Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:14:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 13  (Прочетена 204203 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 20, 2011, 14:49:47 »

Ох, момичета, това да купиш детска количка ми се струва мисия невъзможна. Тъкмо харесам нещо и хайде прочета в нета нещо негативно. Минавам на следващия модел и пак нещо такова се случва. Наистина не мога да разбера коя количка е добра. Не съм видяла и една с изцяло позитивни коментари...

А за Чиполино какво ще кажете?
« Последна редакция: януари 20, 2011, 14:55:55 от Капризче » Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #136 -: януари 20, 2011, 15:01:18 »

Капризче, на страницата кояти си дала има и промоция на Jane. Защо не я разгледаш - цената е почти същата. Мисля, че много от майките биха ме подкрепили, лично аз съм с две ръце за Jane.  good
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 20, 2011, 15:10:13 »

За количките мога да споделя, че и аз се чудих между мнио модели, но като ме пита продавачката как ще побирам коша за новородено в колата и се осъзнахме, че нямаме никакъв шанс и така остана да ни е комбинирана количката и като пробвах в магазина лесно видях, коя ми харесва, а иначе месеци наред гледах сайтове и се чудих. Аз съм много доволна от моята Чиполино smile
Дано не е нахално , но да кажа, че скоро спечелих от един конкурс комбинирана количка Чиполино Пуки - синя и понеже за сега не планирам второ бебе мисля да я продам. Ако някой има интерес да ми пиши да се разберем smile
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 20, 2011, 16:23:15 »

Капризче, на страницата кояти си дала има и промоция на Jane. Защо не я разгледаш - цената е почти същата. Мисля, че много от майките биха ме подкрепили, лично аз съм с две ръце за Jane.  good

Ама как съм съгласна с malinkata .. ако е истина, тази цена е страхотна - те са толкова в момента в продавалника втора ръка. Какви ти хаук-маук, какви ти 5 лева.. Има и онзи обръщащия се модел на Слалом-Про-то, който според мен направо кърти мивки.. ех, ако бях намерила на времето такава.. LOVING
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 20, 2011, 16:27:09 »

И на мен една приятелка много ми ги хвали тези колички Jane. Ще взема да поразгледам, да видим дали ще харесаме нещо с мъж ми. Той по принцип е против даването на много пари за количка, да видим как ще го убеждавам, че това е едно от нещата, за които да не се пести. smile
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 20, 2011, 16:27:44 »

Капризче, аз също съм с двете ръце за Jane. Нашата е такава и съм страшно доволна.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #141 -: януари 20, 2011, 16:34:58 »

Капризче, аз също много харесвам марката Jane като цяло и количките им също  good! Много ми допадат Конкорд и Теутония. Аз лично съм с Brevi. Брат ми е с Chipolino и са много доволни, на мен количката им много ми харесва!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: януари 20, 2011, 17:13:09 »

Капризче едва ли за някоя ще прочетеш само положителни отзиви, тъй че отивате в един голям бебешки магазин си която ти хване окото тази, прецени си горе доло на какви неща държиш (примерно ако сте с асансьор да се побира в него) и пазарувай Wink Аз също като мъжа ти смятам че много пари за количка са излишни, но от "много" до "много" има разлика за всеки човек, нашия лимит беше 500лв.  pardon Все пак са просто 4 колела и кош и служи да вози бебето от точка А до точка Б, нито му зависи здравето от това, нито развитието...но не знам, всеки сам решава Wink
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 20, 2011, 21:59:48 »

Капризче, аз от личен опит не мога да се изкажа за Jane , но познатите ми с такива са много доволни  good
Що се отнася до Чиполино , нашата е такава и ми върши страхотна работа  smile
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: януари 21, 2011, 00:10:04 »

Капризче и аз съм с две ръце за Jane, но за съжаление не се продават в Австрия.
За това пък разхождайки се, днес в магазина ми направиха страхотна реклама и презентация на една местна марка Hoco. Това е количката:
http://www.hoco.at/modules/viewer.php?t=3953&k=518_EN_O
Към нея се продава и това порт-бебе:
http://www.hoco.at/modules/viewer.php?t=3953&k=552_EN_O
което в последствие се преобразува в чувалче за зимата:
http://www.hoco.at/modules/viewer.php?t=3953&k=570_EN_O
или допълнително матраче:
http://www.hoco.at/modules/viewer.php?t=3953&k=568_EN_O
Ако някой иска да разгледа техническите характеристики и повече снимки:
http://www.hoco.at/produkte/ranger/

Цена 260 евро, но само 6 месеца гаранция. Мъжа ми много я хареса, но аз все още се чудя и мая.
Много ще ми помогнете с коментар или съвет, че съвсем се отчаях...
Хер бебе, ще се появи някъде началото на лятото, така че имаме още време за разглеждане.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 21, 2011, 03:07:26 »

mgoranova, количката ми харесва, но мисля че е прекалено тежка. Тя е почти колкото 2 други. Цената обаче е много добра. За лятото мисля, че няма да ти трябва порт - бебето, а ще ти е необходимо само едно столче за кола (макар и да нямата такава). После зимата ... количката, чувалчето и готово. Другото, което мисля че имаш още доста време до бебето, а дотогава ще си сменяш 1000 пъти мнението. Един път ще харесваш една, а на другия - друга. Всички сме така.  smile

Аз немога да дам мнение за количките Jane и Чиполино и то за тези два модела. Защото точно тях си бях харесала и аз и много им се чудех, даже питах и тук в темичката. Накрая си купих трета, защото не можеш да взема решение  sarcastic
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: януари 21, 2011, 08:04:06 »

mgoranova, плюсовете на количката са: 1. цялата дръжка (удобство при бутането, ако ти е заета едната ръка или докато си седнала); 2. факта, че може да се завърти с лице към майката; 3. единичните гуми, като две от тях са и големи (макар че не вярвам там да имате такива дупки като нашите по улиците ROFL ). Минусът е един и Мамчето го е изтъкнала - тежичка е. Прецени си дали ще изкачваш стълби, нанагорнища и нанадолнища, тоест каква ви е инфраструктурата и евентуалните маршрути good
Нищо не мога да кажа за марката, за първи път я чувам. Но това ми е повърхностния анализ от показаните линкове smile Но не се тревожи толкова, защото наистина имаш време и все ще изберете най-доброто за вас  good
« Последна редакция: януари 21, 2011, 08:07:24 от sunray » Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: януари 21, 2011, 08:14:08 »

Ако някой иска да разгледа техническите характеристики и повече снимки:
http://www.hoco.at/produkte/ranger/

Според мен е мноооого много тежка. И гаранцията е малко. То ако има проблеми, ще се появят когато бебчето попорастне и стане по-тежичко, а тогава вече няма да има гаранция. Но ти си знаеш. Нямам представа какви са цените в Австрия, както и какви са ти опциите да купиш втора ръка маркова количка за такава или по-малка сума.

Чудя се защо не коментирате Quinny. В парка имам чувството, че всяка втора количка е такава. В bebe-best има и такава на промоция под 700 лева.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: януари 22, 2011, 00:01:57 »

Ооо, за количките си е направо цяла одисея...
Първоначално си бях харесала една на Abc design - е, да ама тя нямаше легнало положение на т.нар. "летен" кош. После гледах разни колички на Jane, на X-Lander, Quinny, Giordani...
Последно бях решила да е Easywalker, но накрая взех Concord - е, още не съм я получила, че тази седмица я поръчах от Англия за по-евтино... Но пак не съм сигурна дали взех правилното решение...
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: януари 22, 2011, 07:51:19 »

Момичета наистина това си е някаква мисия невъзможна на пръв поглед. И колкото повече има за четене, като мнения, толкова по-объркващо става. Някой беше казал, че да си купиш кола е по-лесно, така е! Не съм съгласна, че количката е само 4 гуми, в зависимост от сезона бебето прекарва доста време в нея и си му трябват удобства. Ние лично сме с Чико и за сега съм доволна, както казва мъжът ми Чико трябва да си изпробват количките в БГ първо и после д аги пускат на пазара.
Но един приятел наскоро станаха родители и взеха назаем количка, която обаче не влиза в асансьора им, а те живеят на 5 етаж. Така, че добре преценете всичко около вас и тогава си изберете параметрите на количката.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: