Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 12:34:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 13  (Прочетена 204482 пъти)

bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: февруари 19, 2011, 00:36:10 »

Момичета, благодаря за полезната информация, която споделяте  give_rose
Minalina , страхотни са покупките  Bravo
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: февруари 19, 2011, 11:46:10 »

Леглото, което си показала, ми е голяма любов, но у нас няма място за него (т.е. има, но ще трябва да се примиря овално легло да стои в ъгъл), пък и цената мноооого ме спира.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: февруари 19, 2011, 13:35:00 »

За цената съм съгласна - плащаш голяма доза марка (затова и от количката им се отказах)  nea . Леглото го взех на промоция -30% и без приставката за новородено и удължителите за възраст 3 до 10 години (само то е 250 евро). И обиколката за легло не съм им взела, че нещо не ми харесаха десените (сега уж ще се мъча сама да си правя). Доколкото знам в България има като че ли повече избор откъм легла (поне тук във форума момичетата са показвали доста интересни неща). Тук нещо се излагат, та това най отговаряше на изискванията ми. Пък и държах на колелцата, че има двойна функция - можеш да си го полюшкваш и да го мърдаш с теб от стая в стая.  pardon
« Последна редакция: февруари 19, 2011, 21:26:43 от minalina » Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: февруари 19, 2011, 20:47:44 »

Ние днес ходихме до Джъмбо. Имаше доста дрешки за всякакви възрасти, на етикетите на всичко пише 100% памук. Цените са много приемливи, материите не изглеждат лоши, въпреки че пише, че всичко е произведено в Китай... Доста неща ми харесаха, и дрешки и чаршафчета, и одеалца... Въпроса е дали може да се вярва на етикета, че всичко е 100% памук?! Някоя от вас пазарила ли е от Джъмбо и имате ли отзиви за този магазин?

Ето и нашите първи покупки: http://misskapriss.multiply.com/photos/album/37/37
« Последна редакция: февруари 19, 2011, 21:15:35 от Капризче » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: февруари 19, 2011, 21:15:15 »

Капризче аз не има харесвам дрехите (за по големи дечица специално) защото са ми много накичени едни такива, направо кичозни повечето, но всички бодита и пижамки са ни оттам  good Някой казват че не са доволни, но аз лично страшно ги харесвам. Имай предвид че са им доста умалени, Диди е еднос равнително нормално бебе по отношение на мерките и винаги сме вземали от следващата категория, примерно на 2м. носеше пижамки за 6м., на 6м. за годинка и така... С две думи доволна съм  good
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: февруари 19, 2011, 21:23:18 »

На нас специално бодитата всичките са ни от Джъмбо, но в Гърция и даже са от каката и не са мръднали  good
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: февруари 19, 2011, 21:38:19 »

Аз също не харесвам дрехите в джъмбо,точно защото са натруфени,но наистина бодитата им са супер и трикото и като цяло,нито се усукват,нито се развличат.Скоро не съм ходила да накупя на Тео,но винаги когато ходя му взимам.Не съм виждала пижамите /голяма страст са ми пижамите значи и шапките/,трябва да обърна внимание като ходя.Да ви кажа тези дни влизах в GAP,и направо се влюбих в една пижама на черечета,ама момичета 70лв,егати пижамата.Ако ми гарантира че ще спи да ги дам,ама ама ако само се връти а не заспива не давам 70лв за пижама laugh
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: февруари 19, 2011, 23:07:55 »

Момичета, това боди(нали е боди това, че още не съм научила кое как се казва biggrin ) е точно от Джъмбо. Много симпатично ми се стори и доста изчистено според мен. Дрехите за по-големите дечица не ги гледах много, много честно казано, но сигурно сте прави. Според мен имаше не лоши неща като разцветки, чуденката ми беше за качеството, но щом сте на мнение че е добро, ще ви се доверя. Ще видя и по другите магазини какво е положението, но Джъмбо ми е удобно като локация, а и има доста неща, за това днес там отидохме.

Друго да ви питам, харесах едни чаршафки с бродерия. Мислите ли че продерията би могла да убива или дразни детето?

И последен въпрос, може би е малко  Offtopic Вие от кога започнахте да пазарите за бебоците? Майка ми като чу че сме купили нещо и изпадна в истерия почти. Какво било това пазарене, толкова рано било, не било на хубаво, не знам какво си било...
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: февруари 19, 2011, 23:32:09 »

Ами аз от 6ти месец почнах по малко да си купумвам.Единственото с което съм се съобразявала,нищо не вкарах в къщи.Така ми казаха,купувай си,но не го вкарвай в къщи.То и това са бабини дивитини,но аз не вкарах нищо и ги носех в майка.
За джъмбо,има колкото боклуци,толкова и готини неща.Аз от там си купих бодита,много готини цветни пеленки които постилям на дъската за повиване,за да не е на найлона направо,непромукаема пелена за леглото,хавлийка,възглавничка,кърпички за бърсане на муцката  и други разни аксусоари,но основните неща не съм ги взимала от там.Сега като се замисля,основните неща си ги поръчах от чужди сайтове.
За чаршафите с бродерия не мога да ти кажа,няма как да видиме бродерията,но ти прокарай ръка да видиш как я усещаш.
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: февруари 19, 2011, 23:51:14 »

Капризче,аз не съм се притеснявала да купувам рано,но така ми се стекоха нещата,че пазарувах основно с началото на 9м.
Купувай,когато ти се иска и пропускай да споделяш за това на по-възрастното поколение.
Много са ти готини покупките.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: февруари 20, 2011, 01:49:53 »

Момичета, прекрасни покупки сте направили за бебчовците.
minalina, леглото е страхотно, аз също много го харесвам, дано да е и много удобно за бебчо. Хубава количка сте купили, но аз лично съм си с две ръце за Stokke-то  pleasantry , като собственик на такава, много съм доволна, щом вече свикнах и да я свалям и качвам по стълбите, че доскоро не можех, ама си намерих един трик и сега е песен направо. А за пижамките виждам си говорите, дъщеря ми се роди на 01.06., от тези кадифени или велурени пижамки нямах, само памучни. В началото я обличах с такива, по едно време станаха непоносими жеги и си стоеше и спеше само по боди с къс ръкав, ама пък във Франция може и да не е чак толкова топло, за тук във Варна, просто нямаше кога да я облека с такава.
Капризче и твоите неща са супер. Аз вчера бях по лекари в София и набързо направих един тур в Джъмбо, сума ти боклучки накупих, та като цяло съм доволна от магазина, на едно място толкова много джунджурии и чудесии, че все нещо ще намериш за купуване. Хвърлих око и на детските дрешки, ама нещо не ми допаднаха на пръв поглед, ама не съм разглеждала много обстойно. Щом другите момичета са доволни, значи са качествени. А и аз, като цяло, май само от английските сайтове купувам, де да знам и аз, май въпрос на навик. Та, ще чакам да открият някое Джъмбо и във Варна, ама да видим дали ще ни огрее скоро  Wink
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: февруари 20, 2011, 07:48:33 »

Мен така ме прецакаха с покупките.. първо на първо, нямах много време докато бях на работа, защото все още дообзавеждахме апартамента и ми беше по-важно да си купувам неща за кухнята, отколкото за бебето. Освен това майка ми само ми дуднеше да не купувам нищо предварително, да съм направила само списък и мъжа ми и те щели да купят нещата докато съм в болницата (врели-некипели. после ги помолих за 3 неща само да ми купят и ги получих след 40-тия ден... ама това е друга тема). А и един куп хора ме лъжеха да не бързам нищо да купувам, че те щели да ми дадат. Дрън-дрън. Пак само две мацки са ми дали каквото и да било и отново получих нещата след втория месец.

Първото нещо, което купихме за бебето, беше количката, защото я намерих изгодно. После бухнах една поръчка от англия с цел да си пробвам кредитната карта дали ще мине. И добре че направих така, защото каквото ми дойде от там, с това започнах. Значи, нито някой нещо ми даде в началото, нито нещо полезно получих като подаръци, с малки изключения. Един партньор на мъжа ми ни подари кошарата, да е жив и здрав. Мъжът ми тича в последния момент, в неделя, след като родих, да ми купува помпа. Като се прибрах чаках, чаках някой да ми изпълни поръчките с неща за мен и си ги поръчах от пакостник с доставка до вкъщи. А работите от англия пристигат по-бързо от онова, за което моля свекърва ми biggrin. От бг-магазините ми писна. Все има много хора, пълно е с кашлящи деца, все са заети и намусени продавачките, все това дето искам точно сега го няма.. а и всичко ми се вижда скъпо и грозно. От джъмбо специално нищо не съм купувала, но имам подаръци от погачата, които изхвърлих след първото пране - скъсани копчета, лигави материи, разпрани шевове, страхотния номер материята да е (може би) памук, но конците да са очевидна синтетика.. Иначе красиви и шарени, да. Ама боклуци. Не знам моите гости ли са избирали най-големите боклуци специално или всичко там е толкова ужасно, но аз от там дрехи няма да купувам.

Та съветът ми е.. ВСИЧКО си купете предварително - дрешки, одеалца, играчки, каквото ще ви трябва на вас там сутиени, блузи за кърмене, колани, просто всичко, всичко, всичко. Защото после е много трудно.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: февруари 20, 2011, 09:00:17 »

За Джъмбо - има хубави има и кофти нещица.Наистина обаче дрешките са доста умалени и трябва да се купуват по-големи.Имам бодита от Йоанна,които не са мръднали,но други се разтеглиха,но хич не ми и пука Яна си ги носи.Някои от дрешките ни минаха през още 1,2,3 бебета преди пак да се върнат при нас мога да кажа някои марки,които въпреки носенето от толкова дечица не мръднаха  - Фокс бейби (има и несполучливи техни) Mothercare (някои бодита обаче се сбогуваха с копчетата) Benetton ( блузки,бодита нъц не стават,но дънки и панталони супер) Laredoute ( някои неща са умалени,но съм супер доволна)

Ще помоля майчетата дето пазаруват от чуждестранни сайтове да ми пишат на ЛС,акоо ще пускат поръчка скоро да се включа.Ще си пусна парите предварително по сметка и после да ми ги прати по куриер,ако не е от София.Мерсии!
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: февруари 20, 2011, 10:28:47 »

И аз си мисля, че след раждането не е най-подходящия момент за покупки на това и онова. И майка ми вчера мина с номера, че тя нали щяла да бъде при мен 3 седмици, те с мъжа ми какво щели да правят. Ми мъжа ми ще ходи на работа, а тя ще има да готви и чисти, предполагам. А и като знам колко ни е различен вкуса, просто не виждам как тя ще избере нещо, което на мен да ми хареса. Спирам, че стана съвсем Offtopic

Не знам дали тук е правилното място да питам, но дали някоя от вас иска да се раздели с бебешки неща, които вече не са и потребни. Нямам нещо конкретно предвид. Преди време додо беше предложила да направим тема за покупка и обмен на неща за бебчета. Аз лично нямам против да купя нещо, ползвано от някоя от вас, така че ако имате желание и вещи, с които искате да се разделите нека пуснем такава тема. Мисля, че ще си бъдем взаимно полезни smile
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: февруари 20, 2011, 10:58:08 »

Преди време додо беше предложила да направим тема за покупка и обмен на неща за бебчета. Аз лично нямам против да купя нещо, ползвано от някоя от вас, така че ако имате желание и вещи, с които искате да се разделите нека пуснем такава тема. Мисля, че ще си бъдем взаимно полезни smile

И аз така мисля и много се надявам един ден да има такава тема!
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: