Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:14:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 13  (Прочетена 204199 пъти)

Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: февруари 01, 2011, 16:32:17 »

fiamaa, аз също купих гимнастика на Tiny Love, обаче такава:  и Ема грам не искаше да лежи в нея. Незнам, може би я взех много късно - на 3 мес. и нещо беше, обаче вече се обръщаше от гръб по корем и в момента, в който я сложех вътре, веднага се завърташе и дотам, никакъв интерес. Същото се случи и с бънджито, скача няколко пъти и толкова. Сега ей така си стоят и мисля да ги разкарам, че само място ми заемат. Така че, смятам, че всяко дете е различно и харесва различни неща. При нас се оказа, че най-полезната и използвана вещ е шезлонга, първите няколко месеца само там стоеше и спеше през деня. Ако имаш някой познат с бебе и имат активна гимнастика, по-добре я пробвай дали ще стои и дали и е интересно. Това е моя съвет, защото знам при нас какво се получи. Все пак става въпрос за не малко пари, а да се дават ей така  pardon Това е моето мнение и виждане, някой друг също да каже при тях как се е приела гимнастиката. Wink
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 01, 2011, 17:21:30 »

fiamaa, ние не купихме активна гимнастика и не съжалявам. Гледахме, чудихме се и повечето ми познати казаха, че децата им не проявяват много интерес. Взехме й много дребни играчки, слагаме малката в кошчето за кола и я затрупваме с тях  blum тя започва да ги гризка и хвърля....и има поне половин час забава.....после отново я затрупваме tease
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: февруари 01, 2011, 18:00:35 »

Мамчетаааа...една питанка моля вииии ...
купих на малката на мойта кума ей такова шише-лъжица

ама като го получихи ми се струва че много малка тази дупка там за излизането на пюрето  crazy а уж не става за вода чайчета и такива течности... сега мисля да и поръчам и ето този вариант и да видим кой ще е по подходящ...понеже са много удобни ама като нямам никакъв опит и знам ли  pardon

ей това е другия вид

споделете моля ви какъв опит имате с тези шишета...удобни ли са наистина и има ли значение това че не е голям отвора на първото за излизане на пюрето ...

хиляди благодарности в аванс  give_rose give_rose give_rose air_kiss air_kiss air_kiss
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #213 -: февруари 01, 2011, 20:50:18 »

Аа, според мене си е задължително да пробваш с активна гимнастика  good. Ние вече имаме втора - и първата, и втората са ни подаръци и съм много доволна. Едната по-обикновена, когато беше съвсем малък - без килимче, само една греда, на която висят играчките, сега не ми се търси снимка, и сега по-голяма и с разни "функции", подобна на тази, която е показала fiamaa. Фиамче, да не ме разбереш погрешно, не че Бо само там седи, понякога не иска и да ги знае, но понякога се заиграва и си е мнооого полезно за половин час, че и повече. Сега като порасне дудата малко и като трябва да й търсиш забавления, в чудо ще се видиш - хем трябва да я занимаваш нещо, хем кой знае какви игри не може да играе, и там под играчките си е супер. Сега ако не ще - не ще, децата са различни, но ако й хареса, бая време ще се убива под нея и си е много добре. Пък аз и самите играчки от гимнастиката му ги давам и отделно.
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 01, 2011, 21:08:44 »

BeRa, това шише-лъжица ми изглежда страхотно,особено второто, може ли линк към магазина,от който ги купуваш  give_rose
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: февруари 01, 2011, 21:23:22 »

Да се включа и аз за активните гимнастики girl_wink
Нашата също е на Tiny Love и атракцията при нея е маймуната, защото при допир се активира и започва да свири и да свети(не като при шезлонга аз да пускам  мелодиите blum) Малкия ръкомахайки с ръчички сам си пуска мелодиите. Като, че ли като беше по-малък бързо му омръзваше, но сега елате да видите... дива работа ви казвам smile Общо взето и двамата сме доволни good

* product_pic2_1484[1].jpg (33.19 KB, 500x500 - видяно 264 пъти.)
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: февруари 01, 2011, 21:34:35 »

моя позната имаше втория вид шише-лъжица. беше много доволна - казваше ми: неволята учи...
това е линк от американския амазон:
http://www.amazon.com/Boon-Squirt-Dispensing-Spoon-Orange/dp/B000WEHO76/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1296588847&sr=8-2
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: февруари 02, 2011, 01:45:05 »

BeRa, това шише-лъжица ми изглежда страхотно,особено второто, може ли линк към магазина,от който ги купуваш  give_rose

разбира се че може...въпроса е че е испански сайт и за бг най вероятно няма да има доставки...но сякак може да се намери и по бг сайтове...иначе сайта от който ги поръчвам е ето този

http://www.tutete.com/tienda/product_info.php?cPath=67&products_id=1764

и другото http://www.tutete.com/tienda/product_info.php?cPath=67&products_id=1955

аз съм ги виждала само по телевизора тези шишета по филми ...ама ми се сториха много практични... във въпросния филм две мами бяха в парка с бебчовците с количките и си ги хранеха бнез проблем само с натискане на самото шиш е...това първото което аз поръчах е силиконово и не е никакъв проблем да се стисне...за второто не знам ама другия месец и него ше поръчвам  danceg
« Последна редакция: февруари 02, 2011, 01:47:45 от BeRa » Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: февруари 02, 2011, 01:49:22 »

ето на пример едно което намерих от бг сайт и не е скъпо
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6700&cat=39
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: февруари 02, 2011, 03:09:37 »

Аз имам това, което е показала BeRa.

Другото от горния пост, на Boon, го има абсолютно навсякъде по магазините и аптеките, струва 20-и-няколко лева, ето го в пакостник - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5053&cat=42. Ето го и това на lovi http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7164&cat=39 Тези шишета не са нови, преди 30 години и майка ми е ползвала за мене, на chicco.

Освен, че съдържанието може да се сипе вътре и да се стиска, може и да се гребе с предната част като с обикновена лъжица, така че няма причина да не става за сокове. Кофтито само е, че накрайника-лъжичка не се продава отделно в бг и като се скапе от стерилизиране и джвакане се хвърля цялото шише, или се търси по сайтове...
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: февруари 02, 2011, 10:26:41 »

и аз да се изкажа за активните гимнастики...за мен това е най-полезната вещ в момента  good
нашата ни е подарък и не е от най-претруфените, но малката си изкарва спокойно 1 час там, дърпа си играчките, дрънка си, хапе ги, накрая се изморява и заспива САМА  girl_impossible
и по в началото съм я слагала, но тогава не обръщаше много внимание,може би някъде от 4 месец взе повече да се занимава  smile
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #221 -: февруари 02, 2011, 10:47:56 »

wanting, и при нас е така  good. Е чак не мога да го измори за сън гимнастиката, но определено убива доста време. Пък ако не я ще, я махаш, и толкова  pardon.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: февруари 02, 2011, 12:26:24 »

Фиамче, тази, която си показала ми изглежда супер.Единствено опцията затворена ограда не ми вдъхва доверие.В смисъл, че ако Ива е вътре тази "ограда" няма да я спре.
Ние с теб си говорихме за Активните гимнастики.Ти пробва ли я на тази, която имате?Заиграва ли се или не я отразява?Както ти казах, спокойно можеш да окачиш други дрънкалки на нея, за да и е по-интересно.Сигурна съм, че имате поне 3-4 меки дрънкалки със опция закопчаване.Дори и да нямат аз понякога съм връзвала с обикновена връв.
Та, исках да кажа, че на мен тази гимнастика, която си показала много ми харесва, но при положение, че имате можеш просто да я доукрасиш.Но пък от друга страна ако можете да си позволите другата - давай смело.Няма начин да не се заиграе.Може би си мисля така, защото мойта щерка прекарва половината ден там.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: февруари 02, 2011, 13:22:14 »

И при нас се оказа много полезна вещ,но аз почнах да го слагам там когато беше на 3 седмици още ,за по 5 -10 мин.На 4 тата седмица или 5 -тата май вече почна да вижда играчките .В началото му беше интересно,но само се оглеждаше.Eдвa по-късно почна да се опитва да ги хваща, а сега вече майка ми се притеснява да не събори цялата конструкция върху себе си,че се  набира много яко и сам си ги откача,а не мога да кажа,че лесно се махат!Ние имаме тази.

Но както са казали и другите майчета,много зависи и от детето,всяко си е различно и различни неща му харесват.А и според мен също зависи кога се сложи детенцето вътре да играе.
Ние купихме една играчка за над леглото от е-bay ,2 ра ръка (че новите на Fischer preis са си скъпи) ,която не беше ползвана,защото детенцето е плачело като я пуснат,някой деца пък заспиват на тях,а наВиктор катому я пуснем и той се смее,рита,вика и просто полудява от радост,ако я пусна преди да заспи,се разсънва и поне 30 мин. е луда игра.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: февруари 03, 2011, 00:44:27 »

Цитат
Кофтито само е, че накрайника-лъжичка не се продава отделно в бг и като се скапе от стерилизиране и джвакане се хвърля цялото шише, или се търси по сайтове...

Хиляди благодарности за тази информацийка която нямаше как да предвидя... give_rose в сайта от който купих шишето предлагат само лъжички към него и не са скъпи ...на 2 евро някъде са...като поръчам другото щ е имам в предвид да и поръчам няколко в резерва да има...

matsinka тези играчки са ми голяма слабост...моята шефка взе на малката си такава същата...само дето картинката дето свети май е по различна...и малката също е луда по нея и има малко рахат като и я пуснат...до като и омръзне за момента разбира се , после мислят друго занимание  Girl_hide girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: