Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:28:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледен подарък изпрати и съфорумка зарадвай ти  (Прочетена 75122 пъти)

*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: декември 18, 2010, 23:32:56 »

Ето ме и в тази темичка.Идвам да се похваля с хубавия подарък който получих днеска.Както си седяхме с Владко и се приспахме и се звънна на звъне,а не чакахме никакви гости.И като каза човека че има и пратка и аз така се зарадвах yahoo.Още веднъж благодарности на Мойра за страхотния подарък.Аз вчера като писах в коледните подаръци и видях че Гери е писала преди мене че някое морско птиче ще си получи подаръка и си помислих дано да съм аз и нещо така вътрешно ми подсказа че ще долети при мене gcrst
 Ето и снимчиците:така беше опаковам подарък  Curtsey ето го и костюма на джудженцето на Дядо Коледа  който страшно много ми хареса,пък и как си уцелила размера че ний сме малко извън габаритни.Те май на джъмбо дрешките най вярно отговарят на нашия ръст че другите са ни малки вече blum

И моята красива кутия която още утре ще напълня с джунджурийки  Girl_hidehttp://lh4.ggpht.com/_ZIMgwM3WTgY/TQ0TXsX4FBI/AAAAAAAAFoI/vpN9HEMQrMg/s512/181220102475.jpg
и картичката се вижда тук с много хубаво послание.
  Весела Коледа на всички и много хубаво настроение да имате за празниците Christmas tree
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: декември 18, 2010, 23:35:15 »

Ох много се извинявам за много постове ама при мен до преди час бяха като отделни темчки или аз нещо не съм разбрала пак tease
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: декември 19, 2010, 10:05:53 »

Ииии,супер,вчера все проверявам дали е получен колета и малко се притесних,но предположих,че времето не стига да пишеш tease Знаех си аз,че костюмчето най ще те зарадва,като го видяхме с мъжа ми и първо него избрахме,да пуснеш снимки с премененото джудже heart  Santa Надявам се,че съм допринесла за коледното настроение и пожелавам още много подаръци santz Да цункаш джудженце Влади по нослето smile
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: декември 20, 2010, 09:08:44 »

Още в 8 часа ми звъннаха от куриерската фирма, за да им обясня къде живея  yahoo Много хубаво ми започва деня , а и седмицата  danceg
Сега с нетърпение очаквам и да дойде куриера ......дано е по скоро, че нямам търпение  blush
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: декември 20, 2010, 13:30:06 »

Имам си подарък. Благодаря на Roumyana, ще снимам довечера като си дойде мъжо. Подаръка е точно такъв, какъвто си го поръчах- супер мекичък бял шал, три рамки за снимики/снимиките вече са сложени/ и дядо Коледа за Толито. Много съм доволна от моята Снежанка. Руми сърдечно благодаря
« Последна редакция: декември 20, 2010, 13:36:27 от goldi » Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: декември 20, 2010, 13:34:14 »

Goldi много се радвам, че ти е харесал подаръка и се радвам,че го получи, защото в петък имаше проблеми и куриерът не е могъл да те намери,аз също звънях, притесних се че може да те карат да ходиш до габрово, но явно вече всичко е наред. радвам се че съм те зарадвала.Весели празници на теб и семейството ти и на всички момичета във форума
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: декември 20, 2010, 14:30:13 »

Страхотни подаръци имате, момичета! Поздравления и за идейните Снежанки!

Моят подарък тръгна вчера към едно от послушните птичета, но заради заснежените пътища и многото шейни с подаръци по тях, подаръкът ще пристигне в понеделник.

Trubadura, не е така, както си мислиш smile И те "познавам", не си ми незнайна:)
Подаръка получих в събота. В петък с мъжа ми се качихме на вилата в гората, защото имаше много сняг и искахме да се усамотим. Запалихме си камината, навънка сняг и студ, беше много хубаво, на сутринта той слезна да си купи вестници и ми се обади, че имам колет да го вземе ли или като се върнем, аз естествено, че го исках веднага smile Не си бях взела апаратчето да го снимам, а вчера като се прибрахме , нямахме интернет, затова сега пиша.
Искам сърдечно да ти благодаря за подаръците, много са сладки и уникални и си ги определила много точно и трите.
най-много ме докосна опаковката, защото ми напомня за сватбата и писмото.
Еот и подаръците
Нежна коледна играчка:

Уникална чаша, която има имного интересна дръжка, наклонена встрани smile

Камъчета за декорации на нокти

Ето и камъчетата на ноктите ми (лакирах се късно вечерта и има някои недостатъци, но нямах търпение да си сложа камъче на коледните ми нокти)

Всички имат коледни опаковки, но аз смятам, че моята е уникална, никога не бих се сетила затова, което си направила, няма друг такава и най-вече ме върна към сватбата (това са част от постовете ми smile )
http://prikachi.com/images/454/2774454L.jpg
http://prikachi.com/images/447/2774447R.jpg
http://prikachi.com/images/450/2774450X.jpg
Благодаря ти smile
Оле, какви големи снимки, не знаех, че така ще излезнат
« Последна редакция: декември 20, 2010, 14:38:40 от tweety bird » Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: декември 20, 2010, 15:27:25 »

Е, вече дишам спокойно smile и силно се усмихвам!
Tweety bird е с подарък, който разбирам, че й харесва Урааааааааааааааааааааа!

Искаше ми се във всяка една от съставните му части да има по нещо, характерно и типично за образа, който съм си изградила за "незнайната" приятелка smile ... и разбира се най-голямо чувство вложих в не дотам коледната опаковка - както сте разбрали, предполагам, направих колаж с цитати на Tweety bird от различните теми във форума и опаковах с принтираната хартия целия подарък ... искаше ми се още един не_предметен подарък да й подаря, а именно хубав спомен от сватбата й, благодарение на която, аз съм й Снежанка!

Много усмивки и Коледно настроение за всички!   
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #158 -: декември 20, 2010, 15:46:11 »

Иха. Момичета с подаръци, блазе ви!  good

Всички подаръци са страхотни, а тези от днес просто ме удивиха. Каква опаковка на подаръка от gucci само! И каква идейност в подаръка на tweety - поздравления на Трабадура - наистина много смислено и лично послание се е получило.  Bravo
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: декември 20, 2010, 16:44:56 »

Момичета, познайте кой е бил най-послушен тази година yahoo  yahoo  yahoo...
Тооолкова послушен, че си има два подаръкаааааа yahoo
Аз, аз, аз...или по-точно моята Ива Momy
Днес сутринта получавам СМС от Еконт... Hmmm, дали не е грешка... абе не е грешка, моят адрес и мойте имена.след час се обажда куриера, слизам долу, взимам пратката и чета разписката замислено...Куриерът пита "проблем ли има?" и аз "ми незнам дали е за мен, аз пратка не чакам" и чета Калина Аспарухова... аха... познавам я.Куриерът се пули ohah
Сърчицето ми се разтрепери от вълнение... Какво ли ми е спретнала Кали...
Споделям го с вас

kali_gali, мила, незнам с какво заслужих тази великолепна изненада, както вече ти казах, думи не намирам да ти благодаря...Прегръщам ви всички в къщи.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: декември 20, 2010, 17:02:27 »

Валка,аз пък се радвам че съм те изненадала и че ти харесва.Аз не само обичам да получавам подаръци ами и да правя,еднакво се кефя и на двете.А когато е изненада ми е любимо.
Тук и едно титулярче пиленце днес трябваше да е изненадано,ама нещо никакво го нямааааа sad
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: декември 20, 2010, 18:09:58 »

Тук и едно титулярче пиленце днес трябваше да е изненадано,ама нещо никакво го нямааааа sad
Ето гоооооо  yahoo yahoo yahoo
Още на обяд ми донесоха подаръка , но трябваше да излизам и нямах време да пиша .
kali_gali , много ти благодаря  give_rose  Не знам от кога не си бях купувала бижута и много се зарадвах на обичките  Girl_hide
А ето и снимков матрЯл  tease

книжката за Никола

и обичките
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: декември 20, 2010, 18:20:31 »

Ох,отдъхнах си значи.Реших че и тази година ще имам проблем с подаръка и че мъжа ми в събота когато го пратих да го прати с още 2 неща ги е объркал и си получила не каквото трябва.Надявам се да ти харесва,не е коледно,нито твоето,нито на детенце,но аз и не исках,исках да си го ползваш през цялата година.Не знам дали съм ти уцелила вкуса,надявам се силно да е така.
Весели празници и да получиш и ти и всички съфорумки най-прекрасните и желани подаръци.
Активен
albenka
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: декември 20, 2010, 20:43:37 »

момичетаааааааа   и аз си имам подарък  yahoo yahoo *YAHOO*по късно ще кача снимки blum
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: декември 20, 2010, 20:46:10 »

Мен пък най-неочаквано ме зарадваха плевенската групичка. Момичета, благодаря ви за прекрасната картичка!  *INLOVE*Опасни сте, да знаете! Bravo
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: