Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 12:25:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на дома на булката  (Прочетена 95609 пъти)

Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #75 -: април 18, 2013, 16:13:41 »

А вие, момичета, ще поръчвате ли кетъринг за вашите домове?
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #76 -: април 18, 2013, 22:39:18 »

Ние решихме, че ще се доверим на професионалисти, главно защото не искам да занимаваме родителите сами да приготвят хапките, което си е доста пипкава работа, а и те ще бъдат достатъчно притеснени..smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #77 -: април 18, 2013, 23:38:24 »

Кетъринга в този момент е задължителен...за мен! Просто си е живо наказание в такъв момента да караш някой да се занимава с маси и прочие nea А и в последно време има доста фирми, предлагащи качествени услуги на НЕкосмически цени girl_wink
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 19, 2013, 09:39:31 »

Майка ми с това се занимава и просто няма как да позволи друг да ги прави  Girl_hide иначе ще гледам максимално да я улесня, да не приготвя много неща, но на нея и прави удоволствие и просто няма как да не направи от тези красоти  Wink
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 19, 2013, 11:15:22 »

И ние ще сме с кетъринг най-вероятно smile Не мисля да тормоза мама да приготвя каквото и да било Wink Няколко подноса с хапки, ядчици, сладки и мезета....това мисля, че е напълно достатъчно smile
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 19, 2013, 18:51:28 »

Определено няма нужда от много разхищения. Като знам как после всичко си остава непокътнато от тези маси. Вярно е, че няма как да мине и без маса. До сега не съм се възползвала от услуги на кетъринг фирми, но наистина правят страхотни солени и сладки плата.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 19, 2013, 22:17:04 »

А, аз да ви разкажа ние януари като кумувахме и в дома на булката /там се чакахме с младоженеца/, отиваме ние и след 15мин. стоене в коридора влизаме в кухнята и маса наредена, сложена, питиета извадени, ама булката от вълнение забравила да даде вилици и чаши. Никои нио не каза, ама тя ни подканя взимайте си де, а баща й дойде и "Е, как да си вземат, като няма с какво. Нямат и чаши даже...".
Закъснявахме за гражданското и й казвме, хайде трбва да тръгваме, а тя вика "Ама, как още не се е опекра баницата!". Като ние мислехме, че се шегува нещо, а тя беше сериозна и наистина решила да опече баница и беше много смешно като й казахме "Айде сега чак и баница да печем, не се опитвай да се измъкнеш от сватбата", а тя "Ами, тя баницата е във фурната и се пече"  sarcastic
Така, че момичата не се занимавайте много с това и без това почти никой не го пипа.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #82 -: април 19, 2013, 22:42:13 »

Рататуй разсмя ме funnytooth Значи може да не се женим, ама да не изгорим баницата biggrin

Тези неща наистина никой не ги забелязва, даже и вие няма да ги помните girl_wink
« Последна редакция: април 19, 2013, 22:51:12 от casky » Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #83 -: април 19, 2013, 22:50:32 »

Според мен, кетъринга е много добра идея. Аз не се бях сетила, докато баща ми не ми напомни. Мислех само ядки, сладки и соленки. Тъй като калеко ми се занимава като втора професия с това, той приготви всичко- банички, пълнени яйца, таралежи, ландшафт от зеленцучи и прочие.. Беше много красиво, аз нищо не хапнах, но гостите не се срамуваха и добро впечатление им направи.
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 19, 2013, 23:03:54 »

Хаххаха, Рататуй, много работлива значи е била булката  funnytooth Щом й е останало време и баница да меси в този ден smile
Активен
evyevy
Професор

« Отговор #85 -: април 20, 2013, 00:19:49 »

Хахаха, рататуи, това ми прозвуча като виц  funnytooth Аз в деня на сватбата не мисля, че ще съм в състояние да се занимавам с нещо, различно от моя милост smile За всичко останало - или съответните професионалисти, или сръчни приятелки, аз само ще се наслаждавам на деня  blum
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 20, 2013, 11:43:53 »

Лелел, това с баницата направоооо  funnytooth funnytooth funnytooth
Явно момичето си е оправно - станало сутринта сложило масата, разточила баница и започнала да се гримира и приготвя  Bravo
Евала за самообладанието й!
Аз също мисля, че кетъринг е най-добрия вариант. Мама е решила тя да приготвя нещата, а аз се опитвам да я убедя, че не е нужно всичко да прави. Може само да е "майка на булката" в този ден. Дано се навие да има кетъринг, не искам да се притеснява и затова  pardon
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: май 21, 2013, 09:07:13 »

Приключих с венците за вратите, ето това се получи!

* m_DSC_0154.jpg (46.66 KB, 600x397 - видяно 1083 пъти.)
Активен
evyevy
Професор

« Отговор #88 -: май 22, 2013, 00:51:10 »

Mari, основата на сърцата от стиропор ли е?
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: май 22, 2013, 05:39:32 »

е моето няма да е точно кетъринг,ще си има плата с хапки, ще има мезета, ядки, алкохол,безалкохолни, и плато от плодове, и някакви сладки,соленки,ей такива неща,мисля,че ще стигне,ще е достатъчно...ама знам ли...баба ще трябва само да ми направи 2те питки и после да няма грижи и да е "пей сърце", друг е вече въпроса, че ако дойдат родителите ми сватбата ще започне меко казано трагично  cray
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: