Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 14:46:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 13  (Прочетена 204560 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: януари 22, 2011, 11:08:03 »

Аз да ви кажа се спрях на следния модел http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=519  smile Изглежда ми много удобна.Някой има ли някакъв опит?За съжаление не пише колко кг е самата количка,а на другите модели пише. pardon Точно такъв модел искам,бебето да гледа към мен.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: януари 22, 2011, 11:43:41 »

Ооо, за количките си е направо цяла одисея...
Първоначално си бях харесала една на Abc design - е, да ама тя нямаше легнало положение на т.нар. "летен" кош. После гледах разни колички на Jane, на X-Lander, Quinny, Giordani...
Последно бях решила да е Easywalker, но накрая взех Concord - е, още не съм я получила, че тази седмица я поръчах от Англия за по-евтино... Но пак не съм сигурна дали взех правилното решение...

От кой сайт поръчваш от Англия? Аз съм много боса в интернет пазаруването  blush

carlyangel, ние бяхме в представителен магазин на Чиполино и ми препоръчаха като най-добра тази: http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=547 Тя е около 12кг и на мен много ми хареса. За Чиполино обаче отзивите не са на 100% положителни и за това аз продължавам да търся smile

И още нещо да споделя с вас: http://www.micuna.com/2010/ Вижте какви готини мебели smile
« Последна редакция: януари 22, 2011, 11:47:55 от Капризче » Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: януари 22, 2011, 11:47:01 »

Мами, спряла съм се на тези шишенца, някакви отзиви имате ли за тях?

* tt-bottle-260.jpg (30.74 KB, 500x403 - видяно 214 пъти.)
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: януари 22, 2011, 12:03:29 »

♥_Veni_♥ мненията за тези шишета за положителни Wink Поне така си спомням че се коментираха преди време, ние лично сме с такива, но без това вътре...сигурно е нещо "анти колик"  crazy Та исках да кажа че съм много доволна  Wink

Капризче това чиполино перфекта мисля че беше според мъжа ми е най хубавата количка (пак казвам ние в тоя ценови клас сме гледали иначе сигурно има и други супер колички), до ден днешен само ме обвинява че не сме взели нея....въздиша по нея като я гледа по улиците  blum blum
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: януари 22, 2011, 12:08:01 »

Вени, преди известно време коментирахме шишетата и по-точно няколко модела - Tommee Tippee, Avent и Nuk. Ако искаш, прегледай малко по-назад коменатрите, мисля имаше доста мнения изказани. Лично мое мнение и опит - първоначално купих Tommee Tippee, не ги хареса, оливаше се порядъчно и остава течност вътре. Имам общо 3 на тази марка, като едното е точно такова с тази тръбичка антиколиковата, ми какво да ти кажа, хамалогия само за разглобяване и миене  nea . Пробвах с Avent, понеже имах такова от помпата, яденето вървеше доста по-добре. и се наложи да купя още. По едно време всичките ги давах да видя дали пък не е било моментно състояние, е не ги искаше онези, буташе ги и спрях да ги ползвам. Но пък има мами, които са доволни от марката, всяко дете е различно и има различни предпочитания, така че сама ще се убедиш кое харесва на твоето бебче и кое не - на принципа проба-грешка. Успех с намирането на най-доброто!  Wink
P.S. Писала съм заедно с Gergancheto, виждам, че и тя ти е дала отговор на въпроса  smile
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: януари 22, 2011, 12:30:36 »

Вени, ние ползвахме Нук и тези, които си показала.
За Нук не бях доволна, но се оказа моментно - в момента си ги ползвам наравно с останалите. От Томито обаче съм страшно доволна, ползваме ги от втория месец на малчо - просто наистина ми вършат чудесна работа. Според мен обаче също тези с анти колик тръбичката са само с бонус още части за миене, иначе вършат абсолютно същата работа като тези без тръбичка. smile
Активен
mihova
Ентусиаст
**
Публикации: 143

нашето съкровище

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: януари 22, 2011, 14:18:03 »

carlyangel Аз твърдо реших, че ще взема тази количка чиполино максима. Това е една от малкото колички на които твърдият кош има три позиции на гръбчето. А летния има напълно легнало положение, количката е удобна за бебчето. Единственото, което не ми харесва е че има малък кош за багаж.

* 5847961647[1].jpg (47.33 KB, 900x450 - видяно 221 пъти.)
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: януари 22, 2011, 14:28:09 »

Вени, не купувай много шишета предварително. Ако си кърмиш нормално, ще ти трябват между 2 и 1. Ако е като моя дзвер да плюе водата по тебе, шишето на помпата за кърма ще ти е напълно достатъчно. Ако мине номера с водата, ще ти трябва само още едно. Захранването се прави с лъжица, дори ако решиш да даваш сок, така че може да се окажат абсолютно излишни. Да не говорим, че досега съм давала на Ясен един единствен път кърма от шише - по-точно баща му му е давал. Та аз можех и 0 шишета да имам досега, но все пак това вече е малко прекален риск. Та съветът ми е да си вземеш само едно шише, същото като помпата, за да са ти съвместими, да ти станат 2 еднакви реално. Ако, не дай Боже, ти потрябват повече, ще купите. Ама ако не ти потрябват, какво ще ги правиш???

mihova, не тъжи много за коша за багаж - ако е голям, трябва да буташ и повдигаш на всяко препятствие съдържанието му. Не може да се пазарува много с количка, каквото ще да правиш. В МЕТРО се ходи с кола, не с количка  danceg
Активен
mihova
Ентусиаст
**
Публикации: 143

нашето съкровище

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: януари 22, 2011, 14:35:45 »

Аз предпочетох на Авент. Прочетох доста коментари за Tommee Tippee и от доста бебчета не се харесват.

* ALIM7311.jpg (44.98 KB, 300x225 - видяно 3675 пъти.)
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: януари 22, 2011, 14:37:46 »

Аз пък ползвам много шишетата, но...за да се цедя в тях. Моите дечица не пият от шише, изобщо. Пият от чашка (по-скоро капачката на шишетата). Сега, след като ги захраних, като преваря водичка я съхранявам в шише, но само съхранявам там, те не пият от шише (по-скоро го ползват да си чешат венците  smile ).
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: януари 22, 2011, 15:57:39 »

Намерих къде са обсъждани шишетата от предната тема : http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,25773.msg426756.html#msg426756 . Няма кой знае колко мнения, ама то всичко е долу-горе 50:50. Ако решиш да взимаш, все пак на Tommee Tippee, моят съвет е, не взимай тези с тръбичката, просто няма смисъл (от личен опит го казвам), освен ако не ти се занимава, де. Всички си имат иначе антиколикови приспособления на биберона.
Активен
albenka
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: януари 22, 2011, 18:00:23 »

ние сме се спрели на модел на X-lander  smile

* xA_pic_arcticBIG[1].jpg (22.07 KB, 298x512 - видяно 187 пъти.)
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: януари 22, 2011, 19:12:18 »

Капризче, количката я поръчах от английския ebay, но я поръчах с посредник, и понеже ми е за пръв път сега ми е малко нервно дали ще дойде, дали нещо няма да се обърка... Но като пристигне и се успокоя, вече може да дам малко повече отзиви...  girl_wink
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: януари 22, 2011, 21:00:06 »

Аз да спшоделя...аз имам доста марки шишета, защото всички се изредиха да ми подаряват, аз си ползвам само на НУК с анатомичната бибка...купих и още три и е ОК...те имат и голяма номерация, и така и пасват точно на месеците, а бибката им е с форммата на зърно...
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: януари 23, 2011, 01:06:27 »

Някой ползвал ли е ето тази чашка на Chicco?

Има една мембранка, която би трябвало да пречи да се разлива течността, но аз ли нещо бъркам, но като е с нея дори аз трудно бих пила от сламката, а да  не говорим за детето. За него си е невъзможно.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: