Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 07:22:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 13  (Прочетена 204110 пъти)

malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #75 -: януари 17, 2011, 12:40:22 »

Не съм виждала до сега сгъваеми ванички - къде мога да намеря такава? give_rose
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: януари 17, 2011, 15:45:46 »

да питам някой има ли логично обяснение защо се използват обиколниците за креватчетата?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #77 -: януари 17, 2011, 15:53:07 »

Ечи ,за не си пъхат ръчички икрачета бебчовците предполагам.Не че това помага де щото Марти вече втора сутрин си напъхва крака м/у решетките и ми се хили доволно
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 312

« Отговор #78 -: януари 17, 2011, 16:09:38 »

И за да не се удря бебчо в легълцето, когато почне да шава и да се върти много  blum
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: януари 17, 2011, 16:24:02 »

Мами,едно питане-ползвате ли т.нар. дъждобран на количката?
За дъжда е ясно,но моя приятелка ме убеждава,че ми е необходимо такова чудо ако има вятър да го метна за да не духа на детето... crazy
« Последна редакция: януари 17, 2011, 16:27:47 от dodo23 » Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: януари 17, 2011, 16:55:06 »

Не съм виждала до сега сгъваеми ванички - къде мога да намеря такава? give_rose

http://www.flexibath.co.uk/

malinkata, това е ваничката smile Аз я купих от магазин Пинокио в дружба, сигурно и на други места я има smile

За дъжда е ясно,но моя приятелка ме убеждава,че ми е необходимо такова чудо ако има вятър да го метна за да не духа на детето... crazy
dodo23, аз ползвам дъждобран за количката като има вятър, но моят е малко "калпав" и направо полита ако е по-силен вятъра smile Иначе има едни дъждобрани, които се закачат по такъв начин за количката, че и да духа вятър не могат да литнат. Иначе доста пази дъждобрана, все пак не духа на детето, а му прави завет.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: януари 17, 2011, 17:25:58 »

Според мен се прекалява с тия дъждобрани. Какъв е смисъла да извеждаш детето, ако няма да е на въздух? Студено било - айде дъждобрана. Духало - айде дъждобрана. То има такъв лаф - да не си гледаш детето под похлупак  blum А аз си спомням баба ми как си правеше разсад за домати - в едни кофички от кисело мляко с найлончета отгоре. Тия дъждобрани точно на това ми приличат  Girl_hide
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: януари 17, 2011, 17:44:42 »

Bastet,аз май клоня към твоето мнение!
Ако е твърде студено,просто няма да изляза.
Термина ми е средата на март,значи най-рано по разходки ще сме през април,когато вече не е толкова студено.Количката ми е с много голям/дълбок сенник и мисля,че е достатъчен.
Живея в малко населено място и в който и край да съм,при дъжд ще се прибера за 10мин.

Дъждобрана към моята количка е безумно скъп и сега дилемата ми е дали да купя някакъв универсален за 10лв или изобщо да не купувам.
Това ми се струва неоправдана покупка,както голяма част от стоките в магазините за бебета. sad
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #83 -: януари 17, 2011, 18:02:48 »

Дъждобрана към моята количка е безумно скъп и сега дилемата ми е дали да купя някакъв универсален за 10лв или изобщо да не купувам.

Не купувай. И 10 лв са много, за нещо което няма да използваш. Като почнеш да я извеждаш, ако си дадеш сметка, че имаш адска нужда, винаги можеш да си го купиш  good
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: януари 17, 2011, 18:04:17 »

Аз мисля, че дъждобран е нужен. Винаги е възможно, когато сте на разходка да завали изведнъж.
Естествено, когато е лошо времето не бих излязла на разходка с дъждобран само да се каже, че сме навън. От друга страна всеки ден ми се налага да ходя за детската кухня за 30-40 мин. независимо от метеоролигните условия- вятър, минусови температури, мъгла- тогава слагам дъждобран. Струва ми се неоправадно да се дават 50-60 лв. за марков дъждобран- колкото и да е марков все пак си е един найлон. Всеки би свършил работа, стига да пасва на количката.
Обиколници сложих, защото леглото ни е от всички страни с решетки и с тях ми се струва по- закътано и по- топло. Дари от малка обича да се бута в тях- явно й е по- уютно да се опира на мекичко, а не в дървото.
« Последна редакция: януари 17, 2011, 19:55:17 от Nataliya » Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: януари 17, 2011, 19:28:17 »

аз дъждобран съм слагала точно 2 пъти, а дори и сега всеки ден сме навън smile
нали идеята на разходката е да излезе, да подиша въздух, да се калява  good
нашия е универсален за 10 лв. - купих го в един дъжд, че бяхме далеч от вкъщи и върши работа  Wink

на нас обиколниците ни са по-скоро за игра smile малката още от първия - втория месец се заглеждаше по шарените меченца, а сега ги дърпа и си играе с тях, а и някакси е по-уютно с тях smile
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 17, 2011, 20:30:39 »

аЗ МИСЛЯ, ЧЕ ДЪЖДОБРАНА Е НЕОБХОДИМ...използвам го доста често...моя е за 10 лв и понеже е универсален покрива, но не пасва на количката и вонаги влиза свеж въздух. Аз малката я изкарвах и на -7-8 градуса. Освен това Додо, вие като ще сте марат, т.е през пролетта и лятото, ами то за 10 мин. лятото приключват дъждовете...той е като чадъра...винаги трябва да ти е подръка...
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: януари 17, 2011, 21:21:59 »

Моят дъждобран се закрепва много добре на количката и го ползвах два-три пъти като изведох първите дни малкия навън. Днес като излизахме се появи вятър и му го сложих докато се приберем като извадих малкия от количката не беше измръзнал.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: януари 17, 2011, 22:44:42 »

Аз също не мисля, че купуването на скъп дъждобран е оправдано. Но си мисля, че ако се излее проливен дъжд, дори и за половин час, е добре да го има. Особено ако сме излезли на разходка далече от вкъщи good
Обиколници умишлено не купихме. Посъветваха ме, за първите месеци да не слагам, за да мога лесно да виждам бебка дали е ок. И ми се стори логично. В противен случай трябва да отивам и да надничам, за да се уверя. Но, ако легълцето ни беше с решетки от всички страни и ставаше течение, щях да сложа поне на три от страните good Иначе са красиви, но мисля да сложим след 3-4 месец.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: януари 17, 2011, 23:13:41 »

sunray, изцяло съм съгласна с теб за всичко. Аз също не съм сложила (нито купила все още) обиколници, точно за да мога да гледам какво става. А когато бебо поотрасне и започне да се върти и обръща, тогава задължително ще сложа.
А относно дъждобрана - тук повечето (да не кажа всички) колички си вървят с дъждобрана. А и то е почти задължително, започва и спира да вали когато си иска. Мисля, че това е полезна покупка, но всеки си знае за себе си. Но все пак няма смисъл да се дават толкова много пари за найлон, било то и да се води "оригинален". Този универсалния за който говорят повечето мами върши същата субава работа.  good
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: