Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 05:36:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ" 2011  (Прочетена 131304 пъти)

preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: януари 13, 2011, 15:09:26 »

Мдааа *mum to be* е права,кремчето си е доста скъпичко,така че го пестете,аз си го взех онзи ден,но смятам да го ползвам като родя при нужда,защото е една мааалка тубичка (10мл) за 14лв почти...а и аз знам,че сега по новите разбирания,няма нужда да се подготвят гърдите за кърмене,важното е като започнем да кърми. blum
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #346 -: януари 13, 2011, 15:14:07 »

Аз си взех голямата туба - 56 гр, а разликата в цената е минимална. Тук 10г е 9,90е, а 56г - 14е.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: януари 13, 2011, 16:11:05 »

Тук 10гр е 13,70
56гр е 28лв...странна работа smile
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: януари 14, 2011, 01:48:57 »

А аз съм си купила явно голямата тубичка (незнаех, че имам малка и голяма) 56гр. за 7,99 паунда (беше намален от 9,99 паунда). И така като сравнявам цените тук е най - евтин.  smile
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: януари 16, 2011, 18:34:54 »

Ели,щом при теб е най-евтино кремчето купувай и пращай на нас  blum .

Мами,да ви се похваля купихме количка на бебка.
Голямо умуване беше да я взема ли или не,но се надявам да съм направила сполучлив избор.
Поръчахме и креватче-ще ни го доставят след около месец. smile
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: януари 16, 2011, 22:15:06 »

dodo23, честито и за двете бих казала най - крупни покупки! Нама ли да ни ги покажеш  blush
Хайде да видим на какво си се спряла. Доста време за доставка, защо така? А количката при вас ли е?  smile
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: януари 16, 2011, 22:27:28 »

С удоволствие ще покажа,ама не знам дали няма да ни се карат модовете,че тук обсъждаме такива неща.
Креватчето се изработва по поръчка,та за това толкова време отнема.Но ще стискам и няма да раждам преди термин!
Ако не се лъжа,бургаските бебета от тази тема ще спят в едни и същи легла  blum
http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03-05-10-27-16/65-2009-03-08-14-24-01

Ето тук можете да видите няколко снимчици на количката-
http://dodo23.snimka.bg/other/za-bebka.564173.22103598
Ако иска парола:diana
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 312

« Отговор #352 -: януари 17, 2011, 16:27:17 »

Браво Додо, щом си взела решение за количката  Bravo Много хубава каляска за малката принцеса. А леглото е страхотно, както знаеш аз съм се спряла на същия модел в бяло  blum
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: януари 17, 2011, 23:05:23 »

Здравейте мамчета, надявам се че всички сте добре!  smile
   Днес ние бяхме на консултация, всичко ни е наред  yahoo, но все още главичката на бебо не е паднала на правилното място и затова скоро няма бебо на излиза  huhhuh.gif Аз писах в нашата темичка, но ще го напиша все пак и в общата ни тема  smile Дадох урина (както всеки път и акушерката каза, че трябва да пия повече течности) това ми го каза само по цвета й  pardon.
dodo23, търсих в темата за покупки, но неможах да те намеря за да те поздравя. Дано да не ни се скарат тук, но не мога да не ти кажа честито и браво. Избрали сте хубави и удобни неща.  good
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: януари 18, 2011, 11:13:55 »

dodo23, търсих в темата за покупки, но неможах да те намеря за да те поздравя. Дано да не ни се скарат тук, но не мога да не ти кажа честито и браво. Избрали сте хубави и удобни неща.  good
Мерси Мамче-времето ще покаже дали са удобни покупките.Дано да е така! smile
Абе много тихо в нашата тема,къде сте мами?
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: януари 18, 2011, 12:00:26 »

Хей, привет на дружките по тумбак!  danceg

Бе, нещо сме се поразредили в нашата темичка - я как личи, че почват да идват термините....  blum

Как сте дами? Аз скоро не съм била много активна (да не кажа - хич), но само с писането, иначе редовно хвърлям по едно око, да съм в час със събитията.

При мен няма кой знае какво за споделяне - ходих в петък при моята докторка, която ми прегледа бумагите от изследвания и последна ехография, обясни ми неясното, видяхме си фъстъка и много се забавлявахме.  Bravo Той и предния път даваше признаци за коса, ама последния път се виждаше супер ясно на глават, че и като гребенче щръкнала! Двуизмерен бе образът, но лиЧи си, Че трупа килца - едни бузки имаше... И тъй. Засега сме на топло и сред много околоплодни води (и то така си трябва де, къде ще ходи отсега  blum ). Установихме, че няма нужда да вземам повече лекарството против втвърдяванията на тумбата, което ме радва.

До-Ф-торката обаче ми "нареди" всеки ден да ям по около 200 грама месо, че да не ми предписвала изкуствени надбавки, и по натурален път да си върна хемоглобиновите стойности.  bad Те не, че са много по-ниски, , ама... И сега ми е малко мъка, защото аз месо си ям, ама баш всеки ден не, пък и тези 200 грама са доста нещо  shok, аз не съм се замисляла досега... Но карай, ако видя на анализите, че си е струвала "жертвата", ще се преживее, хихихи.

Започнах и курса за подготовка за раждането, но досега сме имали само 2 срещи, затова мисля да споделя повече другата седмица, да се понатрупа за разказване.  good

Хайде, стига съм досаждала - аз не пиша, не пиша, пък като се разлея....  blush

ПОжелавам ви приятен ден!!!
« Последна редакция: януари 18, 2011, 12:06:06 от Svilena » Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 139

Нашето слънце

« Отговор #356 -: януари 18, 2011, 12:09:37 »

Здравейте мамчета!
Додо покупките са чудесни и със здраве да ги ползвате...
Ние уж вече сме готови, ама нещо багажа за родилното ни се запъва, вече незнам и аз какво да взимам и какво ще е нужно crazy
Утре сме на консултация при последния ни  наблюдаващ АГ, т. е там дето ще раждаме и ни стискайте палци. Решихме да водим консултациите при двама, че незнаехме къде ще се установим, а и аз трябваше да ги водя по местожителство иначе няма болнични и така. Та сега немога да взема картона за проследяване на бременноста и ще видим с този лекар как ще се разберем и дали ще стане без него или поне да заведем друг и да направим нужните изследвания.....ехххххххххх няма мира, все в приключения.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: януари 18, 2011, 12:40:11 »

Ето ме и мен  blum Надявам се всички сте добре!

Offtopic Додо количката ви е супер  good Нашата е нещо подобно, но да се оплача, сега когато вече е при нас ми изглежда огромна...не че другите са по-малки де, то като си 1.60 всичко ти изглежда голямо  girl_impossible Та сега си мисля че съм супер смешна, все едно някво детенце бута количката на майка си  sarcastic

Иначе нищо интересно утре на зъболекар, в четвъртък сме на консултация и кръвни изследвания...

Сега чета една книжка за бебоци и за пръв път откакто съм бременна сънувах, че си имаме бебче. И понеже сега съм на глава кърмене цяла вечер сънувах, че се кърмим....луда работа!

Svilena по-добре месце, отколкото изкуственни добавки, че на заводите за хапчета вяра да им нямаш... хихихи пънкарче ще си имате girl_wink , много сладко...
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #358 -: януари 18, 2011, 12:48:49 »

Запустя, щото всеки вече си пише по неговата тема и... така...  pardon

И аз тая нощ сьнувах детето, ама не като бебе, а като момиченце. Беше рижвао, сьс супер червена коса, която блестеше на сльнцето, а аз я гледах и й се вьзхищавах, и я обичах, ама толкова много ....  heart heart heart
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: януари 18, 2011, 13:27:37 »

Инка да, много е мило! Преди седмица Жоро, я беше сънувал -синеока и русичка  heart и аз му се смях, че бая време имаме още докъто се появи, та тази вечер и аз... blush
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: