Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:26:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Момче или момиче?
Момченце
Момиченце
За първото без значение

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво бебе искате?  (Прочетена 123702 пъти)

Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: февруари 20, 2008, 22:58:50 »

И аз искам момиченце, но каквото дойде! Важното е да е живичко  здравичко baby_girl baby_boy
А пък може и двете едновременно !!! 
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: февруари 21, 2008, 08:48:25 »

Малииии само аз ли искам две момчета, ако дай боже ги имам, представям си какво свекървище ще бъда
 tease
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: февруари 21, 2008, 08:53:04 »

Аз искам момиченце,но май по родава линия има доста голям шанс да са близнаци.
Дано да се паднат на сестричката ми,че да им се радвам отстрани blum че ако са при мен сигурно ще се побъркам. crazy Girl_hide girl_impossible
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: февруари 21, 2008, 08:56:19 »

Ние също имаме предразположеност към близнаци в рода. Иначе искам да си имам и момченце и момиченце. Каквото Господ даде само да е здравичко, въпреки, че аз си усещам вътрешно, че първото ще е момченце.
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: февруари 21, 2008, 09:18:01 »

И при нас има предразположеност за близнаци от страната на милото.. Със сигурност искаме момиченце, а ако са 2 момиченце и момченце baby_girl baby_boy ама каквото и да е няма да го върнем я tease Важното е да е живо и здраво! heart
Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
Публикации: 702

На мама тигърчето

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 21, 2008, 11:02:11 »

винаги съм си мечтала за момиченце, мъжа ми и той като че ли повече е за момиче...но каквото и да дойде ще е наистна Божи дар и ще го обичаме безрезервно heart heart heart
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 21, 2008, 12:16:25 »

по принцип всички мъже искат момчета!ее каква гордост е че имат синове обаче за момичетата си умират те са на "тати принцесите" *INLOVE*зор зор за момчето докато се роди вече ясно свършили са си работата докато за момичето винаги милеят и се притесняват give_rose
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 21, 2008, 12:32:55 »

Моят приятел пък така иска момиченце. Може би, защото има племенница, която му е голяма слабост. А иначе бащите наистина мислят за дъщеричките си като за "малките им принцеси".
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: февруари 21, 2008, 14:25:17 »

Ееее,и нашия татко искаше момиченце!Сега като говорим за второ се усещаме,че пак за момиче коментираме girl_wink
Брат ми и един приятел също много си мечтаеха за първо момиченце!И им се сбъднаха мечтите smile
Обаче девер ми има две момчета и сега етървичката е бременна с трето yahoo та пак момче си искат!Казва,че му стига да му "белеят косите" по нашата принцеска и само се тюхка "леле,лелее,как ще я опазим","а ако иска по дискотеки...ако си хване гадже!" и "ние ще си я пазиме,че като гледам родителите й (ние) какви са либерални!"......... sarcastic
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 21, 2008, 15:12:03 »

Аз по принцип искам 2 момичета.  :girl_wink:Но мъж ми иска да имаме и едно момченце (трябвало да продължи рода) blush. Та в крайна сметка стигнахме до консенсус едно момиче и едно момче. Абе, аз нека забременея pleasantry и да имам живо и здраво бебече, а пък кавото Господе е рекъл. Ние ще си го обичаме и ще си го гледаме!!! Baby
Активен
Stenin
Професор
Публикации: 353

« Отговор #145 -: февруари 21, 2008, 17:59:46 »

Ние искаме едно момиченце и едно момченце, но не наведнъж, разбира се smile Така поне си говорехме в началото. Сега като ни питат какво дете искаме, казваме здравичко и спокойничко. Това е най-важното, а иначе каквото е - нали си е нашето съкровище Wink
Активен
Isabel
Сватбар
Публикации: 297

« Отговор #146 -: февруари 22, 2008, 22:35:20 »

Аз съм без претенции за пола! Wink Wink
Активен
krisito
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: февруари 23, 2008, 16:13:56 »

незнам обаче аз мноогоо многоо искам да е момиченце Girl_hide е ако е момченце няма да го върна я !
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: февруари 23, 2008, 21:51:14 »

ами аз май се придържам към идеята за момиченце...много ама много искам да си имам една малка сладурана girl_wink
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: февруари 23, 2008, 22:20:28 »

Аз пък винаги съм искала да имам близнаци ,незнам защо от малка съм си го мислила  smile и много ама много се надявах докито като установи че съм бременна да каже яяяя тук се виждат 2 плодни сака   smile smile smile .Макарче нито аз нито мъжа ми има в рода си близначи,но нали пък все от някъде се започват  и си виках айде от нас ще са първите  близнаци  smile smile smile
В крайна сметка се оказа ,че не са близнаци а чакаме една малка и прекрастна госпожица която вече чакам с нетърпение да излезе   smile smile smile Независимо че не е това което съм си мечтала аз съм най щастливата бъдеща мама на света все пак нали хората са казали каквото господ даде ще си е наше и най обичаното бебче   yahoo yahoo yahoo
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: