Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:14:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 13  (Прочетена 204204 пъти)

savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 19, 2011, 18:30:31 »

Или това  smile smile smile smile smile smile smile smile

Лампата - светлинно шоу е най - омайващата система за осветление! Има две програми: при приспиване и при събуждане на детето.Програмата за приспиване успокоява детето и му създава усещане за комфорт и сигурност, а програмата при събуждане му създава чувство за увереност. Приспива отново детето, ако то се събуди с плач. Стимулира сетивата.

Програмата приспиване свети с мека светлина, а Мечо Пух и неговите приятели се прожектират на тавана и успокояват детето, три приспивни песнички го унасят.

Когато детето се събуди неговите приятели ще го очакват отново, ще засвирят нежни мелодии. Ако детето се събуди през нощта с плач лампата ще се активира самост
оятелно.

* 6c9c04aa6e0c45879e6187081cdb398a567469db.jpg (20.39 KB, 331x400 - видяно 3544 пъти.)
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #121 -: януари 19, 2011, 19:44:15 »

Ние имаме такава лампа  good, само че не е с Мечо Пух, Влади много си я обича, така е свикнал с нея, че без музиката трудно заспива. А картинките ги следи преди да заспи и понякога като не ги вклуча си ги търси girl_wink. Иначе тези играчки които се въртят над кошарата - купихме по-обикновени
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 19, 2011, 21:44:51 »

И аз загледах нещо подобно на фишър праиз, но не бе толкова интересна...а тази откъде е?
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 19, 2011, 21:48:23 »

Бастет, така се смях на бебчето в шезлонга. Много добре изглежда, наистина. Но нали всяко бебе си е различно, ако може да се пробва предварително дали ще му хареса на бебето преди да се купува май е най-добре good. И пак може и да не е гаранция, знаеш ли, може да му омръзне pardon.

Додо, мерси за идеята. Поразрових се за легла с такива лакова на водна основа тук и се оказа, че изборът е доста слаб, но по-добре от нищо. Това ми харесва (само брутно дърво, нетретирано), защото може да се сложи до леглото на родителите, но за жалост е само кош за новородено, т.е. не става за по-нататък.

Може би това е малко по-подходящо, но пък спалнята не ни е огромна, т.е. трябва сериозно да измеря какво става и какво не :

Повечето легла, които съм гледала могат да се използват до 7 годишна възраст, включително и това на Стокке, което много ми харесва (цената много по-малко ми харесва), но не изглежда да е с бои и лакове на водна основа (може да пусна едно допитване до производителя, за да съм сигурна) :

За количката, Аничка, е пак голяма мъка. Kато цяло живeeм в голям град, замърсен, с много народ по тесните парижки улици и с метро като основно превозно средтво в градската действителност, т.е. тази количка на Стоке ми изглеждаше прекрасно, за да избавя мъника поне малко от изгорелите газове (детето е на височина). Само че с това нещо абсурд по метрото да го влача - тогава ще трябва да е на слинг.

От друга страна пътуваме доста и със самолет и вече имаме едно запланувано пътешествие септември месец. А за самолет съм чувала, че е най-добре колички, на които казват тип "чадър" тук, нещо като тези на Maclaren : http://fr.maclarenbaby.com/toddler-buggies/techno-xt?lang=fr
Само чe, същата тази е била изкарана от американския пазар по последни данни, за ампутирани 20 детски пръстта. Четох го в един по принцип серионзен блог и не съм си правила труда да търся допълнително вярно ли е не е ли, защото след тази информация главата ми съвсем гръмна  crazy
Иначe марките , които си показала изглеждат чудеcно. За Жане-то вече съм чувала, но другата май не се предлага на нашия пазар.
« Последна редакция: януари 19, 2011, 22:20:30 от minalina » Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 19, 2011, 21:59:52 »

Боже, вие ме рабихте с това за креватчетата...моето е на бертони и се скъсвам да търся инфо за него...утре ще звънна до магазина...
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 20, 2011, 10:40:15 »

Дами, имам нужда от съвет и мнение  give_rose
Харесахме това за Митака, той ще стане на 8м другата седмица. Вече прави опити да стои прав и е много сладък, обаче явно дойде времето за проходилка или нещо подобно. Това ми се вижда доста по-стабилно, а и предвид ограничетото място в нас ми се струва и по-удачно. Обаче като се има предвид, че нямам идея всъщност дали е добро....горещо се надявам на помощ от ваша страна!

Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 20, 2011, 11:08:54 »

Герчо като цяло сигурно знаеш че съм против проходилките Wink Това си е мое мнение, естествено всяко дете е различно и за всяко дете различно нещо е най доброто нещо...за конкретната проходилка, една приятелка я има, ей сега ще й звънна да я питам  good
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 20, 2011, 11:15:29 »

Мами проверете сайта на mothercare за такива легла, знам че вече ги има и в България. Аз ходих да търся подарък за една приятелка и тук имаше огромен избор на нетретирани креватчета pardon
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 20, 2011, 11:29:50 »

give_rose Забравила съм да кажа, че това е Активен център за прохождане и игра, не е точно типичната проходилка, защото стои на едно място и реално детето се учи да ходи благодарение на тези кръгчета в основата, които са подвижни...Иначе въпросното съоръжение си стои на едно място, само дечко шава вътре в него.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 20, 2011, 13:05:15 »

Гери, за съжаление никакви отзиви не мога да дам за това, което си показала. Съжалявам, че не мога да помогна.

Момичета какво ще кажете за тази количка: http://www.bebe-best.com/hauck-bebeshka-kolitchka-apollo-all-in-one-set-atomato-2011-p-22715.html и марката HAUCK като цяло?
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 20, 2011, 13:12:03 »

Капризче, лични впечатления за нея нямам, но ми беше голяма слабост и даже с Жоро си говорехме до скоро да купуваме такава. Една близка приятелка обаче ми каза, че много лесно им се чупела рамата (нямам идея дали така се казваше тази металната част, която държи цялата количка  blush) и въобще не ме съветва да купувам подобно нещо. ...Имало доста информация за тези колички някъде в БГ мама, обаче тя след като ми каза, аз не съм търсила повече инфо по въпроса  give_rose
(май само те обърках вместо да помогна, ама това знам....)
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 20, 2011, 13:22:48 »

Капризче, и аз това бях чела в бг-мама и се разубедих.
Ето някой от коментарите:
"Да се "похваля", че вече и аз съм в отбора на счупените колички "Hauck Malibu"  #Cussing out
Както се прибирах от кратката си разходка днес и рамата каза "храс" и това беше. Добре, че си бях вече пред нас.
Дори не се ядосвам. След прочетеното в нашата тема за същия проблем и че често давали дефект в рамата реших хич да не си хабя нервите за това. Дано новата рама е по-здрава, че не виждам как тази количка ще издържи по-тежко дете, щом се счупи от теглото на 7 кг. дете"
"Чакам го моето Малуби да се счупи 3ти път и да им го тресна на тия в магазина и да искам нова количка и аз  #Cussing out Втория път като се счупи ми обясниха,че от Hauck били крайно учудени,как така се чупели количките,само в БГ им се било случвало и специално за нас били направили нови рамки с 30% по подсилени"
Тема в бг-мама:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=543915.msg16999646#msg16999646
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 20, 2011, 14:16:44 »

Ха ми не знам, аз имам едни приятели много близки те са с Хаук но друг модел, лятна за 150лв. някаква взеха и са много, много доволни  good Имам и друга приятелка която е точно с показания модел и също е много доволна Wink

А тъй като казах на Гери на лични за проходилката, да кажа и тук - отзивите са положителни  Wink
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 20, 2011, 14:17:36 »

Капризче, по едно време (доста за дълго при това) бях луднала точно по този модел на ХАУК - Аполо. Добре, че не я намерихме тук в нашия град и се оказа една от най-малко дистрибутираните по принцип модели на ХАУК, защото след това реших хубаво да се заровя из форумите и намерих много негативни мнения (за ХАУК като цяло), както и момичетата по-горе вече са писали nea Чупела се рама, дефектни колела и прочие. Уж сега чувам, че били отстранени тези производствени дефекти от новата им серия за 2011, но някак си не се навих да поема риска. То че е и до късмет, също е вярно, но все пак....Затова добре си помисли, защото и на Аполо-то цената е по-височка от на другите им модели.
А, и спокойно smile, аз "минах" поне през 3.4 модела колички, докато изберем нашата funnytooth Сигурно при повечето е така. Успех! good
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 20, 2011, 14:24:12 »

Sunray, явно всички сме така.
Никога до сега не съм се колебаела толкова. Кола да купувах сигурно по-лесно щеше да ми е!
Аз минах, през Hauck, ABC design, X-lander, Jane и пак не съм сигурна какво да избера.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: