Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 19:52:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Колко деца ?
Едно за сега
Само едно дете
Само две деца
Поне две деца
Повече от две даца
Колкото мога да си позволя

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Колко деца искате да имате/планирате?  (Прочетена 55603 пъти)

Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: октомври 10, 2007, 10:56:08 »

ей много готина темичка - нещо напоследък все изпускам такива теми - много е хубаво човек да си помечтае и особено ако мечтите му се сбъднат ще е най-хубаво, а когато става въпрос за деца Ви пожелавам на всички мили момичета мечтите да ви се осъществят и вкъщите ви да има много ама много
 stork-gurl stork-boy baby_girl baby_boy Girl Baby_G bath Kinder
ние в рода и на двамата имаме близнаци, но каквото господ е рекъл това да стане - важното е да има деца, пък каквито ще да са - аз предпочитам момиче и момче, но времето ще покаже!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: октомври 15, 2007, 20:28:18 »

Ние сега си чкаме първото човече!!! girl_in_love
Но живот и здраве мислим за второ след някоя и друга година!!! Wink
Активен
The_lucky
Новак
*
Публикации: 8

Щастливо омъжена майка

« Отговор #77 -: октомври 16, 2007, 09:30:37 »

Ами едно за сега ми е предостатъчно!Един ден,ако ми се възстановят погубените нервни центрове от дъщеря ми може още едно smile!
« Последна редакция: октомври 16, 2007, 09:37:37 от The_lucky » Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: октомври 16, 2007, 09:56:01 »

И ние с мъжа ми сме си говорили за поне двечки!!А ако имаме възможност моята мечта са три-две момчета и една малка принцеса!!!Но каквото ни е писано това да бъде...Важното според мен е колкото и деца да имаш да успееш да ги направиш достойни хора...
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: октомври 16, 2007, 11:53:40 »

На мъжете по принцип им е лесно да искат деца. И моят иска 3  Oh my ... ама аз му казах, ако той ги ражда -няма проблем.  pleasantry
Разбира се, че всеки човек трябва да изпита това невероятно чувство да станеш родител, но зависи и от възможностите във всяко семейство. Аз искам 2 деца, въпреки че знам, че ще ми бъде адски трудно. Мечтая си за момченце и момиченце  Baby_G Baby_b, но май имам слабост към момченцата  Boy, имам си един такъв племенник и като го гледам ми се приисква и аз да си имам едно такова. Важното е не колко деца ще родиш, а как ще ги отгледаш и възпиташ и на какви добродетели ще ги научиш...
Активен
PetraShili
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: ноември 20, 2007, 18:57:47 »

Аз съм израстнала в "многодетно семейство", имам три сестри и детството ми е преминало доста "динамично", меко казано!  tease Вкъщи винаги е било "екшън"  yea и като цяло мога да кажа, че е било много интересно, винаги се е нещо случвало, постоянно е имало "събитие", а и със сестрите ми сме  най-добри приятелки, е случвало се е да се поскараме, но поне сме били 2 на 2 ...  естествено имали сме и трудни моменти, но си мисля, че ако мога да избирам как да израстна, бих избрала същото семейство, и много бих искала и моите деца да изживеят същите невероятни емоции които аз съм имала с моите сестри! Милото също си мечтае за "пълна къща с деца".
Проблемът обаче е, че сега докато съм бременна с нашия първи малчуган, ми е доста тежка бременност, и трудно се справям .... като се замисля ми се изпари желанието... хмм... май че е по-трудно отколкото си го представях... Но искренно се надявам, че като всичко отмине и родя нормално, пак ще ми се замае главата от мечти за бебешори  give_rose
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: ноември 20, 2007, 19:44:48 »

Моята половинка, докато искаше 2-3 деца, сега доста се замисля!!! lac Girl_sing Но не за друго, а просто не искал пак да ми причинява същото, което изживях с бебо!!! crazy

То аз съм "ЗА", нищо, че малко ме е страх в момента!!! Wink
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: ноември 21, 2007, 13:16:54 »

На мен ми иска да имаме 2 дечица-момче и момиче.Ако приемем,че сега съм бременна с момче Wink,следващото ще е момиче blum
Мисля,че е по добре да имат известна разлика в годините-като например баткото като стане на  5-6 да поработим и за момата tease
Активен
zuzanka
Сватбар
Публикации: 260

Имам си една принцеска .......

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: ноември 21, 2007, 15:06:37 »

аз винаги съм си мечтала за 3 дечица без пледпочитания за пола. пък ще видим какво ще се получи в действителност.
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: ноември 22, 2007, 13:30:00 »

И аз винаги съм си мечтала за 2 деца - момче и момиче! Защо не и близнаци!  Wink Но тъй като аз имам сестра близначка може би аз няма да имам, чела съм че близнаците били през поколение! Но никога не се знае - то ни е заложено, и в рода на мъжът ми имат близнаци!  Bravo Така че нищо чудно и ние да имаме!
Активен
Мама Дидка на бебе Влади
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #85 -: ноември 29, 2007, 11:26:16 »

Двете ще са задължителни. Аз искам трето, но милото нещо се опъва засега. Има време ще видим как вървят нещата и ще решим, макар че си е божа работа.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: ноември 29, 2007, 15:46:10 »

аз обожавам децата yahoo за сега се моля поне едно да ни даде Господ!!пък по нататък ще видим ако имаме едно ще имаме и още едно поне blum първото ще е трудно и изстрадано(поне за мен милото не знае колко ще ми е изстрадано поне като желание и усилие!!)
Активен
Bamby
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #87 -: декември 19, 2007, 20:42:12 »

Искам 3 дечицата,каката вече е налице,от два месеца усилено работиме по въпроса със 2-рото,ама нещо не става cray Искренно се надявам възможно най-скоро да се похваля със 2 черти!
Активен
PetraShili
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 19, 2007, 22:04:15 »

Стискам палци дядо Коледа да ви донесе едно малко бебче  girl_wink може и двечки  baby_girl baby_boy
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: декември 27, 2007, 10:31:55 »

Аз съм на мнение, че пълната къща е весела къща, така, че колкото повече толкова повече, както е казал Мечо Пух!!! blum
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: