Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:51:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 13  (Прочетена 204404 пъти)

borovinka
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #165 -: януари 23, 2011, 10:17:46 »

Цитат
Капризче, аз от личен опит не мога да се изкажа за Jane , но познатите ми с такива са много доволни  good
Що се отнася до Чиполино , нашата е такава и ми върши страхотна работа  smile

тези две колички са от съвсем различни класове, смятам, че е безсмислено изобщо да се сравняват. Разликата не е само в ценовия клас, но и в качеството. Все пак говорим за колички от нисък, да не кажа най-нисък клас и такава от среден, дори висок....
Зависи кой на какви условия държи най-много и сумата, която сте си отделили за закупуването на количката
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 312

« Отговор #166 -: януари 23, 2011, 16:29:41 »

Някоя мама ходила ли е в този магазин да сподели дали си заслужава да се посети?
http://babytoria.com/
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: януари 23, 2011, 16:42:17 »

Кокиче, ние ходихме с мъжа ми, мила, преди няколко седмици. Не съм очарована, ако трябва да съм честна. Има изобилие от стоки - само на две или три марки, от най-скъпите - Чико, Фишер Прайз изобщо, отбрани маркови стоки.
Можеш да се загубиш вътре, а продавачките те следят, все едно всеки момент ще откраднеш нещо и ще избягаш, и това докато си говорят по телефона - като поискаш да попиташ нещо, правят кисела физиономия, че трябва да затворят телефона, и ти отговарят с половин уста - поне ние на това попаднахме.
Таааа, не сме очаровани, както казах.
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: януари 23, 2011, 19:13:44 »

и аз съм ходила - наистина са основно скъпарски марки  nea
зависи какво търсиш разбира се - аз основно си посещавам хиполенд в сердика център ( най-близо ми е ), а свеки упорито пазарува във вис виталис - гледах, че сте го обсъждали smile
аз лично не съм ходила, но имаме доста неща оттам и съм доволна smile
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 24, 2011, 09:37:25 »

Аз пък не забелязах да е толкова евтино и хубаво в тоя Вис Виталис.. ако става дума за магазина на Симеоновско шосе. Пак същите нацупени продавачки като навсякъде. Цените на големите работи в БейбиМола в Люлин са по-добри, а дребните неща ги намирам изгодно в аптеките Ремедиум и в един бебешки магазин на Патриарх Евтимий, дето нямам идея как се казва, на ъгъла с Цар Асен. Но по-изгодно от ebay няма и няма и да има. Това е истината  girl_wink ...

А за тоя магазин в мола на цариградско, попаднах случайно на ПР материал, ама толкова надут, високопарен и префърцунен, така акцентиращ на това, как бил предназначен тоя магазин за родители от класа.. че реших, че не съм толко от класа, за да го посетя. Но който е ходил, ще ми е интересно да чуя мнения. Като цяло не съм доволна от нищо в тоя мол и давам газ като минавам покрай отбивките му в момента. nea
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 312

« Отговор #170 -: януари 24, 2011, 10:12:59 »

Ясно - може и да го пропуснем тоз магазин - и аз не се имам за много ВИП.
Да ви попитам каква ваничка е по-разумно да се купи -анатомична или нормална? И тези с гумираната подложка заслужават ли си?
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 24, 2011, 10:25:33 »

Мила кокиче, аз имах същата дилема само преди няколко месеца  smile Бих те посъветвала да вземеш такава обикновена, а ако държиш - отделно да си вземеш анатомична стойка - ако искаш, даже нашата ще ти дам, аз съм я ползвала 3 пъти, за по 2 мин колкото да се убедя, че Митака просто това нещо не го понася. Ами какво да направя - оказа се, че не сме единствени, има доста бебета, които не искат да стоят в стойката, а и после доста бързо стават малки тези ванички.
Въпрос на личен избор, разбира се, има майки, които купуват такава, после си взимат и по-голяма без стойка за следващите месеци....Ама аз лично не ги подкрепям тези с анатомичната стойка.
За гумената подложка съвет не мога да ти дам - не съм ползвала такова нещо.  smile
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 24, 2011, 11:18:27 »

А аз съм много доволна от анатомичната ваничка.Явно си е индивидуално и е трудно да се даде съвет.
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #173 -: януари 24, 2011, 11:33:25 »

И аз съм много доволна от анатомичната ваничка.Бебка я слагам полегнала на определеното място и мога сама да си я къпя, не  е нужно, някой да я държи. Като стане на 6 месеца, ще я слагам седнала на другия край на ваничката и така. Но явно  при всяко бебенце е различно и както е казала Кали е трудно да се даде универсален съвет.А и това с обикновена ваничка и шезлонгче, което се поставя в нея, е също вариант.
Макар и със закъснение, ще се включа и по темата с количките Хаук и то не за друго, ами защото аз имам такава количка- хаук малибу.Да чукна на дърво аз съм доволна. Не ми се е чупила рамата за пет месеца вече и дано не се чупи. Количката е лека, леко се движи, влиза в асансьора и на терасата си я изкарвам без проблем. Бебка си се чувства добре в нея, все още сме в зимния кош.Не правя реклама на марката, просто казвам, че аз съм доволна, за цената на която я взех- 580 лева с два коша-зимен, летен и столче за кола.Ако бях прочела предварително тази тема в бг-мама, за която сте дали линк , вероятно щях да се откажа да купувам тази марка.Аз лично няма проблем с рамата. Цената обаче на новия модел- хаук аполо ми се вижда пресилена- 750 лева, то вярно че има и чувалче и дъждобран, ама чак пък 750 лева.
« Последна редакция: януари 24, 2011, 12:02:28 от eliss » Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 24, 2011, 11:35:49 »

Ще отговороя за чашата на Чико със сламка - дететоми е на 1 година и пие от такава,много й харесва, наистина не се разлива. Даже откакто й дадох да пробва за пръв път доста често се сеща и направо си се налива с вода, много е смешна.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #175 -: януари 24, 2011, 11:38:14 »

Ние ползваме обикновена ваничка и се справяме, въобще не съм имала проблеми, че не е анатомична. Къпя Влади и сама  good според мен е малко и въпрос на навик.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 24, 2011, 11:56:39 »

Извинявайте за  Offtopic, ама просто не се стърпях - има един много весел лаф за нашия случай тук - "Въпрос на вкус! - казало магаренцето и лизнало кончето под опашката" ...  Girl_hide  funnytooth
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 24, 2011, 12:26:31 »

Извинявайте за  Offtopic, ама просто не се стърпях - има един много весел лаф за нашия случай тук - "Въпрос на вкус! - казало магаренцето и лизнало кончето под опашката" ...  Girl_hide  funnytooth
Ех Бебче-къде ти дойде на ум  laugh
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #178 -: януари 24, 2011, 12:34:05 »

"Въпрос на вкус! - казало магаренцето и лизнало кончето под опашката" ...  Girl_hide  funnytooth
Точно така е Wink За мен нещата стоят така - въпрос на вкус и възможности, защото едно е да ми харесва нещо и друго да мога да го купя. 

Само за статистиката - доволни сме от анатомичната ваничка и не съжалявам за избора. Откакто бебо седи стабилно, след изкъпването му го оставяме да седи в частта за седене и си играе с играчките за вана, за нас е радост за окото да го гледаме, а за него страхотно удоволствие. Не на последно място - ваничката е доста широка и може да се ползва по-дълго време преди да се премине към къпане под душа.

За количките и преди съм писала, но помислете и за вариант употребявана запазена по-висок клас количка. Така за около 500 лв може да се вземе нещо по-така. Ние сме с този вариант и ползваме много запазено маневрено Куини Бъз и сме доволни.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 24, 2011, 13:47:25 »

Аз също подкрепям анатомичната ваничка, не знам как иначе би се справила мама сама с всичко, но както казвате сигурно е въпрос на навик, Дияна се чувсваше много комфортно в нея от първите дни, до момента в който започна да се изправя (или поне да се опитва), от тогава сме под душа   pleasantry  Не ни е скъпа ваничката, обикновенна от Кауфланд за около 17-20лв.  pardon
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: