Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 19:35:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ" 2011  (Прочетена 131045 пъти)

alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: декември 23, 2010, 09:33:48 »

Добро утро и от мен, момичета  smile

Наистина са много интересни статийките на Додо. Не успях да изчета всичките, но тези, които прочетох са ми много интересни, просто те карат да се замислиш за някои неща, за които не си се замислял.
Данитка, Ина_лемон много е  хубаво да се включвате така в темичката ни, още  повече, че вие и двечките говорите от позицията на две мами, които вече са се сблъскали с много неща при отглеждането на дечицата си. Това, което ние можем да кажем засега, е само, какво бихме искали да постигнем или как би ни се искало да  постъпим, но...... какво ще направим в действителност ще разберем едва тогава, когато се изправим пред конкретния проблем и в конкретната ситуация с нашите си дечица...тоест, когато му дойде времето  smile
Лично аз смятам, че каквото и да направи всяка едно от нас, ще го направи с огромна любов, а това всъщност е най-важното - да обичаме дребосъците, а пък иначе много ясно, че идеални хора няма!
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #241 -: декември 23, 2010, 09:59:15 »

Напълно съм съгласна с поста на alben4ik , така че няма да се повтарям  smile
Това, което ние можем да кажем засега, е само, какво бихме искали да постигнем или как би ни се искало да  постъпим, но...... какво ще направим в действителност ще разберем едва тогава, когато се изправим пред конкретния проблем и в конкретната ситуация с нашите си дечица...тоест, когато му дойде времето  smile
Лично аз смятам, че каквото и да направи всяка едно от нас, ще го направи с огромна любов, а това всъщност е най-важното - да обичаме дребосъците, а пък иначе много ясно, че идеални хора няма!
goodpost
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: декември 23, 2010, 14:17:28 »

Здравейте бъдещи мами. Как сте днес? Предполагам вече сте накупили подаръците и се стягате за бъдни вечер  danceg. Аз обичам тези празници, особенно когато има сняг. Някак си ми е по - "коледно" с него  pardon.
От доста време искам да ви питам нещо, но признавам че ми е доста неудобно  badgirl .... Вие имате ли желание за правене на любов?  badgirl  Изчела съм много статии и форуми из нета и в почти всички ( да не кажа всички) пише, че бременната жена има голямо желание и едва ли не "изнасилва" мъжа си по няколко пъти на ден  crazy . При мен  не е така  huhhuh.gif . От както съм забременяла, някак си ... не става. Преди това четох, че след 5-6месец от бременноста всичко ще си е по старо му, но уви не стана. Как е при вас?
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: декември 23, 2010, 14:32:48 »

Хахахахахах мамче супер ме разсмя с постчето си! Аз се чувствам като слон, дебела, подута и т.н. самочувствието ми е с отрицателни стойности и се движи със стрелката на кантара...та заедно с него и желанието ми отива на кино... Иначе и аз имах една приятелка дето се обаждаше на мъжа си в обедната му почивка и си го викаше в къщи за секс  Girl_hide То май това е като всичко останало в бременността, строго индивидуално  pardon

Иначе и ние сме готови за Бъдни вечер...даже мисля да си помогна от днес с някой от гозбите, че утре малко много ще ми дойде...

Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: декември 23, 2010, 16:01:37 »

Мамче аз съм точно обратното на това , което си прочела (нали съм си зодия рак де  tease ) . Имах огромно желание за секс още в началото , даже и когато бях в период на силно гадене. От около месец някак си не се чувствам в настроение. Има я мисълта и ми се иска, ама съпругът ми е на работа по цял ден, а поради някаква причина винаги вечерно време получавам силни киселини в стомаха и то направо желанието ти изчезва.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: декември 23, 2010, 16:58:28 »

Аз да си кажа съм на приливи и отливи,но по-често имам желание за секс.
Случва ми се да поискам да спрем по средата на действието,защото ставаме твърде палави blush
Ама съпруга ми е голям майтап-почва да ми гали корема и казва "Бебко,какво ли ти причинихме" и гледа виновно.Казва,че не ме смята за по-малко секси от преди(то кой ли ще си признае де beating),но вида на корема го кара да се чувства сякаш върши нещо нередно.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: декември 23, 2010, 17:28:31 »

Аз по темата,желание имам...понякога,но ме е страх да не стане нещо,знам ли nea

Другото,което искам да се похваля е,че днес бяхме на 4Д видеозон и видяхме бебка  heart
Доктора я гледа подробно,каза че си имаме добре развито бебе,всичко е наред,единствено го притесни малко,че пъпната връв е около вратлето,ноооо като дойде момента за раждане пак да се види. smile
Ето и една снимчица  heart

* Capture 1.JPG (20.78 KB, 327x432 - видяно 1945 пъти.)
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: декември 23, 2010, 17:45:25 »

Преслва, много ви е хубава момата Bravo . А и снимката е излязла много добре, явно не е срамежливка и се показва изцяло в анфас. А за пъпната връв не е ли малко рано да се увие около вратлето?Явно на детето му е скучно и се чуди с какво да се занимава.  blum .
Аз вчера бях на 3Д , за наша радост не ,че е необходимо, ама нещо снимките не ми харесват, а и нашият момък , инат като баща си  angry, само профила си показва. Такива шутове раздаваше през цялото време, но не ще и неще да си обърне лицето. pardon
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: декември 23, 2010, 17:54:10 »

Преси многоооооооо сте хубави  yahoo пупупупу

Додо хихихихихи  funnytooth

Мири характерче к'во да се прави...трябва да свикваме  pardon
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: декември 23, 2010, 22:32:23 »

Bъдещи мамчета, влизам само да ви пожелая весели празници!
Наслаждавайте се максимално, защото вярвам, че ще е вълшебна Коледа с тумбачетата.

Цунки на всички по пупите и не преяждайте, ако въобще е възможно...хихихихихи  DANCE
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: декември 24, 2010, 10:42:41 »

Здравейте бъдещи мамчета и от нас  smile. Ние днес пораснахме  danceg ... официално влезнах в 9-ти месец и хем се радвам хем не   tease
mimozka, благодаря ти много за пожеланията, но найстина в количествата на храна хич ме няма  nea .   smile
preslava_82, страхотна снимка, а мадамата е супер  Bravo.
Miri, найстина е мъж с характер, не можеш да му се сърдиш  Wink

ПП: Ина, ти в коя седмица си? Аз продължавам да не ти виждам лентичката и затова те питам.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

« Последна редакция: декември 24, 2010, 11:20:05 от *mum to be* » Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: декември 24, 2010, 12:11:23 »

Здравейте, момичета!

Понеже не знам тези дни доколко ще се добера до компютър и интернет, исках да ви пожелая една прекрасна и светла Коледна нощ, да има много любов и топлина в сърцата ви, и дано Новата година ни донесе най-силно желаните неща - във всяко едно отношение!

Прегръщам ви и ви желая незабравими последни дни от една прекрасна година - в нея сме поставили началото на един от най-хубавите "проекти" в живота си, нашите бебенца!  smile

Наздраве!
Активен
mihova
Ентусиаст
**
Публикации: 143

нашето съкровище

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: декември 25, 2010, 10:37:38 »

Добро утро момичета! Весела Коледа на всички  smile
Преси момата ви е много хубава  Bravo
Аз искам да ви попитам нещо blush. И ние ходихме на 3D в 16г.с при Др. Мазнейкова от болница Сбета София и ни дадоха снимки, а на доста момичета им дават и клипчета с бебчетата. Та се чудя защо на мен не ми дадоха crazy
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: декември 25, 2010, 13:26:10 »

Весела Коледа!  give_rose
Михова, трябвало и да им кажеш, че искаш клипче, за да пусне да го записват. То се плаща допълнително и май, ако не ги питаш дори някой лекари не ти и предлагат. Следващият път си поискай  good
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: декември 25, 2010, 19:22:01 »

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: