Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 17:45:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011 (Прочетена 178139 пъти)
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011
«
Отговор #240 -:
април 19, 2011, 08:25:03 »
Здравейте дами
Как сте? Нищо не пишете тези дни
Аничка, какво стана с работата, 15-ти мина, нищо не казваш. Дано всичко да се е наредило добре.
Танче, честито ти 7-мо месече и аз съм там вече
iveto90 добре дошла и леко бременеене
Вече си мислех, че няма да се появят момичета от другите месеци
BuB4eto как си ти? Май вчера трябва да си била на лекар, ако не греша. Как мина?
Аз да се похваля, в неделя купихме количката. Много е красива, побира се в асансьора, даже има място за 2ма души с нея
Много съм доволна от една страна, от друга си мисля, че рано я купихме... Дано не предизвикаме съдбата с тази си покупка... Вчера мъжа ми пита: Ами сега ако тръгнеш да раждаш какво ще правим? и съвсем ме сдуха... Не че има такива шансове според мен, ама знае ли човек...
Иначе откриха от къде е теча и оправяха тръбите, банята още е разбита, с едни наелони седи и съхне, но какво да се прави, няма начин... След празниците ще лепят плочки и ще я оправят...
Хайде пожелавам ви хубав ден и да пишете по-често
Активен
kateto87
Професор
«
Отговор #241 -:
април 19, 2011, 09:27:43 »
@}->-Здравейте на всички бъдещи мами
Макар и малко позакасняла искам да се запиша и аз в темичката ви, термина ми е ена 20.09.
при нас всичко е наредо с бебчо, правих БХС-всичко е наред, на 7.04 бяхме на преглед бях в 16г.с.и 3 дни и не можахме да видим пола,понеже си беше кръстосало крачетата:) Желая ви прекрасен ден
Активен
Lina81
Ентусиаст
Публикации: 54
Отг: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВР
«
Отговор #242 -:
април 19, 2011, 12:31:03 »
Здравейте!Миналата седмица бях на доктор,много не гореше от желание да ми каже пола,но все пак каза 90 % момиче,защото пишчиците им били като иглички и можело да изскочи другия път.Във вторник съм на ФМ,и там вече се надявам на 100 % да разберем пола.Усещам го бебето но все ниско долу - предполагам трябва да е то,все си мисля че трябва да се върти,но както и да е.
Капризче,честита количка.И каква все пак си закупи.И аз чакам с нетърпение да почваме с покупките,но има време.Засега започваме само с ремонта.
Някой от вас купил ли си е някоя друга книга?След дълго ровене из интернет аз съм се насочила към тази:"Какво те чака през първата година на детето".
Хайде приятен ден
«
Последна редакция: април 19, 2011, 12:34:48 от Lina81
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #243 -:
април 19, 2011, 13:39:08 »
kateto87 добре дошла в отбора
Лина, купихме ABC Design Mamba. Eто я:
Аз имам книгата на д-р Спок и Близо до бебето. И в двете има интересни и полезни неща. Мисля, че нещо средно ще се получи накрая при нас, пък да видим
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #244 -:
април 19, 2011, 14:29:02 »
радвам се, че се записах в темата
утре съм на преглед при д-р Мазнейкова на 4-Д и се надявам да ми каже какво ще е бебето, защото последния път се криеше, явно е "срамежливо", ще видиме утре
вече сме в 20 седмица би трябвало да се види
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #245 -:
април 19, 2011, 17:27:24 »
Здравейте, Мами
Добре дошли на новите момичета. Всичко най-най и да се отчитате редовно!
Булечка
и
Капризче
- честито Ви 7-мо квадратче
И аз си чакам реда да стьпя в него с голямо нетьрпение.
Капризче
,
ЧЕСТИТА КОЛИЧКА
! Прекрасна е, а и щом се хваща в асаньора - какво по-добро от това? Сьжалявам, че не писах по-рано, когато пита за препорьки за модели на колички с определени размери, но не сьм толкова компетентна (в нашия асансьор влиза 3-ка диван и размера на количката никога не ме е притеснявал)
Браво и за добрите резултати от очния преглед.
Мисля, че е нормално да се промени диоптьра по време на бременността. След раждането може да падне драстично например.
Хм, защо мьжа ти те стряска така?
Ако искаш мога да ти пусна снимки на нашата стая - какво ли няма в нея - от сглобено легло, матрак, сглобена количка, помпа за кьрмене, дрехи....Хич и не се притеснявам. Да, не е добре да почнем да раждаме сега, но пьк поне тук след 24 седмица процента на спасените бебчета е доста висок. На 14 Май ми е бебешкото парти и тогава сигурно ще имам 90% от всички бебешки неща в наличност...Смятай до края на юли колко време има.
Стискам палци и ремонта скоро да приключи. Нашият отново се отложи. Сега пьк гранита, който избрахме го нямат в наличност и трябва да изчакаме 3 седмици. Поредното забавяне.
Книгите
- хм, аз в момента чета няколко...Поне 5-6. От кьрмене, активно раждане, какво се случва по време на бременността, до гледане на детето. Обещавам да пусна отделен пост сьс заглавия и линкове, надявам се тази седмица.
Сега се записах за курс по кьрмене, но нещо нямам потвьрждение. Все още обмислям курса за активно раждане.
Иначе аз сьм ОК физически. Отново забьрзах темпото, защото несмогвам сьс задачите. А и организацията и липсата на памет са моите нови сенки и направо нищо нямам на лице свьршено. Този уикенд беше лек кошмар за мен - имахме 10000 задачи да свьршим + бяхме на 2 рожденни дни и определено се радвам, че свьрши. Толкова отрицателни емоции и натоварване скоро не бях изживявала. Но аз сьм си виновна - като позволявам да се замисля над думите на другите, а не да ги пресеча с няколко конкретни вьпроса и да разбера, че те си говорят ей така и хич не се сьобразяват, че моите хормони са на центрофуга и мога да се разстроя/разплача почти от нищото.
Работата
- офф...на работа сьм, но още нищо не сьм подписала...Миналата седмица нямах изходно интервю (колегите ми от предишния колектив имаха), новият ми шеф потвьрди прехвьрлянето, дано и личен сьстав придвижат документацията скоро, за да получа заплата другата седмица..Та с две думи - на работа сьм физически, не и по документи
В сьбота летим за Мексико - направо нямам тьрпение!
«
Последна редакция: април 19, 2011, 17:29:33 от Anichka
»
Активен
BuB4eto
Ентусиаст
„Истинската цена на любовта е любов“
«
Отговор #246 -:
април 19, 2011, 22:19:15 »
Капризче, нещо си ме пропуснала, аз вече се отчетох относно доктора. Продължавам си така и следващият път ще видим дали няма някаква промяна. Поне за сега е нормално всичко, но както и по-рано писах контракции продължавам да си имам.
Чувствам се добре, но нещо започвам да се притеснявам, че стаята на бебо тепърва ще се ремонтира и обзавежда. Нищо не сме закупили досега, не че съм суеверна, но искам да си ги нареждам на местата им. Иначе си имам вече избрана количка
http://www.bebe-best.com/hauck-detska-kolitchka-set-malibu-all-in-one-lolli-turquoise-2011-p-16580.html
или
http://www.bebe-best.com/hauck-bebeshka-kolitchka-shopper-trioset-wheel-mint-2011-p-22716.html
и кошара. Остават дребните неща, дето ако не съм си направила списък 100% ще съм пропуснала нещо
.
Откакто съм в болнични ходя на лекции за бременни и съм доволна от информацията, която получавам.
Ами това е за сега от нас
растем и ставаме все по-големи и ритничетата стават все по-силни. Говорим си и гледаме детски филмчета на Дисни (много ми харесват, май се вдетенявам).
Спокойна нощ
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #247 -:
април 20, 2011, 08:06:38 »
Цитат на: BuB4eto в април 19, 2011, 22:19:15
Капризче, нещо си ме пропуснала, аз вече се отчетох относно доктора. Продължавам си така и следващият път ще видим дали няма някаква промяна. Поне за сега е нормално всичко, но както и по-рано писах контракции продължавам да си имам.
Чувствам се добре, но нещо започвам да се притеснявам, че стаята на бебо тепърва ще се ремонтира и обзавежда. Нищо не сме закупили досега, не че съм суеверна, но искам да си ги нареждам на местата им. Иначе си имам вече избрана количка
http://www.bebe-best.com/hauck-detska-kolitchka-set-malibu-all-in-one-lolli-turquoise-2011-p-16580.html
или
http://www.bebe-best.com/hauck-bebeshka-kolitchka-shopper-trioset-wheel-mint-2011-p-22716.html
и кошара. Остават дребните неща, дето ако не съм си направила списък 100% ще съм пропуснала нещо
.
Аааа, не съм те пропуснала. За миналия преглед четох. Обаче ти си писала, че на 18-ти си пак на лекар и аз реших, че е този месец, а ти сигурно си имала предвид 18 май
Хаук Малибу и аз много я бях харесала, но четох че много им се чупела рамката и след като и в един магазин ми го потвърдиха се отказахме от нея. А за списъка, аз пуснах един примерен в темата за покупките. На края на предходната тема е всъщност. Ако искаш погледни, момичетата коментираха някои неща. Може би ще ти е от полза
Anichka много се радвам, че още си на работа. Мисля, че това е добър знак и е само въпрос на време да те извикат в ЧР да оправите подробностите.
iveto90 пиши после какво е казала Мазнейкова
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #248 -:
април 21, 2011, 08:27:51 »
Здравейте, ще си имаме момченце, всичко ни е наред Мазнейкова нямаше забележки никакви само за датата на термина, но моят доктор който ще ме изражда и каза че аз попринцип вървя малко назад беше с нас, теорията му е че съм попринцип слабичка или самото зачеване е станоло по-късно.Междудругото докторката беше много внимателна, говореше ми много спокойно, всичко ни обясни за бебето, каза че е много ккрасиво
Попита ме дали съм пълнолетна, защото не си изглеждам на годините (на 20 съм
Таткото и всичко около нас са на 7-то небе защото попринцип мислехме че ще е момиче
това е за сега от нас, хубав ден на всички
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #249 -:
април 21, 2011, 20:52:34 »
iveto90, честито момченце
Все така положително настроена и занапред бьди
Bub4eto, за сьжаление не сьм виждала на живо нито един от показаните от теб модели (тук тепьрва започва да се предлага хаук като марка) и не мога да си позволя да коментирам.
Момичета, да ви почерпя, макар и виртулано. Днес празнувам юбилей
«
Последна редакция: април 21, 2011, 20:54:56 от Anichka
»
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #250 -:
април 21, 2011, 21:08:50 »
Anichka
честит юбилей!Бъди жива и здрава и на финала едно сладко,пухкаво и здраво бебче
Аз се почерпих,макар,че съм от друга темичка
П.П.Тортичката беше много вкусна,благодаря
На всички мамчета тук много
Активен
kateto87
Професор
«
Отговор #251 -:
април 21, 2011, 21:51:53 »
Anichka
@}->--Честит юбилей и от мен
Желая ти само положителни емоции
iveto90-честито момченце , нека всичко върви по вода,аз също нямам търпение да узная пола на моето бебче,но сам на преглед на 5.05 чак
Капризче, много ми харесва количката ,честито !!!
Аз съм се спряла на подобна
:(нещо напоследък не мога да кача една снимка, незнам защо, не е заради размера
Активен
kateto87
Професор
«
Отговор #252 -:
април 22, 2011, 10:42:48 »
@}->--Здравейте момичета!
Желая ви едно приятно изкарване на празника,и много здраве и усмихнати бебчета !!!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #253 -:
април 22, 2011, 14:02:20 »
Благодаря ви Anichka и kateto87 и на вас пожелавам здрави и хубави бебоци
kateto87-аз миналата седмица не можех вече да търпя да не знам какво ще е...сега съм ОК вече
ти къде ще ходиш на преглед???
Междудругото нас ни гледа доктора само на 3Д но не можа последния път да се види какво е, криеше се нещо
сега танцуваме много
дано и после да е така
Пожелавам ви весело изкарване на празника на всички
Активен
Teo
Отговорник
«
Отговор #254 -:
април 27, 2011, 01:13:36 »
Мен ще ме добавите ли към Юли
Не съм мама, но ще ставам тати
и то х2
И все пак колкото наближава времето все повече се вълнувам, чак не мога да заспя в 2 часа
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...