Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 05:26:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ" 2011  (Прочетена 131279 пъти)

elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 139

Нашето слънце

« Отговор #375 -: януари 20, 2011, 19:39:12 »

Здравейте мами!
Свилена благодаря ти и аз се надявам, че може да има чудо и да се отвие ....но божа работа. Щеше ми се да е нормално раждане, но засега положението е това sad. Мамита след като зачекнахте темата за педиатрите съм решила да се срещна вече с нашия и да говорим, пък каквото трябва той ще каже....
Ечи не се тревожи, то май и в моята лентичка има някаква разлика....нещо не точна, върви ми малко по-напред...
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: януари 21, 2011, 02:47:57 »

А тук нямаме такива педиатри  crazy. За което съжалявам. Когато се роди бебето и те изпишат от болницата, на следващия ден идва у вас една акушерка от болницата, може да дойде още веднъж най - много два пъти (т.е. най - много 2-3 пъти). Тя ти показва разни неща ако имаш затруднения ... пр. как да го храниш, кърмиш, миеш, повиваш и т.н. На нея задаваш всички въпроси свързани с теб и бебето.
   Отделно идва една жена, която гледа в каква обстановка ще живее детето - в какво семейство, дали е чисто, дали се пуши в къщата (апартамента), колко хора живеят там, дали има други деца, дали е в отделна стая и т.н.
Момичета, дано се опарвят проблемите ви и всичко да е наред. Все пак има време още! Стискам палци!
 heart
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 312

« Отговор #377 -: януари 21, 2011, 10:36:27 »

Ечи мила, има още време да се обърне бебче, но и да не се обърне щом така е решило, важното е да го посрещнеш с любов и нежност.
Еленче - бебетата много се въртят в корема, така че както са се увили, така може и да се развият.Важното е, че има алтернатива. Много добре ви разбирам, че искате естествено раждане и аз искам, но ако обстоятелствата го налагат не бива да се самообвиняваме. А ние се чувстваме така, сякаш ние носим вина. Аз преди време съм имала кондиломи и когато  споделих с докторката, която трябва да ми води раждането, тя веднага ми каза: "За твое спокойстве най-добре да планираме секцио."  А сега и тези гъби, дали ще се изчистят angry. И наистина не знам какво да реша, мъжът ми също настоява за секцио... Та така, много добре ви разбирам, а така не искам секцио cray
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**

Нашето слънце

« Отговор #378 -: януари 21, 2011, 10:48:58 »

Знам мила, те на всички им е лесно ножа и айде. Първо съм против, защото тук правят секцио с пълна упойка и испускам момента от появата на моето бебече и не само, а докато се осъзная и отгоре на всичко си е рязане и упойка.....а аз тези двете неща ги мразя, но ако се налага заради бебето ще го направя, но не ако е каприз на някой или поредната му добре платена от здравната каса пътека. Ей мамита направо съм бясна..... angry.
Мамита за педиатрите мога да помогна, днес се срещнахме с нашия. Цялата работа е като ви изпишат от болницата им звънкате да доидат на посещение, каза че по- принцип се прави до 2-3 дни след това, заради ГРАО-то и издаването на акта за раждане иначе е на следващия ден след изписването. Ще прегледа бебо и ще ви даде съвети спрямо температурата в стаята, кърменето и обработване на самата гърда и инжекцията за хепатит Б и консултациите всеки месец след това....а и обработката на пъпчето. Никакви направления и тем подобни, така че проведете един разговор с педиатъра преди раждането и се уверете, че е вашия и живот и здраве след като се появи бебо се обадете. Дано съм помогнала....
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: януари 21, 2011, 12:46:21 »

Ехоооо мамчета  give_rose give_rose give_rose
Ечи мила, има още време да се обърне бебче, но и да не се обърне щом така е решило, важното е да го посрещнеш с любов и нежност.
Не мога да не се съглася.
Еленче ти от къде си?! Тва с пълната упойка и секциото в цяла България ли е?!

Най-важното според мен е резултата да е здраво бебче и мамче, а всичко друго е без значение!

Ние вчера бяхме на консултация, бебка е с главата на долу, макар че то време бол да се завърти още 1001...акушерката каза да не го мисля много...Корема ми е с 3см по-голям от преди 2 седмици и е вече цели 30 см, а аз съм с 2кг по-слаба  blum, което говори, че количеството на вода в организма ми намалява а и аз самата не се чувствам като плондер тея дни...

Темичката наистина почна да се изпразва, което е хубаво много мамчета скоро ще се срещнат с малките си съкровища  heart heart heart. Да му мислим аз и Анели, че сме най-последни....
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**

Нашето слънце

« Отговор #380 -: януари 21, 2011, 12:56:48 »

Павла не се тревожи, не е практика на всички болници. Аз съм от Дупница, но понеже мъжа ми е от Монтана, засега сме решили да се преместим тук, за да има кой да ни помага, та практиката на  болницата тук е такава..... в Дупница е обратното с епидурална.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #381 -: януари 21, 2011, 13:38:21 »

elen4e13 мъжа ми е от Дупница.
« Последна редакция: януари 21, 2011, 14:23:41 от gucci » Активен
elen4e13
Ентусиаст
**

Нашето слънце

« Отговор #382 -: януари 21, 2011, 14:26:18 »

smile smile smile Ето затова, май момите ни крадът момците и обратното и затова няма Дупница- Дупница sarcastic sarcastic sarcastic Смях голям, остава сега и да се познаваме.... Извинявам се ако спамя темата. Жужи за нещо друго пиши на ЛС, че ще ни наплескат тук.
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #383 -: януари 21, 2011, 18:52:28 »

Pavla това,че сме последни си има  и плюсове... Тъкмо всички мами преди нас ще са минали по този път , ние ще   споделим техните радости и тревоги и ще натрупаме доста опит!   smile Wink smile
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**

Нашето слънце

« Отговор #384 -: януари 21, 2011, 22:12:01 »

Мамита имаме новинки тук
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,26447.0.html
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #385 -: януари 21, 2011, 22:48:57 »

Ехехехеххехе, супер !!!!  yahoo yahoo yahoo yahoo

Сисето, роди ! Вече можем и ние да раждаме  danceg danceg danceg Мамче, ние сме  good good good

Много ми е кеееееффф.... chee chee chee chee chee
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: януари 21, 2011, 23:16:47 »

хахаххахах много яко, още едно майче от темичката се срещна със своето бебоче!

Инка ти ли ще си трета или мамчето?!  heart heart heart heart heart
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #387 -: януари 21, 2011, 23:17:59 »

pardon  Кой превари, той завари Wink
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: януари 21, 2011, 23:28:27 »

Аз си мисля,че ти докъто чатиш мамчето вече може и да е в болницата   Wink....хихихиххи...няма значение кой важното е всичко да е ОК!
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: януари 22, 2011, 08:43:07 »

Тук съм все още  DANCE
   Хе хе, Ина ние с теб ще си чакаме  girl_wink
Браво на Сисито! Все пак си мисля, че може би ти ще си следващата  pardon. Може би защото по Бг стандартите терина ти е минал, а ние с нашия мъж май ще се преносваме. Ще видим какво ще стане до понеделник при нас  blum За сега положението е спокойно, единствено където корема ми е като скала твърд.
 heart
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: