Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 11:24:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011 (Прочетена 177877 пъти)
Anichka
Сватбен ГУРУ
Отг: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011
«
Отговор #135 -:
февруари 25, 2011, 23:11:02 »
Капризче, привет
Радвам се, че пьрвата ти работна седмица обратно в офиса е приключила, макар и стресово.
Аз явно сьм голям непукист, но както скоро обяснявах на моя позната, която сьщо като теб усещаше/неусещаше бебчето си постоянно, аз си мисля, че е нормално, за седмицата, която си.
Това, което сьм чела е, че обикновено бебчетата са активни, когато ние спим. През другото време има голяма вероятност да не ги усещаме, защото се движим, поклащаме ги, те си спинкат
Триковете, които се изпозлват, за да се усети бебчето са:
- пие се чаша студена вода
- портокалов сок
и се ляга в покой. Би трябвало до 1-2 часа бебчето да се обади
Аз бих се притеснила, ако не усещам бебчето в третия триместьр.
Или не зная още какво е да те срита бебчето, или моето е много срамежливо и още не ми се е обадило. Ще го изчакам до 22 седмица, после може да си вкарам някой филм
Аз тази нощ сьнувах много тьп сьн, които цял ден ме дьржи на трьни. Погледнах си бельото и имаше ярка крьв..Бях си в кьщи и отивам при мьжа ми и му казвам: Много сьжалявам, не успях да устискам до 20-та седмица, само 18 седмица сьм и акушерките няма да ми помогнат...И той ме погледна едно тьжно, че губим бебето... Как ги измислям тези неща, не зная.
«
Последна редакция: февруари 26, 2011, 01:12:57 от Anichka
»
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #136 -:
февруари 25, 2011, 23:27:07 »
Искам да ви кажа,че аз лично усетих бебчо към 21-22 седмица,за това не се панирайте
А и моят доктор каза,че това е нормално
Активен
deyzy1
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #137 -:
февруари 26, 2011, 00:24:03 »
здравейте
радвам се,че намерих този форум и ще съм много щастлива ако намеря приятели,с които да обсъждам теми свързани с бременността.
аз съм бременна в 20 г.с. и живот и здраве на 16.07.2011г ще бъда най-щастливата мама на света
пожелавам много здраве на всички....
мами
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #138 -:
февруари 26, 2011, 17:19:27 »
Привет, deyzy1
Как се чувстваш, знаете ли пола на вашето съкровище, разкажи ни как протича бременността ти
:
Активен
bobby
Любопитен
«
Отговор #139 -:
февруари 26, 2011, 17:40:27 »
Хайде и аз да се запиша тук
с термин 21.07.11. Засега доктора каза че е
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #140 -:
февруари 26, 2011, 21:25:41 »
Аз се шашнах, защото 1 седмица рита мнооого, даже един път имах чувството че кълбо направи в корема ми. Обаче като спряха тези силни ритници и аз се притесних. Радвам се, че отидох на лекар, предпочитам да знам какво става, а не да седя в невидение и да си мисля глупости. Сега ми е по-спокойно.
Сега обаче имам друга драма. Тя ми е от доста време де, но днес е на дневен ред
Количката... Хем не искаме да даваме много пари, хем искаме да е хубава, няма угодия. Гледаме, гледаме и все без избрана количка си оставаме
Ани, не им обръщай внимание на сънищата. Аз какви лоши неща сънувам, просто не е истина. Подминавай ги и забравяй бързо
bobby и deyzy1
и леко бременеене
Активен
deyzy1
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #141 -:
февруари 26, 2011, 23:24:17 »
миналата седмица бях на контрола и ни казаха, че ще имаме голям мъж
имам чувството че ще е
бременността ми протича добре,въпреки проблемите в началото (имах киста 5 см) но да чукна на дърво сега сме ок. гардите ми текът като за световно
но има нещо за което не мога да спра да си мисля и малко се притеснявам: на прегледа гинеколожката ми каза 4е бебока е много ниско,не знам дали трябва да се тревожа толкова.?
Активен
pinup_girl
Регистриран
«
Отговор #142 -:
февруари 28, 2011, 12:00:35 »
Здравейте, коремчета !
Аз нямам новини, просто минаха да кажа " здравейте" :Д
Капризче, ходих на лекар , но не ме погледна на ехограф , само й занесох изследвания и ми дадоха още малко болнични... Сега, консултацията ми е чак на 10.03.
Нямам тъпрение пак да видим малкото човече.
Засега .... дебелеем, ядем сладко постоянно (даже напоследък само мисля какъв сладкиш да сътворя, макарче хич ме няма в сладкарството )
и от няколко дена пак изпитвам леко гадене...незнам на какво се дължи, уж беше спряло форевър
Дано при вас всичко да е наред
П.С. Забравих да кажа ДОБРЕ ДОШЛИ на новите момичета и лека бременност в нашата компания
Бъдете здрави !
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #143 -:
март 02, 2011, 15:26:39 »
Момичета, здравейте! Надявам се всички да са добре!
На мен нещо ми става, на вас случва ли ви се, постоянно ми се плаче и съм тъжна, нищо не ми се прави, никъде не ми се ходи, нищо не ме радва, ужасно е, вече няколко дни съм така и става и по-зле
Мъжът ми не може да ме разбере и не мога да му се оплача. Моля ви дайте съвет как да изляза от това гадно настроение. Няма причина да съм така, по принцип винаги съм весела и усмихната, но сега..........
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #144 -:
март 02, 2011, 18:06:18 »
здравейте, дами
van4ii и аз сьм така за сьжаление от началото. Горе долу сьм на приливи и отливи, но и вчера плаках много и не исках да виждам никой. :'(
Мьжьт ми до сега доста се старае да ме разбере, но не винаги успява - на мен видимо ми няма нищо, само се пробвам да му обясня как се чувствам. В сьбота спа на дивана, защото се чудеше кьде да отиде - аз плачех неутешимо в спалнята..
На мен ми помага да слушам по-енергична и позитивна музика. Сьщо така колкото и да не искам да се виждам с хора, истината е че след среща ми е хиляди пьти по-добре.
Не се затваряй у вас, излизай, виждай се с приятелки.
Дано скоро тези хормони се поподредят, че не ми се иска да сьм ревяща мама
на бебчето ролята вьв филма е да поплаква, не на мамата
Капризче, на кои модели колички горе долу си се спряла?
Онзи ден една приятелка от БГ ми написа следното: "Тук всички хвалят Peg Perego и Bebe Confort, но си купуват Чиполино и Кангаро".
Аз сега се пробвам да намеря да видя на живо
Peg Perego Uno
и
I'coo Pacific
«
Последна редакция: март 02, 2011, 23:08:57 от Anichka
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
Отг: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВР
«
Отговор #145 -:
март 02, 2011, 19:40:57 »
Ванче, нормално е да се чувстваш така. Може би промените ти идват в повече и от там идва проблема. Поне при мен беше така. В един момент толкова неща се промениха, че и моите нерви не издържаха... Но като седнах и помислих рационално и трезво и намерих разрешение за нещата, които ме притесняваха и малко по малко се пооправих. Избягвам тъжните филми, не чета много много за бебета и евентуални проблеми, фокусирала съм се върху предстоящите покупки, правя си проучване за тях, работя си и ми е по-весело и по-ведро. Дано и ти скоро се пооправиш
Ани, ами за количките какво да ти кажа, ако месечната ти заплата е 1000 лв, нормално да търсиш по-евтин вариант за количка. А в Бг по-евтина количка значи Чиполино
За съжаление финансите на българина не винаги позволяват да купим това, което харесваме
Аз лично съм харесала 2 модела количка
Hauck Malibu All in One 2011
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=397&osCsid=a5fc39f4cb80eaa8da6a80625c5a1ef1
I'coo Primo 2010
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=359&osCsid=c7d706cabc67fa7a0be215803eba4a84
Първата е по-евтина и има повече неща към нея, а втората е само с 2 коша, но е по-скъпа. Иначе и двете са на един производител. Мисля, че Хаук е главната фирма, а I'coo и е дъщерна фирма или нещо такова
Не съм видяла I'coo на живо, днес звънях на няколко места в София, но я нямаха. Накрая се свързах с централния им офис в Пловдив и сигурно ще отида до там накрая...
Гледах Пасифика, който ти си показала, но не можах да разбера има ли изцяло легнало положение. Мисля че варианта от новата им колекция има, но този от 2010, който има в Бг няма тази опция. Надявам се да успея да видя и този модел като отида в централния им офис. Днес ми обясниха, че почти нищо нямат в наличност, малко се ядосах, какъв е този главен офис като нямат наличности от 2010, а пък за новата колекция изобщо не споменаха... Както и да е, ще видим какво има и какво не
«
Последна редакция: март 02, 2011, 19:43:57 от Капризче
»
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #146 -:
март 04, 2011, 18:15:22 »
Момичета, за количките има тема, в която се обсъждат много остаойно - "Покупки за бебето и детето", може да прочетете там, както и да пишете там!!!
Ванче, аз пък съм кълбо от нерви буквално, на моменти, викам, карам се, сърдя се, изобщо, както се казва - огън и жупел около мен!!! Мъжът ми не знам до колко ме разбира, но като ме види такава, си намира занимание, гледа да не общуваме много, много, докато ми мине и така!!!
П.П.
Малко
но аз лично съм много доволнаот количката на Коско - "Пег Перего" Ария, една приятелка има "Пег Перего" Уно и също е много доволна, на Уно-то не ми харесва, че не е с цяла дръжка и е малко по-трудна за управление! Иначе нашата е много здрава количка, къде ли не сме я мъкнали и по какви ли не пътища съм я карала, няма мърдане, дано и с второто бебе издържи така!!!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #147 -:
март 04, 2011, 21:33:09 »
Цитат на: Anichka в март 04, 2011, 18:39:37
Булечка, би ли преместила последните 2-3 поста между мен и Капризче в темата за Покупките. Моля те.
Извинявам се за сьздаденото неудобство. Благодаря предварително.
Премстих само 2 поста, в които ставаше дума САМО за количките
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #148 -:
март 04, 2011, 22:16:10 »
Благодаря, Булечка
Би ли отговорила на моето питане
тук
при вьзможност
«
Последна редакция: март 04, 2011, 22:17:43 от Anichka
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #149 -:
март 04, 2011, 22:39:00 »
Момичета вие имате ли някакви болки? Аз като поседя повече правя или повървя и започва да ме боли кръста, горе ставите на краката и в слабините. Първите 2 ги оправих като смених 8-сантиметровите токчета с равни обувки, обаче тази в слабините направо ме сбърква. Така боли, че направо не мога да стоя, не мога да си вдигна крака, за да си ги кръстосам. Абе с 2 думи сериозно си боли. Една приятелка ми каза, че било нормално, защото плода натежавал вече, друга ми каза че имам недостиг на калций, трета, че трябва да пия магнезий, друга каза да лежа повече, последната каза да се движа повече. И аз тотално се обърках, А не ми се иска да звъня на лекарката ако е нормално това. Не искам да изглеждам като някоя истеричка, която и досажда с повод и без повод. Особено след като миналата седмица я вдигнах на пожар, че не усещам бебето, а пък се оказа, че всичко си е ок с него...
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...