Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 11:51:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 13
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 13 (Прочетена 204404 пъти)
borovinka
Новак
Отг: "Покупки за бебето и детето" 13
«
Отговор #165 -:
януари 23, 2011, 10:17:46 »
Цитат
Капризче, аз от личен опит не мога да се изкажа за Jane , но познатите ми с такива са много доволни good
Що се отнася до Чиполино , нашата е такава и ми върши страхотна работа smile
тези две колички са от съвсем различни класове, смятам, че е безсмислено изобщо да се сравняват. Разликата не е само в ценовия клас, но и в качеството. Все пак говорим за колички от нисък, да не кажа най-нисък клас и такава от среден, дори висок....
Зависи кой на какви условия държи най-много и сумата, която сте си отделили за закупуването на количката
Активен
kokiche
Професор
«
Отговор #166 -:
януари 23, 2011, 16:29:41 »
Някоя мама ходила ли е в този магазин да сподели дали си заслужава да се посети?
http://babytoria.com/
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #167 -:
януари 23, 2011, 16:42:17 »
Кокиче, ние ходихме с мъжа ми, мила, преди няколко седмици. Не съм очарована, ако трябва да съм честна. Има изобилие от стоки - само на две или три марки, от най-скъпите - Чико, Фишер Прайз изобщо, отбрани маркови стоки.
Можеш да се загубиш вътре, а продавачките те следят, все едно всеки момент ще откраднеш нещо и ще избягаш, и това докато си говорят по телефона - като поискаш да попиташ нещо, правят кисела физиономия, че трябва да затворят телефона, и ти отговарят с половин уста - поне ние на това попаднахме.
Таааа, не сме очаровани, както казах.
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #168 -:
януари 23, 2011, 19:13:44 »
и аз съм ходила - наистина са основно скъпарски марки
зависи какво търсиш разбира се - аз основно си посещавам хиполенд в сердика център ( най-близо ми е ), а свеки упорито пазарува във вис виталис - гледах, че сте го обсъждали
аз лично не съм ходила, но имаме доста неща оттам и съм доволна
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #169 -:
януари 24, 2011, 09:37:25 »
Аз пък не забелязах да е толкова евтино и хубаво в тоя Вис Виталис.. ако става дума за магазина на Симеоновско шосе. Пак същите нацупени продавачки като навсякъде. Цените на големите работи в БейбиМола в Люлин са по-добри, а дребните неща ги намирам изгодно в аптеките Ремедиум и в един бебешки магазин на Патриарх Евтимий, дето нямам идея как се казва, на ъгъла с Цар Асен. Но по-изгодно от ebay няма и няма и да има. Това е истината
...
А за тоя магазин в мола на цариградско, попаднах случайно на ПР материал, ама толкова надут, високопарен и префърцунен, така акцентиращ на това, как бил предназначен тоя магазин за родители от класа.. че реших, че не съм толко от класа, за да го посетя. Но който е ходил, ще ми е интересно да чуя мнения. Като цяло не съм доволна от нищо в тоя мол и давам газ като минавам покрай отбивките му в момента.
Активен
kokiche
Професор
«
Отговор #170 -:
януари 24, 2011, 10:12:59 »
Ясно - може и да го пропуснем тоз магазин - и аз не се имам за много ВИП.
Да ви попитам каква ваничка е по-разумно да се купи -анатомична или нормална? И тези с гумираната подложка заслужават ли си?
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #171 -:
януари 24, 2011, 10:25:33 »
Мила кокиче, аз имах същата дилема само преди няколко месеца
Бих те посъветвала да вземеш такава обикновена, а ако държиш - отделно да си вземеш анатомична стойка - ако искаш, даже нашата ще ти дам, аз съм я ползвала 3 пъти, за по 2 мин колкото да се убедя, че Митака просто това нещо не го понася. Ами какво да направя - оказа се, че не сме единствени, има доста бебета, които не искат да стоят в стойката, а и после доста бързо стават малки тези ванички.
Въпрос на личен избор, разбира се, има майки, които купуват такава, после си взимат и по-голяма без стойка за следващите месеци....Ама аз лично не ги подкрепям тези с анатомичната стойка.
За гумената подложка съвет не мога да ти дам - не съм ползвала такова нещо.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #172 -:
януари 24, 2011, 11:18:27 »
А аз съм много доволна от анатомичната ваничка.Явно си е индивидуално и е трудно да се даде съвет.
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #173 -:
януари 24, 2011, 11:33:25 »
И аз съм много доволна от анатомичната ваничка.Бебка я слагам полегнала на определеното място и мога сама да си я къпя, не е нужно, някой да я държи. Като стане на 6 месеца, ще я слагам седнала на другия край на ваничката и така. Но явно при всяко бебенце е различно и както е казала Кали е трудно да се даде универсален съвет.А и това с обикновена ваничка и шезлонгче, което се поставя в нея, е също вариант.
Макар и със закъснение, ще се включа и по темата с количките Хаук и то не за друго, ами защото аз имам такава количка- хаук малибу.Да чукна на дърво аз съм доволна. Не ми се е чупила рамата за пет месеца вече и дано не се чупи. Количката е лека, леко се движи, влиза в асансьора и на терасата си я изкарвам без проблем. Бебка си се чувства добре в нея, все още сме в зимния кош.Не правя реклама на марката, просто казвам, че аз съм доволна, за цената на която я взех- 580 лева с два коша-зимен, летен и столче за кола.Ако бях прочела предварително тази тема в бг-мама, за която сте дали линк , вероятно щях да се откажа да купувам тази марка.Аз лично няма проблем с рамата. Цената обаче на новия модел- хаук аполо ми се вижда пресилена- 750 лева, то вярно че има и чувалче и дъждобран, ама чак пък 750 лева.
«
Последна редакция: януари 24, 2011, 12:02:28 от eliss
»
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #174 -:
януари 24, 2011, 11:35:49 »
Ще отговороя за чашата на Чико със сламка - дететоми е на 1 година и пие от такава,много й харесва, наистина не се разлива. Даже откакто й дадох да пробва за пръв път доста често се сеща и направо си се налива с вода, много е смешна.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати
«
Отговор #175 -:
януари 24, 2011, 11:38:14 »
Ние ползваме обикновена ваничка и се справяме, въобще не съм имала проблеми, че не е анатомична. Къпя Влади и сама
според мен е малко и въпрос на навик.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #176 -:
януари 24, 2011, 11:56:39 »
Извинявайте за
, ама просто не се стърпях - има един много весел лаф за нашия случай тук - "Въпрос на вкус! - казало магаренцето и лизнало кончето под опашката" ...
Активен
dodo23
«
Отговор #177 -:
януари 24, 2011, 12:26:31 »
Цитат на: beb4eto_na_me4o в януари 24, 2011, 11:56:39
Извинявайте за
, ама просто не се стърпях - има един много весел лаф за нашия случай тук - "Въпрос на вкус! - казало магаренцето и лизнало кончето под опашката" ...
Ех Бебче-къде ти дойде на ум
Активен
КатиНка
«
Отговор #178 -:
януари 24, 2011, 12:34:05 »
Цитат на: beb4eto_na_me4o в януари 24, 2011, 11:56:39
"Въпрос на вкус! - казало магаренцето и лизнало кончето под опашката" ...
Точно така е
За мен нещата стоят така - въпрос на вкус и възможности, защото едно е да ми харесва нещо и друго да мога да го купя.
Само за статистиката - доволни сме от анатомичната ваничка и не съжалявам за избора. Откакто бебо седи стабилно, след изкъпването му го оставяме да седи в частта за седене и си играе с играчките за вана, за нас е радост за окото да го гледаме, а за него страхотно удоволствие. Не на последно място - ваничката е доста широка и може да се ползва по-дълго време преди да се премине към къпане под душа.
За количките и преди съм писала, но помислете и за вариант употребявана запазена по-висок клас количка. Така за около 500 лв може да се вземе нещо по-така. Ние сме с този вариант и ползваме много запазено маневрено Куини Бъз и сме доволни.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #179 -:
януари 24, 2011, 13:47:25 »
Аз също подкрепям анатомичната ваничка, не знам как иначе би се справила мама сама с всичко, но както казвате сигурно е въпрос на навик, Дияна се чувсваше много комфортно в нея от първите дни, до момента в който започна да се изправя (или поне да се опитва), от тогава сме под душа
Не ни е скъпа ваничката, обикновенна от Кауфланд за около 17-20лв.
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...