Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 08:27:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на дома на булката  (Прочетена 95692 пъти)

Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юли 12, 2011, 13:07:26 »

Ето го моето сърце за врата.  smile 2 часа лепих камъчетата!!!  angry Не стана много добре, но аз си го харесвам и важното за мен е, че съм го направила сама. Той много ще се зарадва!  smile
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юли 12, 2011, 14:47:06 »

Справила си се страхотно
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юли 12, 2011, 17:05:26 »

Наистина е страхотно! Браво!  Bravo И толкова тон с всички други неща!
И мен ме замислихте за такова сърчице за вратата.  Аз си мислех за балони долу във входа и после разни цветя на нашия етаж, но нямам още ясна концепция.  pardon
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: юли 12, 2011, 18:08:58 »

На мен ми остана 3м. тюл, който ми е излишен и мисля да го сложа по перилата на стълбите на входа, но само на първите.  smile
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юли 13, 2011, 07:43:34 »

Monikamaria поздравления за украсата , много ми хареса сърцето...4

Аз обсъдих със мамчето също да украсим входните стълби към вратата ( аз ще съм на 1 етавж ) Но мисля да е с балони и панделки и се чудя дали да нахварляме и малко цветя по стълбите Wink

А при мен в стаята ще е украсено с много пеперуди и балони . За вратата още се чудя дали да слагам закачлив текст на някаква пеперуда и ще помисля още
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #35 -: юли 20, 2011, 10:35:54 »

аз понеже не открих тема ,където да попитам тази ми се струва най-подходяща(ако не е тази тема ,моля да ме извините girl_wink  )да попитам какво трябва да има на масата в булката,когато я прибулят и кръстницата започне да ги захранва...питата,кръстницата ли я носи ? huhhuh.gif
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #36 -: юли 20, 2011, 11:35:12 »

Досега не съм чувала, че кръстницата захранва в дома на булката. Ние няма да правим и забулването.
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юли 20, 2011, 20:02:16 »

И аз не съм чувала, че кумата захранва, знам само че носи букета и закичва, слага було,ръкавици носи чантичката на булката, но само това...
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #38 -: юли 21, 2011, 12:50:28 »

Е тук при нас като забулят булката кумата ги захранва с питка и мед и има наздравица с кумовете ,но се чудя още какво да има на нея маса,която е определена само за кръстниците и младоженците ... huhhuh.gif
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #39 -: юли 22, 2011, 19:47:48 »

Аз мисля на входната врата на входа да сложа една табела с надпис "Булка за даване НЯМАМЕ".
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юли 23, 2011, 21:27:31 »

Аз мисля на входната врата на входа да сложа една табела с надпис "Булка за даване НЯМАМЕ".
Оригинално!
Аз моите сватбари ги пращах на нивата tease.
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!

« Отговор #41 -: юли 28, 2011, 19:37:36 »

Здравейте, да се включа и аз в свежата темичка и да се похваля, че току що си направих хартиено цвете  blum е като първи опит беше с вестник, но стана много хубаво и оригинално, така че смятам, че с хубава хартия ще се получи още по-добре  smile Качвам и снимка, въпреки че е с лошо качество...
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #42 -: август 18, 2011, 15:23:53 »

Браво, сърцето е страхотно. Мисля и аз да подготвя 2 - едното е моето име в дома на младоженеца, а неговото име вкъщи. Какво мислите? smile
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #43 -: август 18, 2011, 16:13:10 »

Момичета, темата е страхотна! Като от кръжок "Бързи, смели, сръчни, БУЛКИ"  Bravo Можем да развинтим фантазиите и да поупражняваме малко професия "сватбен агент" у дома.
Ето идея за красив сватбен герлянд от хартийки за кексчета. Продават се в почти всички сладкарски магазини

Мисля си, че спокойно можем да го направим и да комбинираме с хартиените топки...  girl_wink
« Последна редакция: август 18, 2011, 16:15:49 от Josephine » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: август 18, 2011, 20:33:06 »

Аз също ще украсявам, но няма да е нещо особено. За вратата не съм мислила какво ще закача, може би венче от цветя. Понеже сме в нова кооперация и обстановката е добре като цяло, единственото нещо, което ще направя е да спусна тюл в бледо лилаво по парапета на стълбището и в горната част ще вържа по няколко тъмно лилави панделки smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: