Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 09:31:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ" 2011  (Прочетена 130742 пъти)

aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: декември 06, 2010, 13:07:21 »

Инка страхотно звучи, чакаме снимки ...а за приятелката организатор нямам думи  Bravo Bravo Bravo

echy_ успех с кръвта, дано този път вече резултата е окончателен...

♥Сиси♥ ама вие сте вече големи  yahoo

Offtopic dodo23 честито! В Асен Златаров ли се дипломира или в свободния?! Аз бях в ХТИ преди много, многооооооо години, та се чудех дали сме споделяли един и същ университет?!

Преси  give_rose

Ние сме на преглед в четвъртък...и вече нямам търпение, макар че то май ще е само замерване на тумбак и слушкане на сърчицето (това ми е първият преглед извън болницата и не знам какво точно ще се случи)...

Хубава седмица на всички  give_rose

Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: декември 06, 2010, 13:34:43 »

pavla големички я  smile и вие напредвате  good  yahoo
dodo23 честито дипломиране и от мен, аз не бях прочела преди това!!! Пази се повече, че с това студено време...
preslava_82 мани тва спане си остава блян за повечето май. Аз да чукна на дърво си поспивам, бебка и тя ме оставя smile Дано и при вас това отшуми и спинкате колкото е възможно по- дълго  smile smile

Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: декември 06, 2010, 13:49:43 »

Павла,в БСУ се дипломирах!
Пролетта имах толкова много изпити,че не предполагах,че ще успея да се дипломирам скоро.
С повечко усилия обаче,тези неща са постижими  yahoo
Ето ви и една снимчица  smile

* PIC_0016.JPG (69.28 KB, 219x300 - видяно 2072 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #108 -: декември 06, 2010, 15:28:16 »

Диде, честито дипломиране !!! Браво, че успя да я свьршиш тая работа пред бебето, така си спокойна и с чиста сьвест  good good good

Сисе, и ние сме две кила. Вьрвим наравно с вас  Wink Ти си почти готова вече, а? Намери ли си списька за болницата?

echy_, дано ти я уцелят този пьт пустата крьвна група. Ако не си избери една от всичките и карай по нея  girl_haha Бе то не е за смях, ама...  girl_wink

За да не сьм много офтопик се опитах да направя една компилация от снимки. Не знам доколко успяват да предадат атмосферата, а и не исках да си слагам гостите по нета без да сьм ги питала... Дано добиете поне бегла представа за старанието, което тези момичета бяха вложили вьв всеки детайл и което така ме трогна

Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: декември 06, 2010, 16:29:23 »

Додо честито дипломиране! Пожелавам ти много успехи в професионален план.

Ина, с такъв интерес прочетох разказчето от baby shower.  Bravo на твоите приятелки за страхотната организация и прекрасната изненада, която са ти направили.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 07, 2010, 16:58:44 »

Ина,много хубаво парти smile
Наистина вярвам си се забавлявала  girl_wink
Тук не са много приети май тези вид партита...или на мен така ми се струва crazy
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: декември 07, 2010, 18:16:13 »

днес ходих на ЖК и съм меко казана разочарована. премери ми кръвното, с някакви като щипки ми мери таза, обиколка на корема, чухме тоновете на бебето и това е. никакви изследвания не ми пусна дори и за антитела. малко ме притесни това пулса на бебето е учестен, бил на горна граница и не било притеснително. с нетърпение чакам другата седмица да ходя на платено, та там поне да видим бебка.
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: декември 07, 2010, 18:33:09 »

Ечи,това което са ти правили на ЖК си е май съвсем стандартното проследяване на бременност.Това не трябва да те разочарова,а да ти дава увереност,че бременността ти е нормална и безпроблемна. *THUMBS*При мен консултациите протичат по същия начин.До сега са ми пускали само 2 пъти изследвания.
За учестения пулс и при нас беше така и се бяхме притеснили,но скоро четох,че често се наблюдава аритмия,която с времето отшумява.
Преси,май от самите нас зависи да си имаме бебешко парти.Някога и ергенските/моминските партита не бяха така популярни.Съфорумките от Варна традиционно правят такива партита.

Благодаря ви за хубавите пожелания. give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #113 -: декември 07, 2010, 18:55:39 »

Ина,много хубаво парти smile
Наистина вярвам си се забавлявала  girl_wink
Тук не са много приети май тези вид партита...или на мен така ми се струва crazy

Те и вьв Франция са напьлно непознати, но повод да се сьберем и да хапнем сладкиши по женскому  pardon Изоползвахме американския тертип  Wink Тя Миналина ме пита дали искам, понеже й бях споделяла, че ми е мьчно, че не сьм имала ергенско, та така стана тя.

Ечи, и аз мисля като Додо, че това си е стандартната процедура. И на мен така ми протичат ЖК. А какво стана с крьвната група?
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: декември 07, 2010, 21:31:59 »

На мен никой не ми е мерил нито обиколка на корема, нито таза pardon Но се опитвам да не му отдавам особено значение.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #115 -: декември 07, 2010, 22:01:24 »

На мен таза не, а обиколката като се замисля сега, всьщност те не ми мерят обиколката, а дьлжината на матката. Пипат да й намерят основата, която е някьде кьм пубиса и оттам сьс сантиметьра я мерят до горната й част, която напипват с рька и тази дьлжина ми я записват в картона.

За таза тук казват, че отговаря на номера на обувките. В смисьл, ако носиш 39 номер няма какво да се притесняваш - бебето щяло да се изпльзне от тебе като сапунче, ако носиш 35 номер и бебето е 4500кг... лошо  pardon
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #116 -: декември 07, 2010, 22:25:29 »

Ина,прочетох разказчето ти.........е какво да кажа .....................прекрасно,такава хубава емоция си имала.Защо я няма лентичката ти?Кога ти беше термина?За масажа ,ех няма по хубаво от това за бебко да ти кажа,това си е един прекрасен момент за вас двечките, как ще ти се усмихва и гука  heart.За кафето не се притеснявай,пии си аз знам ,че една чаша на ден не е проблем.Рдвам се че си добре и ти и бебка  give_rose
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: декември 07, 2010, 23:11:07 »

За таза тук казват, че отговаря на номера на обувките. В смисьл, ако носиш 39 номер няма какво да се притесняваш - бебето щяло да се изпльзне от тебе като сапунче, ако носиш 35 номер и бебето е 4500кг... лошо  pardon

Хехехе, ако е истина... аз нося 39 номер smile

Додо, честито дипломиране и много професионални успехи един ден! good

Ина, прочетох ти целия разказ още вчера, ама нямах възможност много да пиша днес. Емоцията, която си преживяла е незабравима give_rose

При нас няма нищо интересно и затова не се разписвам често. Добре сме, бебка шава. Аз също и пускам мелодийки, които казват, че са много подходящи за бебчета. Ели тогава му удря едно танцуване, съвсем сериозно, дори и аз не вярвах blum
На преглед на частно съм преди Коледа някъде. Тогава ще пиша по-интересни неща предполагам.

Това е от мен! Целувки по тумбачетата на всички и много коледно настроение! smile
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: декември 07, 2010, 23:48:36 »

Ели тогава му удря едно танцуване...
Момичета всички ли сте избрали вече имена за бебоците?
Казвате ли на хората около вас името или предпочитате да не го споделяте за сега?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #119 -: декември 07, 2010, 23:59:53 »

Защо я няма лентичката ти?Кога ти беше термина?

Още ли не се вижда глупавата лентичка ??!!  crazy crazy crazy
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: