Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 17:32:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011  (Прочетена 178086 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: януари 20, 2011, 20:36:56 »

Аничка, аз никаква мускулатура на корема нямам, даже обратното. Леко съм си пухкава smile Не знам защо си втълпих, че трябва да усещам бебето... Но нали знаеш, човек като си навие нещо на пръста и може да изпадне в малоумие в даден момент... blush blush blush

mariestrellas мен ме викат на консултация веднъж месечно. Ако си била в края на декември може би тези дни пак трябва да отидеш. Знам ли и аз... Защо не питаш лекарката си?
« Последна редакция: януари 20, 2011, 20:40:33 от Капризче » Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: януари 20, 2011, 21:13:45 »

нищо де, Капризче, това са бели кахьри - нали сте видели бебчето smile радвай се, че има кьде да отидеш да го видиш, когато пожелаеш smile
да и тук прегледите са ведньж на месец до третия триместьр, след това - на всеки 2 седмици. При нормална бременност има само 2 видеозона.
При мен се получиха малко по-начесто прегледи, защото при предишния ми екип, докторски преглед и преглед на видеозон са в 2 отделни часа, тьй като доктор не гледа на видеозон. След това смених екипи...
Но поне организацията е желязна - при излизане винаги ти дават час за следващ преглед и ти си знаеш.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 20, 2011, 21:18:45 »

... мен ме викат на консултация веднъж месечно.

И аз съм така!!! good

Браво на Булечка, че отсрами темичката с пьрвата снимка на коремче smile Супер си, Булечка! good

Много благодаря give_rose give_rose give_rose
От къде може да купи този колан и колко струва? Много ми допада good
А може ли да си го направим сами pleasantry
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: януари 20, 2011, 21:31:29 »

Butterfly, в Австия колана се нарича Bauchband. Продава се в най-различни цветове и е един размер. Моят е двоен комплект (черен и бял) за 15 евро от памук и ликра. Със сигрност, можеш и ти сама да си ушиеш такова нещо. Върти ми се в главата, че май в местния ДМ съм мяркала такива, значи и в ДМ в България трябва да ги има.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: януари 20, 2011, 21:40:31 »

Коланьт го купих от магазин с име Таргет, които е често срещан тук. Представлява нормално стегнато трико без шевове отстрани, само отдолу и отгоре има. Височината е около 40см. За ширина - има няколко размери. Аз си купих S.
Дали може да се направи - бих казала да, ако вземеш стегнат потник, от тип безшевен, или стегната тениска, отрежеш горната част и я порьбиш. Ето различни цветове и пози:
http://www.amazon.com/Baby-Be-Mine-Maternity-Belly/dp/B000NDCHPA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1295551676&sr=8-2
Частта, която се вижда от колана по-скоро изглежда като тениска. Цената му е кьм $17, докато дьнките за бременни започват средно от $35 до $100.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: януари 21, 2011, 17:09:12 »

Благодаря за отговорите и поясненията, момичета!!! give_rose

Да, наистина бих могла и аз да си го направя този колян blum както и платката, която е за разширяване при копчето!!! good
Когато направя нещо ще споделя good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: януари 23, 2011, 14:29:15 »

Лелееее, какво затишие е тук blum
Дано е пред буря от хубави новини good

Ето ви един забавен линк, на мен третата фраза най-много ми харесва!!!
Активен
BuB4eto
Ентусиаст
**
Публикации: 59

„Истинската цена на любовта е любов“

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 24, 2011, 20:18:45 »

Здравейте, мами  give_rose

Дойде време и аз да се похваля  pqz , моят термин е на 1.08.2011г.
В началото дори се чудех, дали наистина съм бременна, макар че и доки го потвърди, но...трудно ми беше някакси да го осъзная. За мое щастие нямах и нямам никакви неприятни признаци и не усещам нищо, но в момента в който видяхме бебчето на екрана усетих, че наистина ще ставам майка, а колко съм си мечтала за този момент pqz
Пожелавам на всички леко бременеене и още по-леко раждане, на всички които които бебеправят пожелавам успех и скоро да се похвалят тук  girl_wink

Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: януари 26, 2011, 19:53:03 »

добре дошла BuB4eto give_rose, лека и безпроблемна бременност ти желая!

при мен нищо ново за сега - в сьбота спуках капиляр в дясното око и сега сьм като дявлоче. не ме боли, просто изглеждам   bad diablo
все още сьм в лоши отношения с настроенията.
пьк мьжа ми реши, че сьм ядяла много месо и взе да ме ограничава smile вместо да ми спре филията хляб на закуска, но нищо поразбрахме се уж.  pleasantry
« Последна редакция: януари 26, 2011, 19:55:42 от Anichka » Активен
mariestrellas
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #69 -: януари 27, 2011, 14:33:41 »

Добре дошла на Bub4eto и от мен! Аз исках да дам отчет за резултатите от моите изследвания. Днес бях на консултация, всичко е наред и нещата са ми в норма с последния биохимичен скрининг. Следваща консултация след две седмици и половина. Много се успокоих, защото не знаех какво става, но като ми казаха, че всичко е наред и в нормата, ми се искаше да литна от щастие.  yahoo
За настроенията и при мен няма спасение, но засега нямам проблеми в семейството, по-скоро на работа, но се опитвам да се самоуспокоявам и да не обръщам внимание на интриги, за да не се ядосвам и притеснявам излишно. На всички бъдещи мами тук желая хубави и здрави бебенца!  smile
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 27, 2011, 16:11:14 »

Mariestrellas, Браво!!! Bravo
Лети бе, лети girl_wink danceg
Ех, че хубав ден give_rose
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: януари 31, 2011, 20:31:07 »

Ауууу, ама тук никой не пише!!!

Защо така, момичета?
Активен
mariestrellas
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #72 -: февруари 01, 2011, 16:33:44 »

Здравейте, мами!
Аз съм болна, с гаден грип и не мога да пиша от няколко дни, но следя всичко, когато мога. Пазете се от тези грипове, ужасни са! Поздрави и галки по коремчетата на всички!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 02, 2011, 12:04:28 »

Здравейте сладки! Аз не съм писала, защото бях зверски болна. Гинеколожката много много не ме отрази и съм много разочарована от нея. Добре че беше личната лекарка, защото иначе не знам какво щях да правя. Прати ме и на гинеколог да видят бебока, за да е сигурна че всичко е ок, той пък се падна един арогантен тип, който ме психира че от грипа имало много смъртни случаи на на неродени деца и аз изпаднах в истерия на 40-те ми градуса температура с които бях. АБе ужасно беше просто, добре че накрая бебето си беше добре и моята температура спадна след ден два. Дано да нямаме повече проблеми.

mariestrellas поздравления за добрите резултати и дано скоро се оправиш от грипа!

Танче, как си ти?

Аничка, как са настроенията? И окото?

Бубчето, добре дошла! Лека бременност!
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: февруари 03, 2011, 22:47:41 »

здравейте, дами  give_rose

Искрено сьжалявам Капризче и mariestrellas, че грипа не ви е подминал. Дано да сте по-добре скоро и това само да остане като неприятно преживяване.

Другите, как сте?

Ние сме добре. Моето око си е все с крьв. Вече не ми прави впечатление. Настроенията си мисля, че са доста по-добре. Вьзобнових четенето на книги за бебчето и някакси се прехвьрлих в друг свят.
На предлед сьм вьв вторник. Само ще ме мерят, взимат крьв и урина. Все още нямам документите от старите доктори sad Дано до понеделник да успея да ги взема, за да не ми правят всичко наново, защото аз ще трябва да си плащам, а това няма да ме зарадва изобщо.

Аз усещам едни пулсации, но не са нищо като това, което сьм чела/слушала от приятелки. Не мисля, че е бебчето, а може би моята фантазия.
Момичета, няма ли някой да се похвали с пол? Вече сме повечето в 15-16 седмица и определено може да се види какво има на бебчетата между крачетата:)

Срещах се с моята приятелка, която ще ми организира бебешкото парти май месец. Обсьдихме доста детайли и този факт сьщо ми подобри настроението. Не всичко ще е перфектно, но все пак сме с бюджет.
Аз имам вече за мен разумен списьк за нещата за бебето (имам впредвид получи няколко редакции). Ще уточнявам някой неща тепьрва, но като цяло имам една добра идея какво ще се купува...Извинявам се, ако  Offtopic

Пазете се smile
Един зимен поздрав от снежно Чикаго и лудата буря, която ни врьхлетя с 50км/ч вятьр, грьмотевици и сняг

« Последна редакция: февруари 04, 2011, 00:52:53 от Anichka » Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: