Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 11:59:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 13
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 13 (Прочетена 204410 пъти)
matsinka
Сватбен ГУРУ
Отг: "Покупки за бебето и детето" 13
«
Отговор #345 -:
март 02, 2011, 18:17:48 »
Мами,ние си взехме столче за кола.По принцип нали дават тези кошници да се ползват до 9-тия месец,но при нас поне не става.Дребчо се сърди и хленче и иска да гледа света около себе си ,а и как иначе ние сме токова често на път.Та се чудих между Макси кози Приори и Тоби пак на Макси Кози.Защото първото е около 120 € ,а второто около 260 € .Затова решихме да ги проуча и да вземем 2 ра ръка .Разликата заради която се двоумих е че едното има 4 позиции а, другото 5.В крайна сметка взехме друго Be safe izi . Нямах идея ,не ги бях чувала,но затова пиша поста си, да ви ги похваля.Вчера го монтирахме в колата и през цялото време докато пътувахме ,все едно нямахме детенце с нас!! Има 4 положения,като при 4-тото е легнал за спане.Не е като в кошницата,но е доста легнал.На Приори според мен легналото положение е "седнало под наклон",докато тук ми се вижда доста легнал!Много сме доволни!Гледах ,че и АДАЦ-е също са го тествали.
http://www.bebe-best.com/besafe-stoltche-za-kola-izi-comfort-x3-18kg-col66-p-17537.html
«
Последна редакция: март 02, 2011, 18:20:55 от matsinka
»
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #346 -:
март 02, 2011, 19:50:44 »
Според мен най-хубавите столчета са на Recaro. Кошницата ни не е такава, защото още лапах мухи и не се бях ориентирала
. За жалост те си държат цените и втора ръка да са ...
Днес ходихме до паспортното и магазина на quinny на Крум Попов е целия облепен в надписи "намаление" "разпродажба" и т.н.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #347 -:
март 02, 2011, 19:57:55 »
Точно така, Капризче - Hauck е главната фирма, а Icoo е дьщерната.
Тук тепьрва навлиза Icoo , Hauck няма изобщо. Icoo Pacific я намерих само на 1 място за сега, като работи магазина от понеделник до петьк от 9 до 5. Ще трябва да си вземем отпуска с мьжа ми, за да я видим...Звучи ми тьпо, но е факт.
Мога да ти споделя какво сьм чела като ревюта за Hauck Malibu (от английски сайтове) и какво четох за Icoo от тукашните.
За малибуто - получаваш това, което плащаш - не можеш да очакваш за тези пари да получиш качеството на скьпа количка. Четох за изкривяване на шасито.
За Icoo - вьпреки, че е немска количка, сглобявана е в Китай (мен това НЕ ме притеснява изобщо). Проблемьт, който виждам в модела Pacific е, че не можел да се сваля десена за пране (това не е практично). Четох сьщо, че материята миришела неприятно (на живо ще разбера дали е истина). Като сложиш бебето в изцяло легнало положение коша ставал нестабилен и се накланял кьм главата като пьрзалка + е плитьк.
Иначе тук Uno мога да намеря за $299, а Pacific за 365, което е под 400 (за мен разумна цена)
Капризче, гледала ли си Xlander - много майки напоследьк чета в бг форуми, че са с такива? Какво мислиш за Peg Perego Uno - познаваш ли някой с такава случайно?
Аз сьщо не отхвьрлям варианта по-скьпа количка, купена втора рька. Всеки ден проверявам обявите тук за нещо, което ще ме грабне.
Pacific поне тук по описание от сайтовете има пьлно легнало положение. На живо след като я видя ще мога да споделя дали е така.
Много тьпо с тези наличности. Тук има по 5 модела в магазин. Всичко друго е онлайн..Ходи си представяй...
Ще се радвам да споделиш мнението ти за Icoo Pacific, ако успееш да я видиш на живо.
«
Последна редакция: март 02, 2011, 23:11:39 от Anichka
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #348 -:
март 03, 2011, 11:52:11 »
Anichka, гледах X-Lander, много ги харесах като ги гледах в нета, но на живо ми се сториха едни тежки, не особено компактни, нестабилни. Това си е моето усещане за количката, иначе много жени са доволни от нея. Другата количка, която видях и страшно много ми хареса беше ABC Design Mamba:
http://www.novobebe.com/abc-design-mamba-bebeshka-kolichka-lilavo-cherno-bg-1399.html
Иначе да ти кажа и аз в нета много неща четох за различните колички, освен това чух съвсем противоположни мнения за същите колички от мои приятелки. И вече наистина не знам какво да купим.
Активен
rosit@
«
Отговор #349 -:
март 03, 2011, 23:09:24 »
Момичета,искам да ви попитам на кои колички казвате тип чадър и тази,която Бастет е показала,модела на Quinny колко лв е в Бг?
Активен
Gergancheto
«
Отговор #350 -:
март 04, 2011, 10:00:48 »
Роси
http://bebeshki.wordpress.com/2010/07/07/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D1%82%D0%B8%D0%BF-%D1%87%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80/
От къде тоя интерес към количките, да няма нещо,а-а-а??
За Куинито не знам, не видях за кой модел питаш но като цяло не са евтини колички
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #351 -:
март 04, 2011, 12:32:40 »
Цитат на: m_eleva19 в февруари 24, 2011, 21:58:37
Нещата са страхотни, но мое мнение...дрешките за новородено е по-удобно да са с закопчаване отпред, а не през главата, защото тя е нестабилна и се обличат трудно, а и бебчетата се стресират...
С това съм напълно съгласна. Да не говорим, че и за родителите е по-лесно с предно закопчаване
Иначе,
Вени
, и аз купих две такива бодита на Дисни - страхотни материи и дизайн, но като са за новородени много бързо умаляват. Ако не ги облечеш първите дни, напълно е възможно да не и ги облечеш въобще, както стана при нас, и много ме е яд
По-добре акцентирай върху покупки за 0-3 месеца
Относно силикона и каучука, да, вярно е, че каучука по-бързо се изхабява, но знам и че той е по-подходящ като материал за новородено. По-нататък може и силикон
И аз имам един въпрос - от кога може да се слага музикалка играчка/ въртележка над леглото на бебето? Помня, че имаше някаква връзка със зрението и не беше препоръчително да се избързва, за да несе изкриви фокуса на погледа..? След месец ли, след два?
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #352 -:
март 04, 2011, 12:38:37 »
sunray, да ти кажа чесно и аз като ги гледам доста малки ми изглеждат а пише,че са за 3М, на др даже за 6М
луда работа.За сега спирам с покупките на боденца,че не знам младежа как ще върви с килограмите, но дано поне малко ги поноси тези,че да му се нарадвам
Относно твоя в-с, сори не мога да дам комп. отг. но си спомням,че новороденото вижда на 15см. таак,че в началото едва ли ще вършат някаква работа, освен ако има опция да пускш само мелодийката за да се унася.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #353 -:
март 04, 2011, 12:49:58 »
При нас дреб започна да вижда предмети в края на 1 вия месец.Играчката я сложих средата на втория месец.Но той едва 3 -4 месец почна да и се радва.Нашата е на Фишер преис с едни мечета,ами и до сега не го унася-ако е дори леко унесен като ги види и пощурява-рита,смее се ,скача.
Активен
КатиНка
«
Отговор #354 -:
март 04, 2011, 15:39:21 »
Мами, помогнете в избора на уолкър. Имаше някакъв модел, който правеше "щрак-щрак" заедно със стъпките на детето и така детето не пада и уолкъра "не бяга", но не помня коя марка беше. И като цяло, кажете вие на какво се спряхте, върши ли работа?
И ние взехме столче за кола Maxy Cosi и сме го инсталирали още в началото на годината. Бебо обича да седи в него, гледа си през прозореца, има функция за полулегнало положение като спинка, доволни сме.
«
Последна редакция: март 05, 2011, 01:29:53 от КатиНка
»
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #355 -:
март 04, 2011, 18:24:56 »
КатиНка
,ние имаме това 2в1 на Фишер-а,Мая го получи за рождения си ден,не се движи бързо,защото откъм главата е малко по-тежко.А от няколко дни се качва да го язди,има сладка музика като се натисне по нослето и е любимата играчка,много сполучлив уолкър според мен
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #356 -:
март 04, 2011, 22:06:26 »
Благодаря, Булечка!
Капризче, според мен изборьт на количка е в зависимост от това как вашето семейство ще я използва. За това и има толкова много различия в мненията. Щом х-ландера не ти е допаднал на живо, преминаваш на следващия модел. ABC Design-a ми допада на картинка поне. Само коша за 6+ е V-образен.
Тук не се предлагат доста от моделите, които ги има в Европа и аз нямам лични наблюдения.
Вчера Cinderella(Лазарина/Лина) е видяла тукашния модел на I'coo Pacific и нейното мнение е, че е една доста нестабилна количка, особено вьв вариант новородено.
Цитат на: ˙·٠Butterfly™٠·˙ в март 04, 2011, 18:15:22
но аз лично съм много доволнаот количката на Коско - "Пег Перего" Ария, една приятелка има "Пег Перего" Уно и също е много доволна, на Уно-то не ми харесва, че не е с цяла дръжка и е малко по-трудна за управление! Иначе нашата е много здрава количка, къде ли не сме я мъкнали и по какви ли не пътища съм я карала, няма мърдане, дано и с второто бебе издържи така!!! [/size]
Булечка, ако не се льжа, Peg Perego Uno е с една дрьжка, която се прехвьрля. Tази ли количка имаш впредвид в поста си или друга?
Кате, за сьжаление не мога да помогна с модел за walker. Единствено зная, че е хубаво детето да не се спьва в него, както и да е малко по-устойчив за подпиране.
Бих се радвала, ако някоя мама сподели опит с Пег Перего Уно. Благодаря предварително
«
Последна редакция: март 04, 2011, 22:18:48 от Anichka
»
Активен
rosit@
«
Отговор #357 -:
март 04, 2011, 22:36:21 »
Еййййй Герчо...много мерсаж за отговора!
За сега няма нищо ново при мен...но нали си имам племенник,та за него гледам!
А за Quinny питам точно за този модел,който Бастет беше показала...мисля,че беше Quinny Zapp Xtra.Понеже в ибей я намерих втора ръка на ниска и достъпна цена!
«
Последна редакция: март 04, 2011, 22:40:22 от rosit@
»
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #358 -:
март 05, 2011, 12:45:36 »
По-добре късно, отколкото още по-късно.. Та намерих идея как човек да си направи такова легло-co-sleeper, за каквото мечтаех отчаяно като пазарувах за бебето
http://www.ikeahackers.net/2010/05/co-sleeping-singlar-hack.html
В коментарите има съвети за допълнителна сигурност. Аз ще прескоча, защото някак си се надявам вече в обозримо бъдеще да намаля нощните хранения на по-малко от 3..
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #359 -:
март 05, 2011, 18:05:53 »
Цитат на: Anichka в март 04, 2011, 22:06:26
Булечка, ако не се льжа, Peg Perego Uno е с една дрьжка, която се прехвьрля. Tази ли количка имаш впредвид в поста си или друга?
Друга имам в предвид, може и да бъркам модела!!!
Аз лично много препоръчвам количката да е с цяла дръжка, много по-лесна е за управление!!! Поне от моят опит!!!
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...