Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 23:51:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Коледен подарък изпрати и съфорумка зарадвай ти
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Коледен подарък изпрати и съфорумка зарадвай ти (Прочетена 75116 пъти)
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Отг: Коледен подарък изпрати и съфорумка зарадвай ти
«
Отговор #180 -:
декември 21, 2010, 15:35:06 »
Eliss
,много се радвам,че съм успяла да те зарадвам!А за Сияна избрах по голям размер,защото като знам моята дъщеря как върви с размерите и не исках да й е малко!Може сега да й е голямо,ама поне ще е сигурно,че ще го сложите!
Нямам търпение да я видя в него,наистина е много сладурски!
Весели празници!
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #181 -:
декември 21, 2010, 15:50:53 »
Рубин, зарадва ме и още как. Вече ми е много коледно настроението. А за гащеризончето и аз купувам такъв размер за 6 месеца, че тези от 3 до 6 месеца са ни малки. Обещавам скоро да го покажа облечено, само да го изпера и да изсъхне. Весели празници на всички, много весело вече взе да става в тази тема, все повече подаръци са получени. Радвам се че се включих в тазгодишната размяна на подаръци и догодина мисля пак.
Активен
albenka
Ентусиаст
«
Отговор #182 -:
декември 21, 2010, 15:53:17 »
Цитат на: hoty в декември 21, 2010, 10:39:35
Albenka,
надявам се да ти е харесал подаръка, въпреки, че не е това, което ти искаше...
За съжаление нямах много възможност да обикалям и малкото чаши с коледни мотиви, които видях не ми харесаха, а чинии изобщо не намерих.. ;( Дано този подарък също да ти допада и да си го ползваш със здраве. За съжаление много късно видях, че вече чакате бебче. Иначе подаръкът щеше да бъде друг..
Честито за хубавата новина!
Надявам се вече да се чувстваш по-добре, а не както в началото..
Весели празници!
Подаръка ти е просто прекрасен,за което много ти благодаря
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #183 -:
декември 21, 2010, 16:30:52 »
Имам си подаръкккккккккккккк
Страхотен е.Опакован е невероятно и дойде с красивата си коледна кутия.Подаръка е невероятен.
Мила menyanthe искам да ти кажа че страшно ме трогна с подаръка си.
Ако беше сега някъде наблизо щях да те напрегръщам и нацелувам.Толкова съм развълнувана.
А сега да разкажа какъв чудесен подарък си имам
1.Страхотен свещник със свещ-нали знаете колко обожавам свещи.Цвета е точно какъвто ми е интериора и на Коледа ще бъде подобаващо запалена.
2.Един невероятен шал-в лилаво-нежен,мекичък,красив
3.Едни невероятни силиконови формички-във форма на сърце и две други-и тук си улучила много добре.Тези дни гледах едни подобни-силиконовите формички са ми голяма страст.
4.Една невероятно коледна украса-венец ,който може и да се закача и да се слага на маса.Имах нужда от такава украса за маса.
5.Невероятна картичка със страхотно пожелания-всичко от сърце.
Днес няма по щастлив човек от мен.
Довечера ще има много снимки че сега съм на работа.
П.С.Шефа беше много любопитен какъв е този подарък/върнахме се от среща а той беше на бюрото/.Даже се обади да пита какво има вътре.Колегите дето го бяха приели с нетърпение чакаха да го отворя и само се въртяха около мен.
Много съм щастлива-донесе ми коледно настроение и много положителни емоции.Ако не е много смислен поста ми се извинявам но просто не съм на себе си.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #184 -:
декември 21, 2010, 16:59:22 »
Много се радвам, че си го получила и че всичко ти е харесало!
А за опаковката - аз толкова бързах вчера да го опаковам и толкова нескопосано го опаковах, че нямам думи направо... Чак ме е срам...
Ама исках да си го получиш възможно най-бързо и заради това така...
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #185 -:
декември 21, 2010, 18:46:08 »
И аз имам подаръъъккккккк
Получих го още в събота
, ама за жалост чак сега намирам малко време да ви пиша.
И така - ще започна разказа от началото.
В събота сутринта се събудих с неистово главоболие, беше ми криво, а и трябваше да пътуваме. Малко след като тръгнахме получих смс, ама хич не го отразих в началото. И по едно време ми звъни телефона - куриерът.
. Каза, че бил до нас, ама искал да разбере все пак абсолютно точния адрес. Обясних му аз, ама даже не си спомням и как. Толкова се бях зарадвала, че хич не помня какво съм му говорила. След като затворих видях и смс-а, че ще получа подарък
И така, едва изчаках следващия ден, за да се приберем вкъщи. Веднага след като се прибрах и се втурнах да взема подаръка. И като го видях
- вярвайте ми, бях точно така
.
Пред мен стоеше огромна красива кутия, с невероятна червена-бордо панделка. Никога през живота ми не съм получавала като подарък такава голяма кутия
И каквато съм припряна, го отворих на момента. И вътре какво да видя:
*коледна чиния и керамична лопатка за торта
Тъкмо два часа преди това занесох на майка ми нейната чиния за торта, а на връщане купих един кекс и като се прибрах се тюхках, че съм много глупава да върна чинията, защото нямах къде да сложа кекса. И след като отворих подаръка, първото нещо беше да измия чинията, да я подсуша бързичко и да сложа кекса отгоре. Бях толкова доволна, че съм изглеждала ето така
*коледни чаши за кафе в комплекс с чинията
Е, още на другата сутрин си направихме топло кафенце и още по пижами пихме коледно кафе пред телевизора
*един страхотен ангел, който се навива отдолу и пее песничка
Този подарък много ми хареса и веднага намери място на холовата секция. Сега като се прибирам от работа и се сетя си го навивам. Мъжът ми ми вика, че не съм била добре, а аз снощи му отговорих - какво има, слушам си музика
*и не на последно място една страхотна картичка, която е толкова чувствена, че ме разплака
на няколко пъти като я четях. Ако имам позволението на моята Снежанка и на модераторите, ще публикувам написаното.
И сега най-накрая да издам тайната - коя е моята Снежанка? За всичко това, за което ви разказах вече, "виновникът" е
michelle (Галка)
. Освен на лични, държа да ти благодаря и тук за всичко, което направи за мен. Това определено не е само някакъв подарък. Във всичко си личи чувството с което е купуван и това го прави още по-хубав. МЕРСИ, МЕРСИ, МЕРСИ Гале за всичко
п.с. снимки и още информация очаквайте скоро. Пху, няма отърване от мен, значи
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #186 -:
декември 21, 2010, 21:18:39 »
Аз да споделя, че доста се бях притеснила около изпращането на подаръка до моето птиче, но сега видях,че е пристигнал вчера в София.
Надявам се преди Бъдни вечер вече да е получено
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #187 -:
декември 21, 2010, 22:19:56 »
И аз вече си имам подарък
. Моята Снежанка се оказа lionelsa!
Вече знам какво е да получиш подарък точно навреме. Цял ден бях по разни срещи и в промеждутък отскочих до кафето да си взема сандвич. На връщане минавам през рецепцията и чувам някакъв младеж да споменава името ми
. Бързо-бързо се ококорих и му грабнах пратката. Като видях подателя веднага се сетих за снимките на Нинка и как обясняваше, че е го е опаковала, така че лесно да се разопакова
.....
Нинче, благодаря ти за хубавия подарък - чашата веднага влезе в действие
, а сладките вече ги няма
.
«
Последна редакция: декември 21, 2010, 23:12:27 от danieIa ☼
»
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #188 -:
декември 21, 2010, 23:16:58 »
Не намирам иконка за хвалба но , хваля се, хваля си
Много благодаря на StaSsi за вниманието, за старанието и най - вече за чудният подарък които получих !!!!!
Честно казано съм
и за това ще приложа само снимката
)))) Като доида на себе си , ще ви разкажа и историята с получаването !
Весели празници и силни прегръдки на всички !!!!!
025.jpg
(35.21 KB, 352x234 - видяно 1970 пъти.)
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #189 -:
декември 22, 2010, 00:16:09 »
Цитат на: danieIa ☼ в декември 21, 2010, 22:19:56
а сладките вече ги няма
Спокойно! Аз предвидливо съм сложила тяхна снимка в коледната тема.
Успокои ме фактът, че стават за ядене.
Бях се притеснила, защото ги изпратих веднага след приготовлението им и нямаха време да омекнат.
Да знаеш, много ме измъчи твоят подарък.
Още щом видях, че ти си моето пиле, исках да ти подаря пъзел с нарисувана на него библиотека, за да сбъдна мечтата ти за собствена такава, но не намерих никъде и се отчаях.
Отказах се и да купувам книга от тематиката, за както беше писала, защото може и да я имаш и не исках да рискувам. И тогава се сетих, че ти постоянно пиеш кафе. И в повечето си постове използваш тази дума. Така се спрях на луксозна чаша за кафе за подарък. Сладките бяха подкрепление за работния ден, защото знам, че адресът ти е служебен. Картичката пък направих още преди да купя подаръка след една от дискусиите в седмичната тема.
(само, че е пристигнала малко повредена
)
А пакетчетата чай......стояха на масата докато опаковах подаръка ти и спонтанно реших да ги добавя. Много се бях притеснила, дали ще ти хареса и дали ще влезе в употрба.
«
Последна редакция: декември 22, 2010, 00:18:22 от lionelsa
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #190 -:
декември 22, 2010, 10:09:10 »
Момичета тази година много съм слушалаааааааааааааааааааа.Имам си още един подарък.Мила Фийби много ме зарадва.
*INLOVE*Въобще не очаквах.Вече втори ден ми носите коледно настроение и хубави емоции от които имам страшно голяма нужда в момента.Подарък на Фийби е много интересен-чаша на която с тебешир може да се пишат различни послания.Една страхотна дървена поставка ,прекрасна коледна картичка и коледна топка,страхотен несесер и гъба за баня в много нежен цвят.
Надявам се утре да успея да снимам всичките си страхотни подаръци,които тази година получих.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #191 -:
декември 22, 2010, 10:14:32 »
Момичета много се радвам на емоциите ви и съм много щастлива
табличката наполовина е червена т.е. половината от вас вече си имат подаръци, надявам се днес и утре да е бум и да я запълня изцяло
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #192 -:
декември 22, 2010, 10:23:24 »
Като ми падне настроението влизам тук да гледам красоти и да се радвам от сърце на тези прекрасни подаръци и на милите момичета, които ги изпращат
Страхотна ни е темата и форума и съфорумките и изобщоооооооооо
Ма толкова красиви подаръци и като видиш колко са щастливи хората, които ги получават, душата ми се изпълваааа
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #193 -:
декември 22, 2010, 11:06:53 »
Наистина е страхотна темата
Толкова е хубаво да видиш, че хората могат да си общуват така и да се опитват да се опознаят. И то чрез подаръци
Вече открито мога да го напиша-много, ама много се зарадвах, а и до днес е така, че ми се падна точно това "коледно птиче". Не ми се сърдете, но сигурно съм била една от най-големите късметлийки
StAsSi
, чудесно е, че всяко една част от подаръка си е намерила своето място. Точно така си представях всичко-чинийката с вкусен сладкиш, чашките с топла напитка за двама. Ангелчето беше замислено така-намисляш си желание, пускаш мелодията и...и ако наистина на Коледа стават чудеса(в което аз вярвам), да се сбъдне
Посланието на картичката си беше замислено точно за теб, исках всяка една дума да бъде свързана с нещо, което съм успяла да доловя за човека, който си.
Благодаря ти, че тази година си "коледното ми птиче",
StAsSi
!
«
Последна редакция: декември 22, 2010, 11:10:40 от michelle
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #194 -:
декември 22, 2010, 11:33:31 »
Тази седмица ми е седмицата на подаръците.В понеделник картичка от Маги/невероятна ръчно направена уникална/.Във вторник подаръка ми от menyanthe.Днес/сряда/-подарък от Фийби и картичка от svetli. Благодаря Ви момичета за многото щастие в очите ми и коледните усмивки които предизвикахте.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...