Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 08:33:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на дома на булката  (Прочетена 95698 пъти)

Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: август 18, 2011, 22:31:56 »

Оооо, lawyer, блазя ти за входа и новата кооперация!  good Ние сами си боядисахме нашия етаж, целия, защото знаем, че никой няма да иска да съберем пари за боя на входа. Даже ни направиха забележка, че било миришело на боя!  shok Само съседите ни отсреща ни поздравиха и благодариха. Та сега стана маааалко по-чистичко. Иначе си е все същата мизерия.  pardon
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 18, 2011, 23:07:51 »

Мони, знам какво е, аз преди време също живеех в такъв блок. Сега е добре като цяло, само имаме проблем с една съседка, която събира пред входа бездомни котки и не знам как ще се преборим с нея. То жалби ли не бяха до Общината, с нея ли не говорихме, няма решение. Единствено я предупреждават и до ден днешен не са я глобили sad та малко като при вас, където ви правят забележка за боята- човек иска да е чисто и да направи нещо хубаво, а отсреща едва ли не му се карат. Явно трябва да се живее в мизерия, за да сме добри lol) ужас! Ще компенсираме с украсата вътре в дома и в ресторанта smile
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: август 19, 2011, 07:07:14 »

Нашата кооперация е по стара и аз си бях сложила балони на стълбите отвън после и по етажите защото сме на втория етаж на  вратата имах табелка може да се види в албума ми в къщи имах балони и в нашата стая имах едни сини цветчета общо взето съвсем семпло.
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #48 -: август 19, 2011, 08:32:53 »

Ние сме в къща и мисля да пусна тюл и да го направя като "шкембе". Така ще оформя пътека. Чудя се дали да сложа червено килимче?  smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: август 19, 2011, 09:32:21 »

Момичета, много хубави неща сте направили! Bravo Bravo

Моника, поздравления за хубавата тема и отново за прекрасните неща, които си направила give_rose

Аз също съм в къща и най-вероятно за украса  ще имам балони по дръвчетата, отделно има доста градински цвета и последното, с което мога да се похваля е две арки, които нашите направиха с изкуствени цвета: На първата снимка горе в ляво е моята стая, тя е цялата в розово и самия цвят създава много приятна атмосфера, така че там единствено ще сложа на вратата нещо. Може би ето това: Копирах го от една моя любима съфорумка тук, но няма да казвам коя е, да не ми се разсърди blush
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: август 19, 2011, 19:23:47 »

Браво момичета,страхотни идеи  Bravo
Аз ще съм на 1-вия етаж и мисля да направя едно голяма сърце (наподобяващо това на "Monikamariq"-идеята много ми хареса) около 1 метър високо,което ще го закачим на стената във входа точно преди нашия апартамент  smile ,на парапета мисля да имам много балони и тюл,а защо не и малко хартиени топки от прословутата хартия Тишу smile
Но ние имаме още време за обмисляне,така че продължавам да следя темичката smile
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #51 -: септември 27, 2011, 20:27:44 »

Попаднах на няколко вариации на хартиени цветя за кръжок "булченски сръчни ръце"  smile Подходящи за парапети, висулки от таван, вази и където ви хрумне:

http://artandblog.com/artandblog/?p=2070
http://artandblog.com/artandblog/?p=2049
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 01, 2011, 13:30:17 »

Част от украсата вкъщи:
- пътната врата. Такъв венец имаше и на входната врата, и на вратата за нашия етаж.

Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #53 -: октомври 05, 2011, 18:16:53 »

Идея за украса за вратата на булката.
На листа (картони) се принтират букви от думата "БУЛКА" , така че да станат достатъчно големи. Листата се нарязват с вълнообразна ножица. На вратата се закрепват панделки като своеобразен "простор", на които с щипки се закрепват листата с буквите. Това е само основната идея, подлежаща на множество вариации и доразвиване.
Примерно:1) Щипките, ако са за пране могат да се декорират с панделки в цветовете на сватбата или на тях да се залепят цветя; 2) Ако щипките са от черните за пари може да се измисли игра от сорта на това че младоженеца трябва да откупи всички букви от думата "булка" като сложи пари във всяка щипка за да му разрешат на следващата врата да откупи самата Булка.
Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #54 -: октомври 30, 2011, 00:27:57 »

Ето вариация на идеята ми.

* S0469_Z_10мa.jpg (43.01 KB, 1445x839 - видяно 622 пъти.)
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #55 -: ноември 10, 2011, 12:08:36 »

Ето една арка от изцяло хартиена украса, на снимката даже е от сватбена церемония, но защо не и за входната врата пред дома на булката:

* arka.jpg (70.14 KB, 600x400 - видяно 1039 пъти.)
Активен
alexandrina_alexandrova
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #56 -: януари 04, 2012, 18:07:46 »

За сега съм се спряла на една идейка за външната врата smile (зимна сватба е, както споменах вече) smile  Допада ли ви момичета, какво ще кажете?

Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: януари 04, 2012, 18:29:42 »

Алекс, чудесна и семпла идея, ето още нещо :

Или да закачите сърце с имената си :

Или с инициалите Ви:
Активен
vladislava_88
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #58 -: януари 23, 2012, 16:32:12 »

Здравейте приятели, чета с голям интерес всичко,което пишете, защото и на мен ми предстои Май месец сватба и от сега вече се побърквам:) И аз мисля в нашите украсата да е много хубава когато дойдат да ме искат, но ми се щеше нещо щуро, забавно някакъв закачлив надпис да сложа по пътя до 3-ия етаж, та да смая моят приятел blum приемам всякакви идеи и ще се радвам да посъветвате нещо Wink
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: януари 23, 2012, 16:51:12 »

Здравей, Владислава  Welcome  Много добре те разбираме какво ти е сега  girl_wink Тук момичетата са дали доста идеи и честно казано и аз си откраднах някои blush за моята сватба. Бих ти предложила например на всеки етаж(щом ще се качва по етажи) - да има по някакви "указателни"  табели , но поставени с цел не да го насочат, а да го объркат. Например - ако има няколко врати на един етаж - сложи навсякъде табела "Булка" или "Няма Булка тук" или нещо подобно. Можеш да накараш и някой познат да седи и да му задава въпроси, свързани с теб и ако познае отговора - да го насочват и да го пускат по-нагоре. Това не е точно украса, но пак е идея за посрещане на младоженеца. pleasantry Желая ти успех!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: