Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 14:56:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 13  (Прочетена 204587 пъти)

juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #45 -: януари 07, 2011, 21:16:09 »

Жужи, когато сестра ми захрани племенничката, тя още не седеше. Затова използва кошницата за кола и нямаше никакъв проблем. Хубаво е, детето да стои самостоятелно, да пази равновесие, защото иначе и на него, и на теб няма да ти е удобно. Да не кажа, че все пак си е рисковано. Столче ще ползваш, когато започнеш да го слагаш да седи (да го свикваш, тогава ще ползваш позициите на столчето).
Яна ,и на мен ми се върти в главата точно тази идея,още повече ,че Марти вече се чувства удобно в този кош,та ти само затвърди това което имах и аз като идея.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: януари 07, 2011, 21:50:18 »

Имам въпрос относно тази нощна лампа на Томи. Някой има ли такава и съответно доволен ли е. Искам да купя такава лампа за подарък на моя приятелка, която има малко бебче.

Ние също имаме такава лампа, че даже и на кумовете ни подарих същата, обаче не мисля, че проявява интерес към нея. Вече съвсем никакъв, а преди за много малко време. Имаше един период от около седмица, когато и я пусках и заспиваше сама в кошарата, но това беше за много кратко. Можехме да минем и без нея. Сега и служи за цел, до коато да се докопа, когато е оставена в кошарата и започва едно блъскане, не си е работа. На кумовете детенцето също не съм чула да е проявил кой знае какъв интерес. За подарък е добро като замисъл, ама не е чак толкова функционално. И, все пак, децата са различни, може пък на бебчето да му хареса. Ако няма нужда от нещо конкретно и се чудиш какво да купиш, е добро като идея. То като се замисля бебешките артикули и като цяло индустрията е.....направо да те заболи главата какви ли неща не измислят.
За бодитата - аз от началото и досега ползвам такива, които се закопчават отдолу, много съм доволна и не съм имала абсолщтно никакви проблеми с обличането им. Все пак отворът за главата е достатъчно голям, за да може да се напъха главичката на бебето без проблем. Отделен въпрос е, че не всички обичат да им пъхат нещо през главата. С моето бебе не съм имала проблеми, цяло лято изкара с такива бодита, че то такива жеги бяха непоносими  Sunshine И тези с копчетата отпред са добър вариант също, може би е най-добре да вземеш едно такова и едно от другите и сама да си прецениш на теб кое ще ти бъде по-удобно  good
Активен
borovinka
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #47 -: януари 08, 2011, 13:03:28 »

Цитат
Ние ползвахме бодита с копчета отпред и отстрани. Не сме имали проблем с пъпчетата, нито ги е дразнело, но обличането на боди през главата....ужас, рев, все едно сме ги заклали!
Винаги съм ползвала само с копчета отдолу между крачетата и на рамото и не съм имала никакъв проблем. Бих ги ползвала отново...
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: януари 08, 2011, 16:14:05 »

Имам въпрос относно тази нощна лампа на Томи. Някой има ли такава и съответно доволен ли е. Искам да купя такава лампа за подарък на моя приятелка, която има малко бебче.
Ние я имаме страхотна е!Препоръчвам с 2 ръце!Поадриха ни я на погачата ,аз си я поисках.Малката много обича нощем да и я пускам и да гледа мечетата на тавана,когато е нервна нощем пак я пускам и и пея нещичко на мелодийката.Но явно си е до дете  good
« Последна редакция: януари 08, 2011, 16:17:04 от Данитка » Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #49 -: януари 10, 2011, 13:42:35 »

Гостенка, Вили, Данитка, благодаря ви за споделените мнения за лампата на Томи,  give_rose give_rose give_rose. Наистина, че всичко си зависи от детето и предварително не може да се каже дали ще се хареса тази лампа или не. Аз  реших да я купя и подаря.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: януари 10, 2011, 15:52:00 »

И при нас най-удобни бяха бодитата с копчета отстрани и отпред. Не сме имали никакви проблеми с пъпчето. Поне на мен ми беше ужасно трудно с другите, които бяха през главата /с копчета отдолу/.
Още много рано ни подариха столче за хранене, което няма позиции на облегалката и за това в началото ползвах шезлонга. Моя дребо си е шило и няма начин да го държа и храня с лъжица едновременно. Макар че според майка ми и нейна приятелка в началото бебето се държало с едната ръка, като му се придържат и ръцете, точно за да не пречи на храненето, и се храни с другата.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: януари 10, 2011, 19:22:48 »

Мами,някоя да е ползвала или да има отзиви за тази количка:
http://www.babywelt-international.com/index.php?id=42
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #52 -: януари 14, 2011, 10:53:16 »

Мами аз се включвам с едно въпросче за ваничките и се извинявам ако е коментирано преди.. blush
Кои са по-практични: анатомичните или обикновените? Предполагам, че стойката е предимство...
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: януари 14, 2011, 11:55:22 »

Армани, и аз много умувах по тоя въпрос. Не-анатомичните май могат да се ползват по-дълго време. В самото- самото начало, спокойно можеш да къпеш и на чешмата бебчето. То не се радва още много-много на контакта с водата, стои свито на топка и само чака и това премеждие от постнаталното му съществуване да премине  girl_wink Но после.. ако ще къпеш сама, може би анатомична вана или някаква допълнителна поставка няма да ти е излишна, защото бебето става тежичко, пляска с крачета, извива се и се забавлява на твой гръб. Обаче как ще ги миеш тия работи със всичките им извивки и чупки, не те знам.. Ние къпем двамата с таткото и не ни трябват никакви помощни конструкции вътре във ваната. Купиме едни крака за самата вана, защото плота в кухнята е зает от повивалника, а в банята нямаме отоплително тяло. Ако искаш изчакай и виж как ще тръгнат нешата при вас.
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: януари 14, 2011, 12:22:36 »

ние сме с анатомична и съм много доволна - постилям й последните дрешки, слагам си я легнала и си я къпя най-спокойно  good
като й мия дупето под чучура, тя само рита, отблъсква се от мивката и поне на мен не ми е много удобно  nea
Активен
borovinka
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #55 -: януари 14, 2011, 17:15:07 »

Аз също съм много доволна от анатомичните. Имаме тази  Натиснете тук!,  но я монтирахме на универсална стойка. Първоначално детето лежи спокойно без да се налага , каквито и да е допълнителни приставки, дрехи или парцалки да се добавят, а след това спокойно сяда в нея от другата страна, която е специално пригодена за това. Използват се значително по-дълго време. Виждам, че сега има някакви нови , за които не съм чула още отзиви Натиснете тук!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: януари 14, 2011, 21:53:22 »

Само не мога да разбера защо във всичките си постове (засягащи дадена покупка) правиш реклама на един и същ магазин  crazy . То бива, бива да си доволна от стоките, които се предлагат там, ама айде сега.....
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: януари 14, 2011, 22:57:56 »

На мен ми бяха казали, че анатомичните не са удобни за по-голямо бебче, което седи само и за това взехме обикновена и едно като шезлонгче отделно, което се слага вътре и бебчо е седнало-полегнал. В началото като съвсем мъничък го къпехме без приставката като на дъното слагахме обикновена памучна пелена и ръката под бебето, а с другата къпеш. Като понатежа - вече с приставката, а като започна да рита повечко - вече слагаме неговата ваничка в другата в банята и там се къпем, че цялата дневна ставаше във вода  girl_wink
И ние взехме метална поставка - представлява една стойка метална и става все едно ваничката има крака, защото нямаше къде да я подпираме, а и така е на удобна височина.
Ако ще се прави икономия на средства обаче, трябва да се има в предвид, че и приставката за вътре във ваничката и поставката се ползват около седем максимум осем месеца.
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #58 -: януари 15, 2011, 10:49:46 »

Благодаря на всички за мненията, мисля да е анатомична със стойка, а пък по-нататък сигурно ще претърпи промяна  smile
Активен
mihova
Ентусиаст
**
Публикации: 143

нашето съкровище

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: януари 15, 2011, 12:03:04 »

Здравейте момичета. Колебая се между Плазмата на Бертони и Максима на Чиполино. Какъв съвет ще дадете? 
http://mal4o.com/product_info.php/cPath/117/products_id/984
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=325
« Последна редакция: януари 15, 2011, 12:06:32 от mihova » Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: