile кръвното ми беше малко ниско но е нормално smile чакам  новини от другите, приятен ден  на всичкииии yahoo
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юли 05, 2011, 11:44:52 »

Все още нямаме новина, но чакаме, дори всички покрай мен започнаха да правят залагания за датата laugh Когато родя, сме се разбрали с мъжът ми да пише тук.
Вчера бях на преглед и нали термина ми е на 11.07., та попитах докторката какво правим ако до тогава не родя и тя ми каза да отивам на датата и тогава ще видим. Та май там изчаквали доста, десет дни, това е много, а аз не искам да го преносвам и се моля да си излезе преди това smile
Това е засега от мен girl_wink
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #425 -: юли 05, 2011, 12:38:30 »

Лелеее супер има раздвижване в нашата тема yahoo

Кате браво мила за бебка give_rose много се радвам че сте добре и всичко е ОК, аз се мерих вчера и резултата ме стресна shok +3 кг. от миналия четвъртък  Oh my ... ама си имам апетит и хапвам вече съм общо 64 кг.  girl_wink

Ванчи чакам с нетърпение новината girl_wink успех ти желая и да си много спокойна всичко ще е наред smile
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юли 05, 2011, 19:29:55 »

Ванче, няма да питаме повече, явно всеки ти досажда с този въпрос  tease Нооо ще чакаме новини и снимки после smile

Кате, браво за добрите резултати smile

Иве, правила ли си изследване за гестационен диабет? Аз като теб започнах много рязко да качвам килограми в един момент и лекарката се усъмни дали не е от това и се оказа права... Не е болка за умиране и да имаш, за бебето няма никаква опасност освен да стане по-едричко smile Аз пазя диетка, която напоследък често нарушавам, но се нормализира захарта и сега не качвам така рязко smile

Да се похваля днес си взех последните документи от ЖК, оправих си багажа и в четвъртък с бодра крачка се запътвам към болницата smile Да ми стискате палци изследванията да са добри и после на 11.07 секциото да мине нормално smile
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: юли 05, 2011, 20:02:46 »

give_rose Kапризче разбира се че ще ти стискаме палци, знам че всичко ще е ок ти си силна мама  girl_wink, и с нетърпение ще чакаме добрата новина yahoo
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юли 06, 2011, 04:43:02 »

van4ii, спокойно, всички ще се обебим. Как са ти водите, плацентата? Ако беба е активна, има води и плацентата функционира правилно, не виждам повод за притеснение.  give_rose Аз мисля, че износено бебче до края е много по-добре. Стискам палци да се развият нещата така, както ти искаш  Flower Clover

Катето, браво за прекрасните резултати от прегледа  girl_wink

Капризче, много рано влизаш в болницата. Значи 9 дни общо ще бъдеш там? Или бъркам?
Постоянно те мисля!  Good luck Нямам търпение да прочета новината в темичката ти.

Ние сме ОК. Краката и ръцете ми отичат неприятно-различно е от преди, но и аз не съм спала много. Трябва да започна с чайовете  и малко да си почина. Мисля в четвъртък да не отида на работа  blush
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #429 -: юли 06, 2011, 09:17:12 »

Капризче бях писала по-нагоре за едно изследване за диабед ми правиха преди сватбата и всичко е ОК доктора каза, че при мен нямало толкова голяма опасност да се получи girl_wink а иначе сега на 21 съм на доктор пак и ще видиме, ще му кажа за бързото качване но не мисля че е за притеснение може и кантара нещо да е не е много верен, ще се меря пак и ще ви кажа какъв е резултата girl_wink

Стискам силно палци всичко да е наред с теб Капризче ще чакам с нетърпение новината girl_wink

Ани време е май за почивка smile не се натоварвай в тези оставащи дни, и на мен ми се подуват ръцете много неприятно... smile
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юли 06, 2011, 09:36:01 »

Иве, забравила съм blush Извинявай.

Кате, мерси за стиснатите палци smile

Ани, ще съм в болница 2 дни за изследванията само. После уикенда се прибирам вкъщи и в понеделник ще е операцията smile

Мисля в четвъртък да не отида на работа  blush

Това ако го направиш, просто ще обърна нещо  tease Обещай ни най-тържествено че ще го направиш gu6

Прегръдки на всички! Ще ви пиша след изследванията!  give_rose
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #431 -: юли 06, 2011, 09:41:53 »

Капризче няма проблем, само дето ме накара да се замисля всъщност за какво е било изследването ама ако имаше нещо доктора щеше да каже а и мисля че е точно за това защото бая кръв ми взе тогава не както обикновено girl_wink

Капризче в коя болница ще раждаш, аз те питах но не си обърнала внимание сигурно girl_wink
« Последна редакция: юли 06, 2011, 09:44:13 от iveto90 » Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: юли 06, 2011, 10:01:45 »

Леле, Иве, за бой съм... Шматкава работа  blush blush blush

Ще раждам в Майчин Дом при д-р Гунев.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #433 -: юли 06, 2011, 10:09:00 »

Е то да не ти е само едно нещо на главата girl_wink разбирам те прекрасно smile
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юли 06, 2011, 14:26:57 »

Това ако го направиш, просто ще обърна нещо  tease Обещай ни най-тържествено че ще го направиш gu6

Прегръдки на всички! Ще ви пиша след изследванията!  give_rose
Обещавам обещавам Girl_hide
Капризче, супер, че уикенда ще си във вас, че иначе беше един ужасно дълъг престой в болница.
Ивето, при изследването за диабет се пие на гладно глюкозна напитка (сладка е) и 1ч след това се взема кръв. Няма как да объркаш това изследване give_rose
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: