Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 16, 2025, 12:55:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Всичко,което ни интересува за бебето и детето" 4  (Прочетена 161558 пъти)

emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 03, 2011, 12:36:59 »

И това ще пробваме  smile
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: март 03, 2011, 21:54:34 »

Имам въпросче към тези, които имат госпожици - на каква възраст им пробихте ушите и как реагираха, че се чудя кога да направя и тази работа?
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: март 04, 2011, 11:41:20 »

Вили ще чуеш различни мнения. Аз например се каня да го направя до няколко дни, т.е. 25 март, нали тогава се пробивали бъра-дъра и аз не знам, но не ми пречи да се съобразя с тази "традиция'  blush Има и пробити на 5-6м. има и по късно, аз все си мисля обаче че ако тая година не ги пробия после няма и да мога, защото ще е по голяма, повече ще разбира  pardon
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 04, 2011, 12:02:28 »

Да, Гери, така е всеки си има различно мнение. Аз например, имам една приятелка, която казва, че нямало да и ги пробива, тя сама да решала кога иска. Ама аз не мисля, че едно малко дете ще иска, най-малкото, защото ще го е страх. А свекърва ми е жена на почти 60 год. и все още не са и пробити ушите и я е страх, колко пъти сме я карали, не ще.
Иначе и аз знаех за този ден, ама се чудих точно кога беше, че то наближило  blum. Може и аз да се престраша и да отида тогава да и ги надупчат, ама се притеснявам, че няма да стои мирно, то почва въртене, чудо, само да и се доближи нещо до лицето. На една приятелка на детенцето и бяха пробили на едното ушенце супер накриво дупката, та се наложи наново. А иначе трябва да се поинтересувам къде пробиват - в козметичен салон ли, в кабинет ли някой  crazy
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: март 04, 2011, 12:07:27 »

Рая беше на 8-9 месеца когато и пробих ушенцата.Не само от хора ами и от различни лекари чух различни мнения - ходех при 3-ма и тримата ми казаха различно, единия била малка, другия била голяма, третия пък ми каза че трябвало да сяда (това така и не го разбрах какво общо има с пробиването на уши).Общо взето Рая не разбра какво става, тя гледаше с интерес какво се прави покрай нея smile и изобщо не проплака. Така, че Вили, Гери ти е казала ще чуеш доста различни мнения вече ти сама си решаваш кога да и ги пробиеш.
Вили сега видах че си писала, аз незнаех за тази дата може ли някой да ми каже защо точно на 25 март  pleasantry Аз ходех при един лекар, един зъболекар и в козметичен салон, ама на тия козметички аз като че ли им нямам много вяра незнам защо.Навсякъде се работи с пистолет, ама като че лекарите по си знаят от работата.
Активен
emili85
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 04, 2011, 12:10:30 »

Ивон беше на 5 месеца когато й ги пробих и нищо не разбра какво става. Алекс сега мисля да и ги пробивам, докато и тя не разбира, а и да я заболи да сачетаем болката с тая на зубите да не реве отделно  blush
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: март 04, 2011, 16:39:10 »

Аз пък си мисля, Ралица като   прояви желание-тогава...Аз проявих такова на 6 г.. Въобще не отдавам значение на това, когато поиска...
« Последна редакция: март 04, 2011, 16:41:40 от m_eleva19 » Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: март 04, 2011, 18:39:45 »

И аз май ще действам на 25 март - Благовещение,скоро разбрах,че това е най-добрият ден за пробиване на ушички,но ще се доверя за лекар good
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: март 04, 2011, 18:46:50 »

Диде това било най подходящия ден (25-ти март Благовещение) защото се счита че раните зараствали най бързо на този ден  Wink

Значи Вили, moyra и аз ще пробиваме уши на 25-ти март  blum Вили аз не знам къде дупчат трябва да проверя, преди имаше една жена дето само това правеше, ама е затворила ателието....  crazy
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 04, 2011, 23:25:53 »

Май и аз се навивам за 25-ти, така че може да сме 3  blum. Ще проуча и аз въпроса къде точно да го направя, но ми се ще и на мен да е лекар, ще питам една приятелка къде води детето си. Wink
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 05, 2011, 00:13:57 »

Гери мерси че ме светна, уж в църковен магазин работех а бях изключила че тогава е Благовещение  funnytooth, но сериозно знам за поверието на самия празник, но незнаех че тогава е удачно да пробиване на уши.
Активен
emili85
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: март 05, 2011, 07:46:12 »

Гери, аз на Ивон ги пробивах във Враца в фризьорски салон имаше и солариум и пробиваха уши, но незнам дали все още съществува, но и за Монтана пак в такъв салон пробиват, така че попитаи в подобни, а за лекар,  при какъв според вас трябжа да се попита  blush
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: март 05, 2011, 11:40:23 »

Emili85, аз ходих при лекар уши,нос и гърло.Тук в Сливен почти всеки такъв лекар пробива и уши, а също и някои зъболекари.
Активен
emili85
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: март 05, 2011, 11:49:31 »

good ще разпитам
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: март 05, 2011, 12:49:10 »

Имам въпросче към тези, които имат госпожици - на каква възраст им пробихте ушите и как реагираха, че се чудя кога да направя и тази работа?

Аз си пробих ушите на 25 biggrin. Няколко дни след Благовец беше, под натиск на колежките ми, които ми подариха златни обици без да забележат, че нямам дупки! Според мен е по-добре момиченцата сами да решат кога искат да си пробият ушичките. Таман ще спечелите две дупки преди пъпа, езика и не знам си какво  danceg
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: