Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:11:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 13  (Прочетена 204189 пъти)

♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 18, 2011, 17:32:47 »

Момичета харесала съм това на нашият мъник. Има ли някои набл. за този модел или въобще за шезлонгите.

* 41rURwP-ctL._SS400_.jpg (14.84 KB, 400x400 - видяно 9331 пъти.)
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 18, 2011, 18:43:52 »

Не знам това каква марка е, но ми изглежда луксозничко. Ако ще капиталовлагаш, по-добре вземи такова самолюлеещо се като ей туй на babybjorn

Наистина е чудодейно. Една моя позната също има такова и то обикаля ли обикаля щастиви майки и бебета от 3 години насам. Освен това се ползва до 13 килограма  girl_wink В ebay съм гледала и дървени на други производители. Идеята им е страхотна. Бебето си подскача, размахва се и се забавлява. Не закопчаваш колан, просто го мушкаш в "гащите", то скоро се научава, че е хубаво в стола и само се наглася за да влезе по-лесно. Аз нямам скъпата и прескъпа оригинална играчка, сложила съм обикновена дрънкалка за количка и пак й се обръща достатъно внимание.
Активен
mihova
Ентусиаст
**
Публикации: 143

нашето съкровище

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 18, 2011, 19:53:37 »

Ето ги и нашите първи покупки  blum

* ALIM7318.jpg (60.55 KB, 300x225 - видяно 9191 пъти.)
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #108 -: януари 18, 2011, 20:05:35 »

Честито mihova, за първите покупки. Ако одеялцето е и порт бебе  good, на нас такова ни върши чудесна работа.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 18, 2011, 20:47:42 »

BASTET,аз го гледах ,когато си търсихме люлка,но не му обърнах много внимание.Харесва ли му на Ясен вътре? Ние имаме ето това.Не съм очарована.Виктор седи вътре 2-3 пъти на ден за по 10-20 мин. ,като му давам различни играчки за гризане.

mihova ,много са ви хубави покупките за вашата бебка!
« Последна редакция: януари 18, 2011, 20:52:58 от matsinka » Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #110 -: януари 18, 2011, 21:15:39 »

Veni, шезлонгът ми изглежда много добър, макар че не си описала функциите му  good. То какви функции да има един шезлонг  blum, но поне е хубаво да има според мен степени на облегалката, за да можеш да го ползваш и за хранене по-късно, преди детското столче. Аз ползвам това и съм доволна.

* 2506.jpg (33.22 KB, 600x600 - видяно 261 пъти.)
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 18, 2011, 21:20:29 »

Момичета, доста полезна информация за покупките сте споделили.  good
Аз да се оплача sad, от една седмица съм решила да се възползвам от намаленията тук, по закон само 2 пъти в годината, т.е. сега му е ред да се пазари.
И тъй като не знам пола на бебето, реших че трябва да започна с големите неща, като легло и количка.
Още щом изписах обаче "бебешко легло" в гугъл и ми излезе скорошна съвсем сериозна статия на френската агеция по здравето и околната среда, която оценява, че повечето бебешки легла съдържат формалдехид (канцеригенен) и която препоръчва да се избягват всякакви мебели от такова естество в стаята на бебето. Oh my ... Леглото е осново засегнато - нали бебето прекарва по-голямата част от времето си в него, особено в началото.
Та така, препоръчва се само бебешки легла от брутно дърво лакирани с био лакове и т.н. Само че тук започвам да се чудя аз коя марка изобщо произвежда такива легла. Ако имате някакви наблюдения по този въпрос, ще се радвам да споделите! give_rose give_rose give_rose
(мога да ви разкажа и с премеждията по избиране на количка, но хайде да не се разпостирам излишно този път  smile )
« Последна редакция: януари 19, 2011, 07:43:46 от minalina » Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: януари 18, 2011, 21:25:56 »

♥_Veni_♥ във форума Макс на Di_Di има такъв шезлонг. Мисля, че беше доволна от него и ако не се лъжа беше от български сайт. В нейната темичка го е показвала. http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18395.210.html
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: януари 18, 2011, 21:40:52 »

minalina, 
за сьжление нямам инфо за марки, които са с безвредни лакове, но бих искала да споделя едно мнение на моя позната. тя се занимава с дизайн и производство на мебели от дьрво. всеки е с мнение, но нейното е, че бебешко креватче и мебели не се купували, а се вземали назаем стари такива, при които лака е узрял.
в моя случай например няма от кого да вземем такива. просто няма. затова сьм решила да купя много скоро всички мебели и да го оставя да се ветреят. мисля, че е по-добре от нищо.

за количките - тьй като си мама от чужбина и много зависи кьде живееш и какьв е стила Ви на живот - дали ще пьтувате - влак, метро, самолет, имате ли стьлби, асансьор (размери), дали ще излизате много..колко ти е бюджета.
За мен за сега 2 марки са количките, които не бих отказала някой да ми подари - Jane и Teutonia . Не че не мога да си ги позволя, но не мога да преодолея бариерата от $1000 крайна цена +  ще се наложи да купувам по картинка, защото в USA не се предлагат моделите, които аз искам:
Teutonia Cosmo и Jane Hello
нямам никакьв опит за шезлонг...
« Последна редакция: януари 18, 2011, 23:32:43 от Anichka » Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: януари 18, 2011, 22:35:28 »

Миналина,креватчето,което аз поръчах е от чиста дървесина,а лаковете и боите са на водна основа-в това ме увериха в магазина.Продавачът каза,че и да реши детето да си чеше зъбите на решетките,няма за какво да се притеснявам.Щом тук се намират такива,със сигурност и ти ще намериш. good

Шезлонга,който аз имам е като показания от Розовка-не съм го купувала,моя близка ми го даде за ползване.Тя беше много доволна.
Активен
mihova
Ентусиаст
**
Публикации: 143

нашето съкровище

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: януари 19, 2011, 09:53:08 »

malinkata да това е порт бебе.  Взехме го защото пелената от комплектчето за изписване ми се стори тънка. Имам и още снимки, но не мога да ги кача прекалено са големи. По късно ще ги кача в моята галерия.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 19, 2011, 09:56:03 »

BASTET,аз го гледах ,когато си търсихме люлка,но не му обърнах много внимание.Харесва ли му на Ясен вътре? ..

Предполагам че не си разбрала как действа. Ето едно бебе в такъв стол:

http://www.youtube.com/watch?v=uupH0doF2FI

Аз съм мнооого доволна от него.
НО! Ако на мен някой ми беше дал нещо, щях с удоволствие да го ползвам и да не купувам. Но не би..
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: януари 19, 2011, 10:42:46 »

♥_Veni_♥ във форума Макс на Di_Di има такъв шезлонг. Мисля, че беше доволна от него и ако не се лъжа беше от български сайт. В нейната темичка го е показвала. http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18395.210.html
Nataliya, благодаря ти за отг. ще се опитам да се свържа с момичето за повече инфо  give_rose
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: януари 19, 2011, 12:57:14 »

elen4e13, и аз да се включа с мнение за възглавничката. Моя приятелка ми подари такава, дотогава изобщо не знаех, че съществува, моето бебе изпитваше голямо безпокойство и не можеше да спи спокойно в легълцето, в същото време, когато го гушнех в мен отново не можеше да заспи спокойно, четох че има такива бебета, които се чувстват притеснени в голямото легло, което заменя уютната утроба. Та в нашия случай му създаваше някакъв комфорт в леглото по-скоро, отколкото да му пречи да се обръща. Използвах я до 3-тия месец и съм много доволна.
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: януари 19, 2011, 18:18:51 »

Момичета вижте на какво попаднах вчера и нямам търпение да дойде време за купуване     

Бебешките серии на Tomy са разработени с помощта на учени, които следят детското поведение в най-характерните за малките деца моменти и на базата на тези проучвания и методичните наблюдения разработват продукти, които не просто стимулират развитието на детето, но спомагат и за комфорта на родителите.

ПОДХОДЯЩО ЗА НОВОРОДЕНИ!
С помощта на симпатичните герои от едноименния роман " Мечо Пух", тази невероятна въртележка ще осигури комфорт и забавление на вашето бебе!

Цел на продукта:
Ангажира и стимулира сетивата на малкото дете чрез звука, светлината и движенията на героите.
Успокоява и приспива, създава комфорт.
Характеристики:
Въртележката се закрепва здраво за детското креватче.
Пее две приспивни песнички - една стимулираща и една успокояваща, също така възпроизвежда горски звуци!
Свети с мека нощна светлина.
Притежава Опция "Само звук" или "Само светлина"
Контрол над звука.
Режим "автоматично изключване" след 5 минути!
Мечо Пух, Прасчо, Йори и Тигър са меки и нежни играчки, които могат да бъдат откачени от конструкцията. С тях вашето бебе може да играе.
ВАЖНО:
Продуктът не е подходящ за деца, които вече могат да се изправят в кошарката, тъй като могат да го използват, за да се изкатерят по него и да се прехвърлят извън нея!!!!!
Конструкцията работи с 4 батерии х 1.5 V, които не са включени в комплекта.
Възможно е да има разлика между цвета на опаковката и продукта в нея.

* 1114PopUp.jpeg (47.68 KB, 235x266 - видяно 9057 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: