Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 18:23:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011 (Прочетена 178339 пъти)
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011
«
Отговор #90 -:
февруари 16, 2011, 16:41:39 »
Ами ако само на 3D ще гледате бебето и аз не виждам смисъл, ако ще правите ФМ тогава май има повече смисъл, но не е задължително според мен. Ти сама ще си прецениш
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #91 -:
февруари 16, 2011, 17:50:06 »
ех, van4ii как не се е показало вашето бебче
дано следващия пьт е по-смело.
аз ще имам само 1 преглед и ако ми скрои този номер, няма да сьм много доволна, но няма да мога да променя нищо, де. Аз да си призная не зная на какво ще гледат бебето 20 седмица тук. Зная само, че е ултрасаунд..
Капризче, дано да видите бебчето утре. Ако не - 11.03 - датата с червено в моя календар
Какво бебче искам? Хм, сега ще паднете от смях с мен, но аз сьм родена на границата между две зодии, и двете рогати. Та като ми кажат 5 човека ей така ще бьде, значи за мен все едно са ми казали - направи обратното. До сега, само майка ми, една приятелка и на кумата ми дьщеря и са за момиченце. Всичко други споделят, че на челото ми е написано момченце..Та, ако е момиченце яко ще им натрия носовете, че пола на бебето не зависи от това как майката носи бебето, дали яде сладко, дали и се гади/поврьща, кога и се е показал корема.
Като оставим гореописаната причина, нямам претенции за пола. Искам да е здраво, умно и да не е лигаво. Особено последното много ще зависи от вьзпитанието и искрено се надявам да не се провалим с мьжа ми. Имам чувството, че познатите ни, които имат момиченца - повечето (99%) са адски лигави и неконтролируеми. Момченцата са в повечето случаи доста разбрани...
Имаме име за момиченце, избор на име за момченце ще бьде доста труден за нас.
А при Вас?
Аз сьм почти готова сьс списька с покупките. Изборьт на количка ми куца. Имам зелена светлина от сьпружеското тяло да започна с покупките от този уикенд (стаята за бебето ще е готова тогава и ще мога да слагам неща там, а не навсякьде), но мисля да порьчам леглото и шкафа след 11.03.
Благодарение на няколко много добри приятелки, които са мами, ще получа неща от рода - сгьваема кошара с вибрация, кош за новорено, активна гимнастика, помпа за цедене, корито за новородено, люлка, шезлонг, повивалник, кошница за кола 0-6
«
Последна редакция: февруари 16, 2011, 17:52:10 от Anichka
»
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #92 -:
февруари 17, 2011, 09:11:12 »
Аничка , аз мисля, че следващият път вече ще се покаже
И аз много мразя тези суеверия, като започнат да гадаят за пола, каквото и да е ще си го обичаме, а иначе аз съм за момче, а мъжа ми за момиче! Всеки се надява да се справи с доброто възпитание и отглеждането.
С никакъв списък не съм готова, мисля че е още рано, ние най-вероятно ще купим всичко наведнъж.
А иначе и аз зная какво искам като количка, но още не съм намерила идеалната.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #93 -:
февруари 17, 2011, 09:45:59 »
Аз пък винаги съм искала момиче. Имам усещането, че ще е момче обаче. Вече текат залагания по темата. На мъжа ми всичките приятели са за момче, моите приятелки също ме предадоха и те заложиха за момче. Добре че кумицата е моя страна и успях да вербувам и една друга приятелка, че иначе съвсем сама щях да съм си
Ако е момче ща има да купувам уиски до припадък, обаче ако е момиче ще събера червено вино за 5 години напред
Каквото и да е, все ще го обичам. За възпитанието, на мен сложно ми се струва. Сега чета 2 книги, в които пише коренно различни неща. Мисля, че взема и от двете това, което ми допада. Ще се опитам да избегна това, което не ми е харесвало и не е било правилно според мен във възпитанието, което съм получила от моите родители. Гледам много да не се замислям за възпитанието на порастналото дете все още, защото иначе съвсем ще се побъркам. За сега чета само за най-бебешките работи
И аз надявах днес да видя бебето, обаче мъжа ми като чу и като се тръшна, никакъв видеозон без него. Искал да сме заедно като ни кажат пола. И сега се чудя ако лекарката каже, че трябва да ме види на видеозон и ми каже пола какво да правя?! Знам че няма да мога да си замълча ако знаем, защото всичко му казвам на мъжа ми и не мога да се въздържа... От друга ако и кажа да не ми казва, ще се пукна от любопитство просто... Разбира се цялата драма няма да има ако не иска да ме види на видеозон, но аз всичко мисля предварително и все си имам някоя малка драма в живота
Ани видях ти коремчето в другата тема, много си ни хубава, с Танчето отсрамихте нашата тема със снимков материал. Моето май е колкото твоето, но аз съм малко по-пухкава от теб в краката
Хайде спирам да дърдоря, че ще ви писне да ме четете
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #94 -:
февруари 17, 2011, 11:04:48 »
Капризче, и моят мъж е така, без него не може, всичко иска да види, много ми е смешно сладък
Дори онзи ден трябваше да тръгва, но каза не ще го видя и толкова, много се вълнува, и всеки път като излезем от кабинета е с насълзени очи
от радост, разбира се.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #95 -:
февруари 17, 2011, 11:13:38 »
Милия той, това сигурно ти създава страхотна положителна емоция. Много се радвам за теб. Моят мъж не може да излиза от работа и до сега само веднъж е бил с мен и то когато бях болна и ме води по лекари. Тогава за първи и единствен път видя бебока, но беше толкова притеснен, защото бях с 40 градуса температура, а гинеколога беше зает да обяснява колко е опасен грипа за плода и до какви увреждания може да доведе. В общи линии емоцията беше по-скоро негативна за него, а и за мен. Обаче за феталната морфология се е навил да идва с мен на 100%, дано нещо не се случи и да можем да отидем заедно.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #96 -:
февруари 17, 2011, 11:48:01 »
Сладурки,чета тук за мъжете ви и си мисля,че май всички се вълнуват на равно с нас
Моят е малко по-сдържан по природа,но като стане дума за бебчо и направо ги ръси едни,чак умилително да ти стане
Капризче,ако лекарката ти преложи да те види,нека те види жената,и аз бих била любопитна.Едва ли съпругът ти ще се разсърди
Сега точно си в такава седмца,в която е твърде вероятно да ти кажат пола
Аз бях някъде в 17-та когато ми казаха,че ще е
Някак си и аз имах предчувствие за момче,но ето,че било момиченце
Като казах на мъжът ми по телефона,той каза "Ще си го гледаме нашето хубаво момиченце",беше много радостен.
От колко е прегледа ти?
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
февруари 17, 2011, 12:46:22 »
Капризче, ако аз имах преглед днес като теб и има шанс да разбера пола
нямаше да удържа...
На 11 март Вие пак ще го видите.
ван4и, Благородно завиждам за шанса да го видите бебчето отново другия месец
И моят мъж ще си вземе 1/2 ден отпуска, за да дойде с мен на ултрасаунда.
Честито ти коремче, Капризче
Благодаря за комплиментите за моето
Моля те, покажи ни се. Ако те притесняват краката, помоли да те снимат по-отдалече и леко отгоре
Успех и да пишете с новини
p.s адски се накефих на 5-те години вино
а дано е момиченце
аз нямам никакви усещания сега, освен прозрението за името, което "получих" в месеца, когато забременях. До тогава въртях съвсем други имена в главата си, а точно този месец ми "просветна"..
Иначе като малка винаги съм си представяла, че съм майка на 2 момиченца.
На мъжа ми в рода няма момиче в последните 3 поколения и радостта ще бъде Безкрайна
«
Последна редакция: февруари 17, 2011, 12:53:51 от Anichka
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #98 -:
февруари 17, 2011, 14:05:32 »
carlyangel от 14:40ч ми е часа. Не знам дали ще ме гледа на ехограф, но ако каже че трябва няма да се дърпам. А и не е ясно дали бебока ще се покаже, нали?!
Аааа, Ани не ме притесняват краката, каквато съм си такава. А и като се имала предвид че съм -10кг миналото лято даже си се харесвам
Аз за 2 години качих 20 кг и с диета и може би от нормализирането на хормоните успях да сваля 10 от тях, но забременях и другите 10 си останаха. Но като родя живот и здраве ще свалям тези от бременноста и другите 10кг
Предупредила съм ви че съм пухче, няма да ми се смеете
А ти името, което сте избрали ще го споделиш ли?
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #99 -:
февруари 17, 2011, 14:43:49 »
Аничка, да вече другият месец трябва да го видим, но тъй като моята лекарка не иска да го гледа всеки месец, защото според нея не било хубаво, съм решила да ходя на 3 Д!
Днес на обед си взех резултатите от изследванията - всичко е супер и е нормално, и генетичните и тези за хемоглобина са с добри резултати. Може би този световъртеж е нормален, но на моменти направо ми става черно пред очите, е, ще търпя, няма начин, щом е за бебчето на всичко съм готова
Активен
mariestrellas
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #100 -:
февруари 17, 2011, 15:09:58 »
Здравейте, бъдещи мами!
И аз бях на ФМ вчера, казаха ми, че всичко е наред и в нормата като за 17 седмица. Кръвното ми беше 120/80, както винаги досега, качила съм 2,5 кг от началото на бременността, още не ми личи, че съм бременна, защото междувременно отслабнах, а и структурата ми е такава, че винаги съм имала малко коремче.
Вчера ми взеха кръв и за биохимичния скрининг за генни или хромозомни изменения, надявам се да не са лоши, резултатите ще излязат най-рано в началото на следващата седмица.
Не ми казаха нищо за пола, макар че всички сме се настроили за момче, но за мен реално е все едно, искам детето ми да се роди живо и здраво, а каквото дойде, ще бъде добре дошло. Всички в къщи го очакваме с много обич и се надявам да няма проблеми.
Имаме вече имена и за момиче, и момче, и двете се появиха в сънищата ни, колкото и странно да звучи, мъжкото име го сънувах аз, а женското - мъжът ми.
Исках да попитам какво ви е мнението за избор на добър и внимателен специалист, който следи бременността ви. Имам проблеми от началото на бременността с този прословут избор, защото въпреки че попадам на много добри специалисти, всички досега бяха много груби, не са ми обяснявали нищо и не са ми давали консултации, когато ми се е налагало. Резултатите от прегледите и изследванията не ми ги връщат и вечно казват, че всичко ми е ок, дори и да имам оплаквания, което е малко притеснително в моя случай заради хормоналния дисбаланс, който беше причина за кръвенето ми във втория месец.
Моля ви, препоръчайте ми добри и внимателни специалисти, ако имате представа как и къде мога да сменя лекуващия си лекар с друг. Може би проблемът е, че съм регистрирана по здравна каса, а всички искат пари, следователно обръщат повече внимание на онези, които имат повече възможности да си плащат.
Предварително ви благодаря и ви желая много радостни дни с вашите коремчета, да нямате проблеми по време на бременността и да се наслаждавате максимално на всичко положително за вас през този толкова деликатен период!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #101 -:
февруари 17, 2011, 16:37:06 »
Момичета, току що се прибирам от лекар. Гледаха ме на ехограф и ми казаха пола.
МОМИЧЕ!!!
Мъж ми малко се разочарова от новината, но да се надяваме че ще му мине бързо
Лекарката беше доста категорична, бебето беше се разкрачило много смешна поза беше заело, с едно подвито краче и едно изпънато. Лекарката гледа, гледа и вика: Ми така като гледам нищо не виси, момиче ще е! Много съм щастлива, ще видим другия месец на феталната морфология какво кажат, но тя изглеждаше доста сигурна, че ще е момиче.
mariestrellas за кой град питаш за специалист? И какво точно имаш предвид? Аз ходя на женска консултация и при една лекарка в частна клиника от време на време, на 2 месеца 1 път. Но при нея си плащам, ако искаш по здравна каса може би на ЖК трябва да се запишеш, но не знам колко е добре за теб, защото все пак бременноста ти малко по-проблемна. Сега като прочетох за твоето кръвно се сетих да ви кажа, мериха ми сега кръвното и го искараха 100/60 и лекарката вика: Ми нормално, и по-ниско ще става. И аз се облещих
Много съм щастлива момичета, исками се да кажа на целия свят новината. Дано моята емоция се предаде и на вас и да сте толкова щастливи колкото съм аз в момента.
Активен
kamger
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #102 -:
февруари 17, 2011, 16:41:59 »
Здравейте мили бъдещи мамчета,
Радвам се да се присъединя към вас и да обменяме,споделяме информация и проблеми.Ние сме с термин 11.08.2011 г.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #103 -:
февруари 17, 2011, 19:22:37 »
Ели,
,честита девойка
Сложила съм ти
на 1
-ва
страница!!!
kamger
, добре дошла, добавих те на началната страница!!!
Момичета, аз утре в 12,00ч. съм на преглед - ФМ, моля да ми стисклате палци
Ще ходим заедно с Коско, много иска да види бебето, и родителите ми, които се вълнуват колкото мен, разбира се и таткото ще дойде!!!
Денис иска да идва на всеки преглед, но като няма кой да гледа Коско - аз си ходя сама
Та, така за сега това от мен
Лека вечер на всички - утре ще се отчитам
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #104 -:
февруари 17, 2011, 19:56:29 »
Капризче, панделки ще връзваш значи
на таткото бързо ще му мине, а ти мисли какво да правиш виното
Активен