Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 18:21:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011  (Прочетена 178324 пъти)

Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #375 -: юни 13, 2011, 04:09:17 »

Момичета страхотни са ви нещата, ние още нямаме дрешки и глезотийки, само кошара и количка. Скоро ще започнем и ние да обикаляме smile те бабите са толкова нетърпеливи особенно моята мама, че съм сигурна че вече е обикаляла по бебшките магазини  blum
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юни 13, 2011, 05:00:16 »

Капризче и Катето, много се зарадвах, че споделихте покупките си  give_rose Страхотни са  heart
Нали знаете, че чуждото е по-интересно и аз си харесах всичко от вашите неща   Girl_hide

Ивето, сигурна съм, че като мине сватбата и малко се поуспокоят емоциите, ще се съсредоточите над покупките.  Wink
Благодаря за комплиментите за нашите подаръци  blush Надявам се скоро да Ви покажа и другите бебешки продукти.
Ние също ще имаме много неща дадени от приятелки - при нас пък шезлонга ще е син, както и коритото, люлката зелена - обаче цветовете най-малко ме притесняват. За мен важното е беба да й харесва в шезлонга, а не цвета му.

Капризче, права си, че 9 месец е 5 седмици - 36,37,38,39,40  - ето и една снимка:

В твоя случай според мен влизаш в 36 седмица на 22.06
Виж линка тук според твоя термин: http://www.pregnology.com/pregnancy/07/20/2011
Започни да броиш от зад напред - имай впредвид, че последната седмица не са я изписали в линка, който ти пускам.
Капризче, ако си секцио, Вие ли ще си изберете дата или е 1 седмица преди термин? Какво стана с мъдреца?

Аз ще работя живот и здраве докато не получа контракции за раждане, не ми се спукат водите или до датата за секцио. Само да издържа. Ще издържа няма къде да ходя. Края на юни месец такъв план съм теглила с едни бебешки курсове, едни чудеса, че като го споделих с мъжа ми и той  Oh my ...
Планувам юли да си почина малко  pleasantry и ако не ме режат много искам да родя началото на август  Girl_hide При мен плановете никога не се изпълняват за съжаление, така че аз си мечтая, каквото стане се адаптирам според ситуацията. tease
« Последна редакция: юни 13, 2011, 05:39:36 от Anichka » Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юни 13, 2011, 11:17:43 »

Иве, вие имате много време още. А и сватбата е на дневен ред. После ще показваш и ти покупки smile Ние сега чак средата на 8-мия взехме да пазаруваме по-активно. И свеки ми праща снимки на дрешки, които е купила, толкова са сладки... Направо ми иде да я разцелувам тази жена, страхотни неща избира. И това, което ми харесва в нея е че първо отива в магазина, харесва някои неща, снима, после праща и ако аз харесам, купува. Много е съобразителна, не като повечето, купува без да иска мнение...

Ани, аз вчера като си зададох въпроса за 9-тия месец и се поразрових из нета и сама стигнах до извода че ще би трябвало на 22.06 да го започна. Не знам защо си бях решила, че 15-ти е датата и малко се бях притеснила, че нямаме още матрак и нещата за болницата, но сега ми е по-спокойно.

За секциото: по принцип се прави около 10 дни преди термина. Аз си избрах 11.07 като дата, 9 дни преди термина. Разбира се зависи как се развива бебока и дали ще е готов за тази дата... Днес ще го коментираме с лекаря, основно решението ще е негово...

Мъдрецът се оказа възпаление на ставата на челюста. Мазах с гелове разни отвън и  отвътре и днес за първи ден не ме боли. Надявам се да премине и това...

С тази работа, толкова ме е яд, че няма да имаш време за почивка. Дано поне юли успееш наистина да си починеш малко и дано плана ти за раждане в началото на август се сбъдне smile Една малка лъвица ще си имате smile
Активен
deyzy1
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #378 -: юни 13, 2011, 14:52:33 »

здравейте щастливи мами и бебоци  heart
страхотни покупки имате, а ние още нищо не сме купували а и време не остана  shok
аз май не можах да се похваля,че преди месец освен новия апартамент правихме и сватба   heart .беше много скромна 10 човека, и за наше съжаление без родителите (ние живеем в Чехия от 3 години). кумовете ни подариха креватче- много е готинко,много ми хареса.после си взехме и количка. това са всичките ни покупки за сега. след седмица майка ми ще ни идва на гости и да помага малко като дойде бебчо, тя е накупила цял чувал с дрешки и бебешки работи,но ги пази в тайна; прабабата е наплела костюмчета за една година занапред blum
А за багаж за родилното не сме гласили,защото тук те ти дават списък,който трябва се набави- така че като ми го дадат ще падне голямо бягане.....
утре съм на преглед, после ще ви пиша как сме с бебо  heart heart heart
приятен ден на всички изпълнен с много усмивки heart give_rose
Активен
BuB4eto
Ентусиаст
**
Публикации: 59

„Истинската цена на любовта е любов“

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юни 13, 2011, 16:05:37 »

Привет момичета  give_rose

Аничка , бебешорските нещица са страхотни. Като гледам вече сте готови да посрещните малката госпожичка.

Капризче , радвам се, че няма да вадиш мъдрец, макар че няма нищо страшно. Миналият месец аз си извадих единия и ми казаха, че упойката не е вредна за бебока, та се навих. Наистина имаш късмет със свекърва си, това е много рядко явление  good

Кате и вие сте напреднали доста. Ние също ще вземем посочените от теб неща от приятели. И за наше щастие ще са нашият цвят, не че има голямо значение за мен, но е приятно като има съвпадения  girl_wink

Дейзи , честит ви дом и поздравления за сватбата  Party time

Иве как е настроението? Да се наслаждаваш на всяка секунда от сватбеният ден, че много бързо минава всичко, за съжаление  sad

Аз съм си още със малкото покупки от миналата седмица и съм на нисък старт за оставащите нещица. Вчера най-сетне тати боядиса стаята за бебо. Стана много хубаво, доволна съм от избора на цветове. Ние сме на тема мечо пух (много исках да е на Том и Джери, но за съжаление намерих само фриз  sad  на тях). Много е традиционно, но пък е много забавно и весело. Утре смятам да мина да поръчам перденцата, а до края на месеца трябва да ни доставят и мебелите. Като наглася всичко ще снимам и ще ви  покажа. Дрешките не съм снимала, защото са около 15 боденца и костюмчета. Като цяло много малко, но искам като ги изпера да си ги подреждам във скринчето, а не пак да висят по легла и чанти.
Момичета утре сме на преглед на 4Д и нямам търпение да си видим малкия гимнастик  yahoo yahoo yahoo . Много шава и по цял ден прави нещо, но пък вечерта се успокоява и спинка със мен. За сега се разбираме за съня хихи да видим след месец и половина.
Аз за болницата не съм приготвяла нищо, макар че те дават всичко, единствено аз ако искам нещо да си взема - хигиенни принадлежности и джапанки за баня. Болницата е частна, но работи със здравната каса и от 1 юни зарадваха всички бъдещи мами със новината, че нормалното раждане ще е е със безплатен престой  danceg danceg danceg http://www.saintsofia.com/  ето това е болницата (който е от Бургас знае за Девата)

Спокойна вечер на всички мамчета  Dance2
« Последна редакция: юни 13, 2011, 16:09:36 от BuB4eto » Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #380 -: юни 13, 2011, 16:27:27 »

Здравейте момичета  smile
BuB4eto настрението е супер, спокойна съм за сега smile Утре сме на лекар да ни мерят и кръв ще давам за диабет и т.н. пък и да ми е спокойно покрай сватбата  smile
deyzy1 честито за сватбата   wedding дълъг съвместен живот ви пожелавам и бебето много да ви радва и лек финал разбира се smile

Утре като се прибера от доктора ще пиша как е минало и какво е казал. Приятна вечер от мен  give_rose
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юни 13, 2011, 17:35:58 »

Deyzy, честита ти сватба. Много, много любов ви пожелавам smile

Бубчето, ти си от любимия ми град Бургас heart Аз като бургаска снаха съм много привързана към града и нямам търпение всяко лято да дойде и да искарам поне 2 седмици там. Нямам търпение да дойде септември с мъж ми и бебока да се отправим натам. Ако дойдем задължително ще ти пиша да се видим smile

Моят преглед днес мина добре. Всичко е ок, имаме си вече дата за секциото- 11.07.11 smile Доволна съм от отношението на лекаря, миналия път малко ме стресира, но сега беше много по-весел и сговорчив. Обсъдихме как протича секциото, говорихме за упойките, реанимацията, раздвижването и всичко свързано с операцията. От утре започвам запис на тонове 2 пъти седмично и това е. Прегръдки на всички и до скоро!
Активен
Lina81
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #382 -: юни 13, 2011, 20:27:47 »

Здравейте,всички!Страхотни покупки,завиждам ви,аз засега имам една шапка и едни чорапки,но имам време.На Капризчето и завиждам благородно за свекървата:))).Ние поне с ремонта сме готови,харесала съм легло,количка и смятам тази седмица да си я вземем,макар че майка ми се противи че било рано,но какво да се чака още.
Аз да ви кажа съм горе долу добре,4 дни не бях на работа и краката ми грам не са оттекли,явно си е от стоенето на едно и също място 10 часа.Пуснах си и изследвания за скрития диабет,но чак другия вторник ще се върнв доктора за да ми ги разчете,ако на някой му говори нещо ( 0мин - 3,60мин-8.9,120мин-7.8 ).
Проблема ми са хемароидите.В интернет пише ,че са белите кахъри на бремеността,но хич не ми е бяло и розово последните 3 дни.Не мога да седна,не мога да вървя,ужасна работа.Засега само се мажа с някакви мехлеми,свещички да видим кога ще свърши тази неприятност.Някой ако е пострадал и ги успокоил по някакъв начин,моля нека сподели:)
Хайде приятна вечер:)
« Последна редакция: юни 13, 2011, 21:03:47 от Капризче » Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: юни 13, 2011, 21:18:56 »

Лина, първата ти проба е ок, даже е доста ниска( трябва да е до 6). Втората до колкото си спомням трябваше да е до 8.9, а третата до 7.7, но това го казвам по спомен. Мисля че при теб всичко е ок. Пак казвам, това е по спомен, лекарят най-точно ще ти каже какво е положението smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #384 -: юни 14, 2011, 10:16:02 »

Здравейте момичета от мен  give_rose
преди малко се върнах от доктор, бебо е супер развива се перфектно, всичко си му е нормално blum Главичката ни е 7 см., крачето 5см. и тежи 1100гр., коремната ми обиколка 99см.  yahoo много съм щастлива smile Взеха ми кръв за диабед и до края на седмицата резултати ще има, но продължавам да си пия хапчетата  angry няма начин. Това е за сега от мен.

Хубав ден ви желая blum
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юни 14, 2011, 11:20:52 »

yahoo Ивееее мила радвам се много се радвам че сте добре  give_rose А сега ти пожелавам да се наслаждаваш изцяло на сватбата си  girl_wink целувкиии
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #386 -: юни 14, 2011, 15:24:44 »

Кате благодаря мила give_rose за всички пожелания, ще се насладя максимално вече всичко е на 100% готово и съм  yahoo yahoo yahoo целувки и от мен
Активен
deyzy1
Новак
*

« Отговор #387 -: юни 15, 2011, 12:36:06 »

здравейте мамчета Wink
вчера бяхме на преглед и всичко ни е ОК,много сме щастливи и игриви tease
Благодаря на всички за пожеланията heart
Иве желая ти най-страхотното прекарване на този незабравим ден и много много любов.  give_rose
приятен ден good
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #388 -: юни 15, 2011, 12:54:30 »

deyzy1 благодаря ти мила give_rose радвам се че сте добре с бебока само това да се чува smile
Активен
deyzy1
Новак
*

« Отговор #389 -: юни 19, 2011, 18:29:04 »

здравейте момичета Wink
имам един ужасен проблем  cray днес си счупих зъб  cray cray cray и трябва да се вади,но без упойка не знам как ще стане, а много ама наистина много ме е страх от зъболекари и какво ще правя не ми се мисли! от друга страна не искам точно на края да тормозя бебо...........какво да правя  cray
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: