Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:01:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Колко деца ?
Едно за сега
Само едно дете
Само две деца
Поне две деца
Повече от две даца
Колкото мога да си позволя

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Колко деца искате да имате/планирате?  (Прочетена 55632 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: януари 10, 2007, 18:32:09 »

И ние имаме желание за две,но то децата колкото и да ги планираш,понякога правят изненадки! girl_wink pleasantry

Абсолютно съм съгласна!!! girl_in_love
Активен
Ianka
Професор
Публикации: 449

Бъди прав или човек , който се изправя

« Отговор #46 -: юни 08, 2007, 16:06:01 »

Искаме две - три деца. Едното вече е налице ,след някоя друга година ще опитаме за второ , а ако Господ даде близнаци  danceg danceg Dance  Купонът ще е с пълна сила  Party time
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юни 08, 2007, 16:19:46 »

И ние искаме три дечица!И при нас вече каката е налице Wink Второто  плануваме(живи и здрави,божа работа!) да го започваме няколко месеца  след сватбата smile ,когато малката навърши две годинки,а третото-с малко по-голяма разлика,може би след макс. 5 години.Искаме две момиченца и един мъж baby_girl baby_girl baby_boy .Но това,разбира се,са само планове,а те бебчетата си знаят работата smile Живи и здрави,дано ни се сбъднат!!
Активен
maira
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #48 -: юни 19, 2007, 18:15:38 »

Най-хубаво е да имаш две деца. И аз си мечтая да са момче и момиче, това е най-хубавата комбинация. baby_boy baby_girl

Моля пишете само на клирилица!!!
« Последна редакция: юни 19, 2007, 18:35:19 от Bulechka_TS » Активен
a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юли 20, 2007, 16:21:16 »

аз си мечтая за момче и момиче близнаци
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

« Отговор #50 -: юли 20, 2007, 22:19:21 »

Аз отсега искам второ, въпреки, че нашата принцеса хич не е лесна  laugh Обаче таткото нещо като му спомена и притихва, явно мисли, че отговорността за нас ще му дойде в повече както си нямаме и жилище. Но мисля, че с времето и той ще поиска, такива красиви ги "правим", че ще е грехота да няма втори опит  danceg
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юли 21, 2007, 17:47:57 »

И ние още от сега от сега искаме второ детенце Dance yahoo good
И даже мислим да си го направим след около 2 години crazy laugh но ще видим живот и здраве!!! Wink
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: юли 21, 2007, 20:00:32 »

и аз съм за 2 smile ако може момче и момиче , но каквото и да е много ще ги обичаме smile
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #53 -: юли 22, 2007, 01:20:37 »

Идеално бих искала 3, с разлика около 5 години всяко, но може би финансово ще можем само две да си позволим. То верно, че божа работа, но не ми се иска на конвейър да гледам бебета (с 1-2, че и 3 години разлика), искам да се "насладя" на всяко едно, да го докарам до предучилище и чак тогава да мислим за следващо. Живот и здраве, след 5 години ще съм на 32г и пак няма да е късно за бебче.  girl_wink
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #54 -: юли 22, 2007, 01:46:24 »

Моят съпруг иска поне две, а мен ме е страх, че след първото дете, няма да искам да помисля и за второ. Но колкото е дал Господ толкова...понякога е трудно да се предвиди.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юли 22, 2007, 11:30:33 »

Ние за сега не планираме да работим за бебче, но искаме поне две.
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юли 22, 2007, 13:57:52 »

И аз да се включа тук!!!
Аз лично искам да имам три деца две момченца и едно момиченце, но на колкото даде Господ на толкова ще се радвам!Съпругът ми не съм го питала колко иска , но като си го познавам съм сигурна че иска две!
Иначе сега сме започнали работа за появата на първото ни отроче!Дано всичко е наред и си го направим скоро! За второ няма да му давам зор защото и той от сега е притеснен как ще ни гледа!Не искам да го затормозявам излишно!От сега съм решила , че за второ ще оставя на него правото да реши кога!
И аз като silverarrow мисля , че трябва да има разлика между тях от 4-5 години за да мога да се насладя на всяко по отделно!

Активен
zveleva
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #57 -: август 06, 2007, 11:48:11 »

Аз искам двечки-момченце и момиченце.Пьрвото ми е момче на почти 6год.,а това дето е на пьт още незнам какво ще бьде.Е,сега сьм на 25год. така че по-натам може да помислим и за трето! DANCE Bravo
Активен
pbizart
Ентусиаст
**
Публикации: 53

http://kadesdete.bg/bg/contest/pagenum:2 Прегръдка

« Отговор #58 -: август 21, 2007, 13:06:51 »

Аз имам една дъщеричка на 3 годинки е. Винаги ми се искало да имам 2 дечица, но често казано за момента  ни е малко трудно да се решим на второ, но кай знае??!
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 22, 2007, 12:22:26 »

Моя съпруг иска 4-5 деца и вечно имаме спор за това . Аз искам 2. ако по случайност имаме 3 няма пробел, но 4-5 е прекалено много за мен.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: