Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 05:39:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ" 2011  (Прочетена 130695 пъти)

♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: ноември 22, 2010, 08:47:00 »

Здравейте сладурки,
ето ме и мен, събота и неделя не намерих време да пиша. Благодаря ви, че сте мислили за мен  heart
Аз съм добре, или по- точно докторите малко са попрекалили с емоциите около пулса ми  smile амиаъл нормално е да е завишен, а и аз от както се помня съм с такъв пулс. Аз съм от тази група хора, които винаги са с висок пулс и въпреки това се чустват добре  pardon
Бебка е добре, рита си момичето силничко, на моменти като се надупи чак немога да мръдна  danceg показва ни по някоя ръчичка или краче, не ми е много ясно, а ние с татито седим и и се радваме. Вече не ставам да ям, спя си /рядко/ но го правя напоследък, даже и по малка не ставам. Тя си ме буди когато и таткото ни става за работа.
Другата седмица отиваме на тонове. Не съм ви чела милички сега ще се върна и ще чета. Исках направо да вляза и да ви кажа какво става с нас. Целувки на всички.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: ноември 22, 2010, 12:13:56 »

Здравейте мамчета и бебчета. Надявам се, че всички сте добре. Ние си ритаме и то доста, дори и сега прави някакви въртели  yahoo.
♥Сиси♥ , моят пулс и той е висок (винаги и над 111), но се чуствам добре, явно на някой организми бременността се отразява по този начин.  pardon
sunray, аз не съм видяла още покупките ви  sad но след малко ще отида в подходящата тема и се надявам там да ги видя  smile Съжелявам, че те боли гърба, знам колко е неприятно и гадно.
dodo23, радвам се че ти и беболина сте добре. Някой път докторите прекаляват и шашкат и нас.
preslava_82, и аз си нямам щъркелче (каквото и да означава това, а и незнам какво прави то), но си мисля че все още имаме време и ние да си имаме, ако е необходимо  girl_wink
echy_, дано и да не си платива за този безсмислен курс, след като не си доволна.  sad
kokiche, може да са били контракции, но може и да си се преуморила нещо. Не се притеснявай, а си почивай повече. След като чустваш бебчето и болките не са много силни, това означава че всичко е наред. Следващият път когато отидеш на лекар му кажи, за да е запознат все пак.  good
Miri, на мен не ми се случвало това със зачервяването на пъпчето и не мога да ти помогна. Чакам да кажеш какво е казал лекаря ти. Сигурна съм че не е нещо сериозно, щом се чуствате добре.  good
pavla, с нетърпение очаквам да се похвалиш с покупките и снимки на тях.  smile Виждам, че е късно вече, но суеверието е за шапчица, за да излезе с главата напред. Дано да не си се натъртила много от падането  good.
inaxastra, ти си супер  kiss2 Тази информацие е много полезна за всички! Със сигурност ще се възползвам от нея.  smile

Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: ноември 22, 2010, 12:27:39 »

*mum to be* ,това е розовото или синьо щъркелче на първата страница на темата  smile да се знае какви съкровища очакваме  blum
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: ноември 22, 2010, 12:30:30 »

АААААААААААААааа ха ха ха ха    badgirl ама, че съм изперкала вече  blush  sarcastic focus ROFL
ПП: аз имам такова.  blush
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: ноември 22, 2010, 12:30:53 »

Извинете,че така влизам в темичката ви,но исках само да кажа на Сиси,че и аз я мислих тука няколко дни и се радвам,че всичко е в норма с пулса й и,че бебка е добре! gu6 gu6 gu6 gu6 gu6
*mum to be*,preslava_82 тези щъркелчета,които са на първа страничка срещу имената просто показват кой какво бебче ще си има,не че нещо друго! girl_wink
« Последна редакция: ноември 22, 2010, 12:32:27 от rosit@ » Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: ноември 22, 2010, 12:40:30 »

АААААААААААААааа ха ха ха ха    badgirl ама, че съм изперкала вече  blush  sarcastic focus ROFL
ПП: аз имам такова.  blush

Простено ти е  girl_wink а и не си само ти  Girl_hide
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: ноември 22, 2010, 14:04:36 »

Здравейте и от нас  smile

Изчетох набързо всичко от новата ни темичка, но не знам дали запомних всичко  blush blush

Много благодарности на Ина, че ни дава такава полезна информация  give_rose

Радвам се че се появиха някои мамчета, които доста отдавна не се бяха разписвали в темичката  good good

Мири аз също не мога да помогна с това зачервяване  sad Дано вече да си се справила с този проблем.

На нас в момента проблемът ни е само един - ЛАКОМИЯ. Не знам какво ми става, тъкмо се радвах, че горе долу се справям с положението с килограмите (+11 до този момент, тоест вече съм 63) и последните два дни просто ми се яде всичко и по всяко време. Коремчето ми се пълни много бързо, защото нали сега е притиснато и няма много място, но за сметка на това и много бързо се изпразва, и честно ви казвам, имам чувството, че по цял ден си тъпча нещо в устата  girl_impossible Ако някой се бори със същото, моля за някоя хитринка за справяне с големия апетит  give_rose Защото хем не ми се иска да се ограничавам, хем не ми се иска и да прекалявам, защото няма да е добре нито за мен нито за бебока  smile

Не съм разглеждала покупките ви още ,сега ще го направя!
Хубав ден на всички!!
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: ноември 22, 2010, 14:20:56 »

Додо радвам се че всичко е ок около вас...на мен така кръвното ми го мерят по хиляда пъти.  Все височко им идва, та така докъто изкарат нормални стойности...Но пък хубавото е, че сте се видели с бебка и то на 4Д...сигурно е много готино  yahoo

Кокиче в тази книжка, която аз чета "Pregnancy Bible" има една диаграмка, в нея активността на бебока е разделена горе долу така: 40 процента тих сън, 40 процента активен сън (врътка се, рита и т.н.) 10 процента е будно и др проценти ги забравих какво точно прави (ако имам време по-късно ще я постна)“ Мисълта ми е да не се шашкаш, че ще те държи будна като се роди...просто явно сънуват повече вашите бебоци  heart heart heart 

echy_ безболезнено?!?!?!?!?!

*mum to be* нищо ми нямаше ... колкото до покупките, нищо не купихме  sad . Аз все се успокоявам че имаме още многооооо време......

Сиси радвам се че всичко е ок.

sunray влюбена съм в името Ели  heart heart heart

Ние още доникъде не сме с избора си и за име...таткото е избрал Изабела, но аз съм още в опозиция и си чакам именика с български имена от България. Та ще видим...

Гушки и от мен...

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.

Албенчик хахаахахаха аз съм така, но гледам да се тъпча с морковчета, чушки, целина, авокадо и т.н. с/без хумус(не знам дали обичаш) и с плодчета...
Лелеееее както беше казало мамчето ми то почти не ти останало...гледам ти си първа в списъчето  heart

Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: ноември 22, 2010, 14:35:54 »

Павла, give_rose И дано скоро намерите Вашето именце, има и български именници в нета good

Албенчик, както ти е на кг, бе мацко?! shok Колко си висока? Ти си на финалната права, а тегло до и около 15 кг при раждане е съвсем нормално good Не се паниксьовай излишно ми е мисълта. Аз също съм против хапването на глава, "защото сега ни се е паднало" и смятам, че после всички последствия остават за майката. И въпреки че не ям много, ще ти кажа аз колко кг съм отгоре, при положение, че нито коремът ми е нарастнал фрапиращо, нито съм трупнала навсякъде - вече съм плюс 13 angry Втория триместър се оказа решаващ при мен, след като през първия не качих и грам crazy Не мога да променя това, след като и без това не ям много huhhuh.gif Свеки е лекар и вчера коментирахме теглото ми - каза да не се тревожа, защоно не съм трупнала равномерно и бързо ще се възстановя. Даже ми каза, че не ям достатъчно, за което май се оказва права blush Но не е нарочно де.
От днес почвам хранителен режим - по 4 варени яйца седмично, повече червени меса и много течности, че последното въобще не го правя, защото все в тоалетната трябва да вися girl_impossible Да видим дали ще оправя хемоглобина. И червени меса не обичам, ама нямам избор.

Снощи пак не заспах овреме, чак към 4.30, заради болките в гърба. Като станах пък бебка явно беше решила да не е активна, че се стреснах. Пуснах и малко музичка и веднага се размърда, но не толкова много. Дано е наред душичката малка heart

Ами това е от нас. Приятен и усмихнат ден, момичета! smile
« Последна редакция: ноември 22, 2010, 14:38:23 от sunray » Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: ноември 22, 2010, 15:03:30 »

Хайде и аз цоп в темата!
По последни данни терминът ми е за 4 януари. Вече се чувствам ужасно тромава и тежка, имам чувството, че коремът ми е по-голям отколкото като влязох да раждам Анди, а остава още месец и нещо до термин.
Май вярно ще излезе това, че с момчета  се качва повече. Име не мога да измисля, а таткото пък никак не ми помага в избора.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: ноември 22, 2010, 17:42:33 »

Момичета да си дам отчета  blum
Днес бяхме на консултация с бебка
Гледахме се на видеозона,обърнала се е с главата надолу,но лекаря каза,че още ще се върти,даже докато ме гледаше тя си правеше пируети  heart на една и друга страна.Върви с една седмица напред,но това е според апарата,така че....гледа всичко,ръчички,крачета,гръбначния стълб,сърцето....всичко е наред  smile
Кръвното ми беше малко ниско 105/75 ,но с повече течности ще се оправим,имам си лека анемия,смисъл хемоглобина ми е 109 та пак ще си пия желязото...
Като килограми съм + 4 кг отначалото досега smile от което аз съм най-щастлива,хаха но лекаря каза,че сега започва веселата част с наддаването,според него до 12кг било нормално за цялата бременност.Препоръча ми да избягвам въглехидратните и тестени храни,а да наблегна на плодове и зеленчуци,като полодовете също по-внимателно.
Ами това е от нас  Wink
Прегръдки на всички коремчета  heart
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: ноември 22, 2010, 18:59:53 »

preslava_82Bravo на вас, за това че сте добре защото кръвното и химоглобина ще ги оправиш (до колко е възможно). А за килограмите  good аз на твойте седмици, мисля че бях двойно на теб  Bravo дано да се задържиш така и да не качваш много. А от колко започна?
Zahirapullpigtails къде си се губила до сега?! Или аз нещо съм пропуснала? За килцата ... мисля че повечето сме така (момичета, на който термина ни е януари), най - лошото е че сега започват празниците, който винаги са съпроводени с много ядене, а ние май не можем да се сдържаме  blum . За името  pardon и ние сме до някъде така, макар че таткото се спуска да помага ама понякога става по - лошо  tease .
pavla, когато си бяхме в България си купих такъв именник и той въобще не ми помогна, повечето имена от него веднага ги изключихме т.е. 99,9% оставихме около 4, но тях може да ги намериш и в интернационални именници. Закупих си и английски такъв и с него така.  Така, че по - добре се рови из нета. Същото е, поне няма да си дадеш парите и времето което ще изгубиш ще е двойно. Успех!
sunray, аз съм вече +15 кг., а всички казват че тепърва се започва с качването  angry Честно да ти кажа се плаша, но какво да направя като почти не съм виновна. Разхождам се достатъчно и си хапвам достатъчно. Понякой път апетита ми е по - голям, но друг път пък въобще го няма. От около 2 - 3 седмици много ми се хапва сладко, а преди това не исках да погледна нещо такова.  pardon Все пак сме бременни и за добро или за лошо хормоните здраво бошуват.  huhhuh.gif
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: ноември 22, 2010, 20:23:07 »

Преси, супер е че всичко с бебо е добре! Bravo Само много ме озадачи съвета на доки да внимаваш с плодовете pardon Вярно че съдържат захар, но е фруктова, съответно си се разгражда безпроблемно от организма. Да не говорим за цитрусите, които преобладават зимата и са основен източник на витамин С. Но това си е мое мнение, разбира се smile

Мамче, и аз съм наясно, че няма какво да направя с кг, като и без това не ям много, ама ме е яд бееее beating Гадни килца! Дано поне бебка е напреднала с теглото от последния преглед, че да имам утеха. Вярно, че съм се поналяла в гърдите, но все още карам със сутиените отпреди бременността, и то на най-вътрешното закопчаване. Значи не съм толкоз напращяла laugh Коремът ми предполагам не е голям, защото съм по-широка в таза и бебка още си се врътка там, има място явно. Не знам просто къде ги лепя пустите кг crazy Ама спорт ще му е майката след раждането, поне имам навика отпреди smile
« Последна редакция: ноември 22, 2010, 20:25:39 от sunray » Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: ноември 23, 2010, 09:45:47 »

Момичета, не се го мислете това с килограмите. всеки качва различно и на различни места. важното е всичко с бебетата да е наред. мен само личната ми се кара че съм качила много, а тепърва се качвало, а гинеколожката нищо не ми казва. вярно че от началото съм +10 кг.
за имената и ние сме в големи размисли, мъжа ми само казва "бебка ще ни остане беизменна", а аз го успокоявам че има време все ще стигнем до някакво компромисно решение.
Активен
mihova
Ентусиаст
**
Публикации: 143

нашето съкровище

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: ноември 23, 2010, 12:51:57 »

Момичета и аз ще се отчета с килограмите +13  sad и на мен доки ми се кара, но какво да направя. Болките в гърбът не ме оставят. А гърдите ми се белят в областта на зърната да ви се е случвало и на какво може да се дължи?
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: