Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 07:29:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 13  (Прочетена 204120 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 05, 2011, 09:23:16 »

*mum to be* ,честито,много са красиви,а и изглеждат удобни.А количката е просто невероятна.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 06, 2011, 11:45:34 »

Благодаря ви момичета, дано найстина да сме случили с покупките! give_rose
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: януари 06, 2011, 15:06:21 »

мамче, честити покупки,. Количката е много хубава, да си ги ползвате със здраве!!!  girl_wink
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #33 -: януари 07, 2011, 11:27:45 »

Момичета имам едно въпросче относно боденцата за бебета - кои са най-практични - тезе които се закопчават отпред или отстрани? Понеже вече започвам покупките на по-дребните неща и изникват много въпроси  blush
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: януари 07, 2011, 12:15:29 »

Armani_code, аз ще ти кажа само какво мисля, защото все още нямам опит  Wink.
Смятам, че бодитата с копчета отпред ще са по - удобни, защото ако те са отстрани може да му убиват. Все пак въртиш бебето докато спинка (и не само тогава) и ако са отстрани може би няма да е удобно, мисля същото и за бодитата със задно закопчаване и за жилетките с качулки.  smile
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #35 -: януари 07, 2011, 12:59:12 »

От моя опит - най-практични са дрешките със закопчаване отпред. Бодитата, които се закопчават отзад са много неудобни за малък бебок. Имам такива и стоят най-отдолу в скрина, почти не са обличани. Държа ги, защото ми е жал да ги изхвърля, чисто нови са  good.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #36 -: януари 07, 2011, 13:12:56 »

Момичета имам едно питане-кажете кога мога да слагам Марти в столче за хранене,НО не става въпрос да е седнал, а полу -седнал ,полу -легнал.Искам да купя от тези столчета които имат няколко позиции на облегалката.А лекарката ни каза ,че като направим 4 и половина месеца ще ми даде схема за захранвате като започнем със сокчета.И сега съм в чуденка да купувам ли столче или не ,като позицията на бебе ще бъде ПАК КАЗВАМ полу- легнал.Кумата ми каза, че в началота сокчето което ще му давам е от порядъка н а 10 мл и по добре с лъжичка ,обаче ние имаме отдавна опит с лъжички и като ръкомаха ми пречи да му давам витаминД, например.Та в тази връзка ми е и въпроса как да му давам с лъжичка това сокче ако нее в нещо като столче.Ако пък някой има други идей може ли да ги сподели.
Май малко объркано го обясних ,дано сте ме разбрали
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: януари 07, 2011, 13:41:27 »

В началото на захранването, когато бебето яде по няколко лъжички някои майки използват за хранене шезлонг, люлка или просто го държат в ръце.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: януари 07, 2011, 13:49:22 »

По книьките казват, че е най-добре да се държи гушнато бебето в началото, за да му прилича на кърмене и да се сети, че ще се яде biggrin. Докато не е голямото мазало с пюретата, мисля така да правя.

А колкото до бодитата, аз ползвам такива с прихлупващо се ръкавче и копчета само отдолу - много са ни удобни.
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #39 -: януари 07, 2011, 17:13:40 »

Имам въпрос относно тази нощна лампа на Томи. Някой има ли такава и съответно доволен ли е. Искам да купя такава лампа за подарък на моя приятелка, която има малко бебче.

* product_pic1_878.jpg (8.84 KB, 280x280 - видяно 2912 пъти.)
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 07, 2011, 17:24:31 »

Армани,моя приятелка с бебче ме посъветва да не купувам за началото бодита с копчета отпред-при нейното бебе от копчетата се разранявал пъпа.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #41 -: януари 07, 2011, 17:29:36 »

Poblemd e .4e az mu davam s lajica ot 20-q den biogaia i vitamin D i toi taka rakomaxa 4e e trudno da go xranq na race]Izvinete za latinicata ne6o se precaka i ne znam kakvo
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: януари 07, 2011, 18:11:30 »

Имам въпрос относно тази нощна лампа на Томи. Някой има ли такава и съответно доволен ли е. Искам да купя такава лампа за подарък на моя приятелка, която има малко бебче.
Ние имамме такава и малките много си я гледкат вечер (е сега й свикнаха и не чак с такъв интерес, но я гледат, то си е и до дете все пак), но, ако детето е по-голямо - не знам дали ще му е интересно.

Жужи, когато сестра ми захрани племенничката, тя още не седеше. Затова използва кошницата за кола и нямаше никакъв проблем. Хубаво е, детето да стои самостоятелно, да пази равновесие, защото иначе и на него, и на теб няма да ти е удобно. Да не кажа, че все пак си е рисковано. Столче ще ползваш, когато започнеш да го слагаш да седи (да го свикваш, тогава ще ползваш позициите на столчето).
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #43 -: януари 07, 2011, 19:44:33 »

gostenka_82 , бебето е съвсем малко, всъщност се роди днес и понеже си има много дрешки, искам да подаря нещо различно, нещо което няма. Значи казваш твоите дечица си я гледат, ще я поръчам и на мен ми допадна много.
Да си кажа мнението и аз за бодитата, на нас ни бяха, а и още са ни най-удобни тези с копченцата отпред, не са разранявали пъпчето, много лесно се обличат. Тези които се обличат през глава , според мен не са удобни за новородено бебе, зор е докато се облече през главичката, а и ръчичките са като "кашкавалени" в началото, отделно, че бебчето много реве, докато го обличат. Удобни са и бодита със странични закопчаване.Вече като порасне малко бебчето, като стане на 3 месеца, са подходяши всякакъв тип бодита, поне това е моето мнение.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: януари 07, 2011, 20:58:20 »

Ние ползвахме бодита с копчета отпред и отстрани. Не сме имали проблем с пъпчетата, нито ги е дразнело, но обличането на боди през главата....ужас, рев, все едно сме ги заклали!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: