Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 12:45:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледен подарък изпрати и съфорумка зарадвай ти  (Прочетена 75224 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: декември 14, 2010, 15:26:57 »

Снимки има в темата за софийски срещи  blum Предполагам заради това момичетата не са пуснали тук снимки  smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: декември 14, 2010, 17:17:32 »

Снимки има в темата за софийски срещи  blum

Aaa, софисйката тема си е едно, ама подаръците са тук.  blum Хайде момичета, показвайте ги и разказвайте  tease
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: декември 14, 2010, 19:09:19 »

Аз пък още не съм купила втората част от подаръка на моето птиче sad Търся, търся и не намирам това, което тя иска  cray Чудя се дали да не заменя тази част от подаръка с нещо друго?! Ама пък тогава не знам дали ще и хареса...Абе изобщо голяма драма е при мен...Дано поне моето коледно момиче остане доволно на финала smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: декември 14, 2010, 20:11:26 »

Капризче, и аз съм като теб. girl_impossible Не намерих, каквото искам да подаря на моето пиле. А не искам да й пратя, каквото тя си е написала. Сега умувам за нещо, което поне малко да й хареса. huhhuh.gif
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: декември 14, 2010, 21:41:54 »

И аз не мога да намеря това което моето птиче иска, много ми е тъжно че така става, тъй че ще избера нещо друго и ще я помоля да ме извини че няма да сбъдна желанието й  sad
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: декември 14, 2010, 22:13:23 »

Момичета, вземайте нещо по своя преценка, все пак идеята беше за насочване към желани подаръци, а не да си поръчаш нещо определено.  pardon Аз лично след като написах какво може да ми се подари, съм се сетила за толкова други неща, на които бих се зарадвала, а и честно казано каквото и да е със сигурност ще му се радвам като знам, че е купувано за мен и то от непознат (освен ако не познавам моята Снежанка)  good
Много е хубаво чувството да получаваш подарък изненада от някого, когото познаваш вируално и дори може никога да не се видите! Нямам търпение да си получа подаръка! danceg yahoo
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #96 -: декември 14, 2010, 23:36:56 »

Често влизам да проверя дали моето птиче си е получило подаръка и да ви кажа паниката започва да ме завладява  huhhuh.gif Пуснах го отдавна и би следвало да е присигнал но .....с подаръците за 8 март доиде за 2 седмици , че видим ....
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: декември 15, 2010, 08:38:23 »

Момичета, имам си и аз подарък- най-хубавия коледen подарък, много ми хареса и искам много да благодаря на Веси (Vessi). Веси, страхотен избор, браво, толкова се радвам и посланието в картичката беше толкова топло и искрено, че ме грабна и развълнува.
 да разкажа как го получих. прибирам се от работа и леля ми казва, че имам съобщение за получен колет от канада и аз веднага си помислих, че е от Веси и хукнах към пощата. Взех си пакетчето и чета, че пише- t-shirt на него и си вървя и си мисля: леле.. ако ми е взела тениска, сигурно няма да ми стане ( доста съм едричка) и така нямах търпение да си ида у нас и да го отворя.
ииии ето какъв е подаръка: невероятен червено черен шал с черени ръкавици- много са хубави и топли, днес съм с тях и са супер стилни и хубави, формичка за коледни курабии- борче и много хубава коледна украса. просто наситина ми хареса много подаръка, много  give_rose give_rose give_rose Веси, много ти благодаря, много добър избор.Сега пускам снимките.

* 1.JPG (42.89 KB, 308x231 - видяно 2111 пъти.)
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: декември 15, 2010, 08:39:53 »

ето още една

* 3.JPG (40.8 KB, 308x231 - видяно 2071 пъти.)
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: декември 15, 2010, 08:41:54 »

и още една

* 6.JPG (43.93 KB, 308x231 - видяно 2063 пъти.)
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: декември 15, 2010, 08:46:32 »

ее , какво мислите, страхотен подарък нали- коледен и стилен, много съм хубава с шалчето и ръкавичките, а играчката веднага сложих над телевизора на едно табло( нещо такова)
 аз вчера опаковах подаръка и днес го пускам smile и аз да донеса коледно настроение на някой.
птичетата, които живеят в планината да чакат smile

* 4.JPG (35.72 KB, 308x231 - видяно 2023 пъти.)
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: декември 15, 2010, 09:51:12 »

Честит ти подарък много да те  топли и да  ти навявапомени за птичето ти smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #102 -: декември 15, 2010, 10:11:09 »

Най-после и аз съм готова с избора на подарък  smile В петък едно крайморско птиченце може да го очаква  smile
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: декември 15, 2010, 11:15:01 »

Имам колетче, имам колетче  danceg но по-късно ще отида да го взема и ще се похваля  Bravo
Сега дадох на милото да прати на моята послушка нейния подарък, така че едно птиче да чака  blush
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: декември 15, 2010, 11:26:07 »

Имам колетче, имам колетче  danceg но по-късно ще отида да го взема и ще се похваля  Bravo
Сега дадох на милото да прати на моята послушка нейния подарък, така че едно птиче да чака  blush
Браво, радвам се .... smile хайде някакъв застой има тука, явно всички чакат до последно smile Показвайте да се радвам с вас.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: